Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163037 Να ζησετε Πετρο , παντα ενωμενοι και ερωτευμενοι με την γυναικα σου..

ΙΜΗΟ στις μερες μας ακομα κ δωρα στυλ ασημενια κορνιζα , σετ κεριων , μαχαιροπηρουνα vicko , ειναι μεγιστη γυφτια...Προτιμω ο αλλος να βαλει στο φακελλο ενα 20ρικο παρά να μου φερει την τρισμεγιστη |λογοκρισία| των 40€ , που για να την αλλαξω θα πρεπει να φαω μιση μερα κ αν βρω κ κατι που θα μου αρεσει κ θα μου λειπει..
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:
ΙΜΗΟ στις μερες μας ακομα κ δωρα στυλ ασημενια κορνιζα , σετ κεριων , μαχαιροπηρουνα vicko , ειναι μεγιστη γυφτια...Προτιμω ο αλλος να βαλει στο φακελλο ενα 20ρικο παρά να μου φερει την τρισμεγιστη |λογοκρισία| των 40€ , που για να την αλλαξω θα πρεπει να φαω μιση μερα κ αν βρω κ κατι που θα μου αρεσει κ θα μου λειπει..

+ πάρα πολλά!

Αυτά πιστεύω είναι κατάλοιπα από τότε που το ζευγάρι δεν είχε σπίτι και το έφτιαχνε σε μεγάλο βαθμό με τα δώρα του γάμου του. Πχ η γιαγιά μου είχε και χρησιμοποιούσε μέχρι που πέθανε πράγματα που της τα φέρανε στον γάμο της... :metalo:

Κι εγώ παραδέχτηκα μία γειτόνισα που αντί να μου φέρει κάτι άχρηστο προτίμησε (και πολύ καλά έκανε) να μου κάνει μία κατάθεση 20ευρώ στον λογ/μο που είχαμε για λίστα. Φασούλι το φασούλι μαζέψαμε κάτι αξιοπρεπές...

Επίσης, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το αν κάποιος δεν μου έφερε δώρο είτε στον γάμο, είτε σε γιορτές, γενέθλια, κτλ... Ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να κρίνω τον άλλον από αυτό. Μπορεί να έχει χίλιους λόγους. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να νοιάζεται για εμένα και όχι αν θα μου φέρει μια κορνίζα ή οτιδήποτε άλλο...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
NickTG έγραψε:Άρα στην ουσία καλείτε κόσμο για το δώρο?

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!

Αλήθεια για πιτσιρίκι τί να κάνω ;;;;;!!! Πως γίνεται;;;!!!!; :-)

Σαφώς κ δεν κάνω γάμο για τα δώρα, προσωπικά τον έκανα για να χαρώ με τους φίλους κ την οικογένεια! Μια ευκαιρία να χορέψουμε, να ντυθούμε καλά κτλ. Άλλωστε αν υπολογίσεις τί πλήρωσες σε νυφικά, κτλ ξέχνα το... Το κάνεις μόνο αν θέλεις να το κάνεις. Κ ο δικός μου ήταν σχετικά μικρός, 190-200 άτομα. Ακούω για 350-400 για άλλους. Ούτε για δημ. Σχέσεις τον έκανα μιας κ ζω μακρυά για τα επόμενα χρόνια κ δεν περιμένω κάτι από κανέναν. Με τα δώρα όπως είπαν τα παιδιά, ακόμη κ με μικροποσά συγκεντρώνεις κάτι κ αγοράζεις έναν πίνακα, κάτι που μένει. Προτιμώ 20-30€ από ένα μίξερ κουζίνας πχ. Τόσο διότι έχω πολλά από αυτά μιας κ ζω με τη γυναίκα 4 χρόνια, όσο κ γιατί δεν μπορώ να τα μεταφέρω.

Μια υποσημείωση ήταν η όλη κουβέντα, άλλωστε είπα πως θα τον ξαναέκανα με τα ίδια άτομα γιατί πέρασα υπέροχα. Σε όσους γάμους έχω πάει οι περισσότεροι έφευγαν στις 1. Κ εκεί φοβόμουν μην τελείωνε νωρίς. Αλλά είχαμε πολύ νέο κόσμο κ χαρήκαμε όλοι μαζί, θείοι κτλ. Μου άρεσε πραγματικά!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#163072 Να ζήσετε Πήτερ :)

Κακά τα ψέματα, τα γλέντια στους γάμους αποφέρουν κέρδη, οπότε ίσως υπάρχει και συμφέρον πίσω απ'αυτό για μερικούς. Πόσο μάλλον για έθιμα του στυλ "κρεββάτι". Ναι, υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν σύντομους γάμους για να βγάλουν το κατιτίς τους. Δεν εννοώ ότι έκανες κάτι τέτοιο Πέτρο, αλλά ότι υπάρχουν τέτοιοι :oops:

