Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#162889 ευτυχισμενοι και αγαπημενοι παντα να ειστε !
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#162890 Ευχαριστώ παιδιά! Ναι ο 2ος! Με την ίδια γυναίκα! Είχα παντρευτεί με πολιτικό πριν 2,5 χρόνια!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By GTS
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά! Ναι ο 2ος! Με την ίδια γυναίκα! Είχα παντρευτεί με πολιτικό πριν 2,5 χρόνια!

Sent from space >

Παρτυ κανε σε καθε anniversary. Αν ξοδεψεις λεφτα καλα θα περασεις (φυσικα δεν θα παρεις δωρα...)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#162896 Να συμπληρώσω πως αυτοί που το έπαιξαν τρελίτσα, είναι αυτοί που συνήθως το παίζουν large... Κλασικό φέσι!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#162901 Άντε,

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ :yahoo: :yahoo:

και πάλι... :lol:

Και πού 'σαι... αν βάλετε πλώρη για απογόνους, μην ξεχάσεις ένα πράγμα: Κοιμήσου! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
PeterPan έγραψε:Να συμπληρώσω πως αυτοί που το έπαιξαν τρελίτσα, είναι αυτοί που συνήθως το παίζουν large... Κλασικό φέσι!

Τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο να δίνουν φακελάκι απ'ευθειας στο γαμπρό ή στη νύφη κατα τη διάρκεια του χαμου του γλεντιου. Απλά το φακελάκι είναι ανώνυμο και ...άδειο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#162914 Καραγκιοζιλίκια... Δε μου έτυχε κάτι τέτοιο... 3-4. Μου έδωσαν κάτι δώρα, 1-2 εκ των οποίων πίνακες, αλλά δυστυχώς έμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω όγκου στη μεταφορά...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
saxon_747 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Να συμπληρώσω πως αυτοί που το έπαιξαν τρελίτσα, είναι αυτοί που συνήθως το παίζουν large... Κλασικό φέσι!

Τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο να δίνουν φακελάκι απ'ευθειας στο γαμπρό ή στη νύφη κατα τη διάρκεια του χαμου του γλεντιου. Απλά το φακελάκι είναι ανώνυμο και ...άδειο.

:lol: :lol: :s_biggrin :s_biggrin

επικό καργιολίκι.
ρισκάρεις να γίνεις ρόμπα βέβαια.... :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#162949 Αυτο το ειχε κάνει μια θεία μου. Είχαν δυο γάμους την ίδια μέρα, και ειχαν φτιάξει το ένα φακελάκι έτοιμο και το άλλο άδειο για να το συμπληρώσουν στο 2ο γάμο. Έδωσαν όμως το.... άδειο στον πρώτο γάμο, κομπλέ με ευχές και ονοματεπώνυμα :lol: :lol: :lol:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι :inlove: :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από Hellenic tifosi και 21 Σεπ 2015, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#163021 Μπραβο. Να ζησετε!
Και μενα 2-3 φιλοι δεν εφεραν κατι. Οκ δεν ειναι τοσο τραγικο αλλα χτυπαει ασχημα. Δεν θα το εκανα ποτε.
Αλλα το μυστηριο ηταν οταν ανοιξαμε ενα φακελακι και ειχε μεσα 2 πεντηνταρικα αλλα με κομμενες ακρες..

Αυτο μεχρι σημερα δεν μπορεσαμε να το εξηγησουμε. Φυσικα η συγγενης λεει οτι τα εβαλε κανονικα.
Ειχε πλακα που οι πιο μεγαλες ηλικες το θεωρουσαν γρουσουζια να τα πεταξουμε κλπ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Geo f1 έγραψε:Μπραβο. Να ζησετε!
Και μενα 2-3 φιλοι δεν εφεραν κατι. Οκ δεν ειναι τοσο τραγικο αλλα χτυπαει ασχημα. Δεν θα το εκανα ποτέ.

Ακριβώς. Σε εμένα έτυχε να είναι καμιά 15ριά προσκεκλημένοι, μερικοί με συνοδούς... Οπως το λες είναι, βασικά χαρακτηρίζει τους ίδιους πρωτ´ απ´ όλα. Δεν αξίζει ούτε τσίχλα να τους κεράσεις απ´ ότι φαίνεται...

Ή το άλλο... 2-3 νέοι που τους είδα τυχαία μετά τον γάμο στον δρόμο τάχα είχαν πρόβλημα με τον λογαριασμό, το όνομα κτλ. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο, να σε περνούν κ για χαζό κ να σε κοροϊδεύουν! Αν δεν θέλουν μη σώσουν κ δώσουν κάτι, δε με πειράζει. Εγώ πέρασα τέλεια, τίμησα αυτούς που ήθελα να καλέσω, έδωσα ένα 2χιλιαρο παραπάνω για όσους αποδείχτηκαν τσίπηδες αλλά οκ... Μαθήματα είναι αυτά...

Αλλά εμένα μου έμεινε πως πολλοί αξιοπρεπείς που δεν μπόρεσαν να έρθουν, με τίμησαν με δώρο. Αυτούς 2 φορές τους ευχαριστώ κ δυστυχώς δε μπορώ εύκολα να τους το ανταποδώσω προσεχώς γιατι μένουν μακρυά...

Έν κατακλείδι χαίρονται οι καραγκιόζηδες κ τζαμπατζήδες κ δε μπορείς να ευχαριστήσεις τους αξιοπρεπείς που δε μπόρεσαν να έρθουν.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#163035 Οχι βεβαια.

Τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση δεν καλεσα καποιους <γνωστους> για να μην τους υποχρεωσω σε δωρο (ουτε εβαλα λογαριασμο τραπεζας).Οπως και στα βαπτησια της μπομπας.

Το δωρο ειναι και θεμα τακτ.
Τα λεφτα ειναι η ευκολη λυση (καλοδεχουμενα δεν λεω-δεν το παιζω υπερανω)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#163036 Να ζήσετε ευτυχισμένοι Πέτρο, με το καλό και ένα πιτσιρίκι !!