mirage έγραψε:Και στην Γαλλια απαγορευονταν τα μαγιω βερμουδες. Δεν ξερω για Αγγλια δεν εχω παει πισινα.
o λογος?
mirage έγραψε:Και στην Γαλλια απαγορευονταν τα μαγιω βερμουδες. Δεν ξερω για Αγγλια δεν εχω παει πισινα.
mirage έγραψε:Και στην Γαλλια απαγορευονταν τα μαγιω βερμουδες. Δεν ξερω για Αγγλια δεν εχω παει πισινα.Στην Αγγλία δεν έχω συναντήσει ούτε σχετική πληροφόρηση ούτε είχα θέμα με μη εφαρμοστό μαγιώ (τύπου σορτσάκι, όχι όμως μακρύ). Πάντως και γυναίκες (υποθέτω μουσουλμάνες) με καθόλου εφαρμοστά ρούχα έχω δει μέσα στην πισίνα!
Arrow έγραψε:Dimviiiii γιαυτό που ρωτησες στη Θεσσαλονίκη κάθε βδομάδα αναλαμβάνει ένα νοσοκομείο να χορηγεί τέτοιες βεβαιώσεις με ραντεβού, δε ξέρω Αθήνα τι παίζει, πάντως δεν ισχύει το απαγορευτικό που συζητουσατε

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:Όχι ακριβώς θέμα υγείας αλλά σχετικό, πήγα εχθές στο νοσοκομείο για να βγάλω το γύψο και να
φορέσω ποδοκνημική μπότα. Είχα στείλει κάποιον σε κατάστημα με ορθοπεδικά στην περιοχή και
του είπαν ότι η απλή κοστίζει 180 ευρώ και μία με ρύθμιση μοιρών 230. Έχοντας ρίξει μιά ματιά στο
skroutz είχα δει κάποιες πολύ προχωρημένες που όντως κόστιζαν τόσο. Μόλις έβγαλα το γύψο ο
γιατρός πήρε τηλέφωνο στο κατάστημα και την έφεραν για να μου ''δείξουν πως μπαίνει'', μόλις
είδα για τι κατασκευή μιλάμε, το έπαιξα τρελίτσα και είπα ότι θα περάσω από το κατάστημα την
επόμενη μέρα για να την πληρώσω. Ψάχοντας ξανά στο skroutz βρήκα την ίδια ακριβώς μπότα αλλά
άλλη μάρκα στα 68 ευρώ. Ναι, σωστά διαβάσατε, 68 ευρώ, όπως καταλαβαίνετε μου άναψαν τα
λαμπάκια. Σκέφτηκα ότι θα παίρνει μίζα ο γιατρός και μου την βάρεσε ακόμα περισσότερο. Πήρα
στο νοσοκομείο και τον βρήκα, νόμιζα ότι θα μου το παίξει τρελίτσα και θα μου πει ότι δεν είναι ίδια
κλπ και ήμουν πριζωμένος για φασαρία. Τελικά δεν παίρνει μίζα, έπαθε πλάκα με την τιμή που του
είπα και μου είπε φυσικά να την παραγγείλω ηλεκτρονικά. Mίλησα και με το κατάστημα και δεν
είχε πρόβλημα να την επιστρέψω, τι να πει βέβαια ο τύπος, αφού δεν του έδωσα φράγκο...
Κρίμα... είχα μαζέψει αρκετή τσατίλα και ήμουν ψημένος για φασαριά αλλά κανείς δεν ήθελε![]()
Μιλάμε για το παρακάτω
Καθαρή εκμετάλλευση ρε γαμώτο, με 230 αγοράζεις αναπηρικό αμαξίδιο αλουμινίου
...
Panosss έγραψε:Ωχ, περαστικά.
Κάτι μου λέει ότι είναι από τη μηχανή. Έπεσες;
Μήπως να το γυρίσεις σε αμάξι;
Geo f1 έγραψε:Τον μαλλωσαμε γιατι τα ειχε τσουξει και μας υποσχεθηκε οτι δεν θα το ξανακανει.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:Όχι ακριβώς θέμα υγείας αλλά σχετικό, ................
21 quadra έγραψε:Γατόνι ο γιατρός, έκανε πίσω αφού έτυχε ένας που έψαξε και ενημερώθηκε, στατιστικά αν του τυχαίνουν 2 περιστατικά την εβδομάδα επί χρόνια και δεν υπάρχει καμμία διαμαρτυρία σαν του μπίχλα, φέρθηκε σωστά για να ξεμπερδεύει και να μη γίνει θέμα, το ίδιο έκανε και το κατάστημα πέρνοντας την πίσω, συνεργάτες γατόνια 100 καρατίων.
bihlas87 έγραψε:Που να φανταστώ ότι αν βρεθεί το πόδι ανάμεσα σε 180 κιλά μέταλλο και γωνία πεζοδρομίου θα
σπάσει και θα κάνει 3 μήνες να δέσει? Δεν μας ενημερώνει κανείς, τα ΜΜΕ σιωπούν![]()
bihlas87 έγραψε:...προφανώς δεν ξανακαβαλάω πιωμένος...

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]