Όσον αφορά το δώρο, είναι γυφτιά να δώσεις λιγότερα απ'αυτά που θα χαλάσει ο host για σένα. Το κεφάλι κοστίζει περί τα 15-20€, δεν γίνεται λοιπόν να πας μ'ένα δώρο των 5 και 10€. Μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι όταν οι ξένοι σου δίνουν 50ρικα και οι συγγενείς 10ρικα και 20ρικα..
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:

Λοιπόν... αρχίζουμε με τη μελισσούλα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
PeterPan έγραψε:

Λοιπόν... αρχίζουμε με τη μελισσούλα... :lol: :lol: :lol:

:-). :-)
Πρέπει να διαβάσω το βράδυ αυτό το κεφάλαιο!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
PeterPan έγραψε:Αλήθεια για πιτσιρίκι τί να κάνω ;;;;;!!! Πως γίνεται;;;!!!!; :-)

Κοίτα, η διαδικασία είναι ευχάριστη, αλλά μετά έχει συνέπειες. :s_wink

Δεν είχατε ενοχλήσεις από τους γηραιότερους άμεσους συγγενείς για παιδί; Η γιαγιά μου στους εννέα μήνες που ήμασταν παντρεμένοι και επειδή δεν είδε κοιλιά να φουσκώνει (αφού το είχαμε προγραμματίσει για μετά τον πρώτο χρόνο), έπιασε εμπιστευτικά την γυναίκα μου και της έλεγε μυστικά τι να κάνει για να μείνει έγκυος! :s_hang

Σου εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και να γεράσετε στο ίδιο προσκεφάλι. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By NickTG
PeterPan έγραψε:
Σαφώς κ δεν κάνω γάμο για τα δώρα,

ΟΚ, κάτι όμως οι αρκετοί χαρακτηρισμοί, κάτι η σημείωση πως έδωσες και 2000 παραπάνω για αυτούς που δεν έφεραν τίποτα με μπέρδεψαν και μου θύμησαν παλιές εποχές.

Να ζήσετε φυσικά! Ξεχάστηκα!

Dimitris_P έγραψε:Όσον αφορά το δώρο, είναι γυφτιά να δώσεις λιγότερα απ'αυτά που θα χαλάσει ο host για σένα. Το κεφάλι κοστίζει περί τα 15-20€, δεν γίνεται λοιπόν να πας μ'ένα δώρο των 5 και 10€. Μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι όταν οι ξένοι σου δίνουν 50ρικα και οι συγγενείς 10ρικα και 20ρικα..

Πώς το υπολογίζεις αυτό?
Αν ο άλλος δεν ξέρει τι έχει και δώσει 100+ για το κεφάλι?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#163144 Για το μέσο όρο μιλάμε πάντα :) Και με 5 μπορείς να τη βγάλεις με 2 σουβλάκια και αναψυκτικό αν'άτομο και με 300 με χαβιάρια και σαμπάνια moet ανά τραπέζι :P
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
NickTG έγραψε:
PeterPan έγραψε:
Σαφώς κ δεν κάνω γάμο για τα δώρα,

ΟΚ, κάτι όμως οι αρκετοί χαρακτηρισμοί, κάτι η σημείωση πως έδωσες και 2000 παραπάνω για αυτούς που δεν έφεραν τίποτα με μπέρδεψαν και μου θύμησαν παλιές εποχές.

Να ζήσετε φυσικά! Ξεχάστηκα!

Dimitris_P έγραψε:Όσον αφορά το δώρο, είναι γυφτιά να δώσεις λιγότερα απ'αυτά που θα χαλάσει ο host για σένα. Το κεφάλι κοστίζει περί τα 15-20€, δεν γίνεται λοιπόν να πας μ'ένα δώρο των 5 και 10€. Μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι όταν οι ξένοι σου δίνουν 50ρικα και οι συγγενείς 10ρικα και 20ρικα..

Πώς το υπολογίζεις αυτό?
Αν ο άλλος δεν ξέρει τι έχει και δώσει 100+ για το κεφάλι?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Το 2ο σχόλιο δεν το έκανα εγώ, στο tapatalk το εμφανίζει ως δικό μου... Μπορείς να το αλλάξεις σε παρακαλώ; :-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#163180 Να ζησετε Peter. Αντε και καλους απογονους.

Εμενα παντως η φαση ειναι καπως ετσι....

Εικόνα