- 22 Σεπ 2015, 15:34
Malteze αυτή τη στιγμή μας είπες ότι ο ΟΠΑΠ (τυχαίο παράδειγμα) είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις εταιρείες, παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι μονοπώλιο.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ιδιωτικό πολυτεχνείο στην Ελλάδα δεν μπορεί να υφίσταται σύγκριση.
Επίσης οι κατατάξεις που μοστράρουν σα γύφτικα σκεπάρνια τα Ελληνικά ΑΕΙ κατά καιρούς (όποτε τους αρέσει το νούμερο) είναι ελαφρώς της κωλάρας.
Τα Ελληνικά ΑΕΙ (σε μεγάλο βαθμό που έχω ιδία γνώση) έχουν πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις υπερκαλύπτουν τα πρώτα.
Σε ότι αφορά το δικό μου χώρο που έχω πολύ καλύτερη εικόνα και προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο όχι απλά υστερεί αλλά είναι ΓΤΠ.
ΒΕΒΑΙΑ από το 2008 που πήρα και το τελευταίο χαρτί, οφείλω να ομολογήσω ότι πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά προς τη σωστή κατεύθυνση (βγήκαν οι δεινόσαυροι στη σύνταξη) αλλά οι παθογένειες παραμένουν και κρατάνε το επίπεδο χαμηλά.
Την ώρα που στην ΑΣΟΕΕ έχουν συνέλευση και πλακώνονται η ΠΣΚ με τα ΕΑΑΚ και το μουνί που τους πέταγε (sic), στο όποιο σάπιο Deree μπορεί να έχουν ημερίδα γνωριμίας των φοιτητών με εταιρείες.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"