Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
The Ace έγραψε:... ή αρχαιολογίες με πινακίδες αντικών :shifty:

Οι ιστορικές πινακίδες δεν είναι υποχρεωτικές (νομίζω όλα όσα έβαλα πρέπει να έχουν και κανονικές).
Προσωπικά, τέτοια αυτοκίνητα που έχουν μικρά μοτέρ και δεν έχεις πρόβλημα με ακριβά τέλη και τέτοια, θα τα κυκλοφορούσα με πινακίδες υπουργείου και μόνο. Η φτηνή ασφάλεια μέσω των λεσχών δεν έχει να κάνει με τις πινακίδες πάντως!

Rocsta, όλα εύκολα αμάξια είναι...το πιο ενδιαφέρον οδηγικά είναι το μίνι, το πιο ιδιαίτερο (με διαφορά) η λάντσια ενώ όλα τα άλλα χαίρεσαι να τα έχεις και να τα κυκλοφορείς, το καθένα για ξεχωριστούς λόγους. Hobby car, δεν είπατε; Εδώ, Άσε, πήγαμε από την 320 και την οκτάβια στο σαξόραλλο και μετά στο ΜΧ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#162786 Έχει το θρεντάκι ξεκινήσει απο Subaru STI καραφτιαγμένο , Legacy με 3λιτρους
και έχει καταλήξει σε Ινοτσέντι και Triumph 40 ετών. :metalo:

Να πω την αμαρτία μου, περιμένω να δω που θα καταλήξει :lol: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
georgetz έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, περιμένω να δω που θα καταλήξει :lol: :ninja:

Φυμέ και ζάντες στο σιτροέν και κανένα καινουργιο πουκάμισο, αντε κανα ζευγάρι παπούτσια...
Κάποιοι απο εμάς κατάφεραν μέχρι και ρολόι (μέχρι 200ευρώ).

Λες και δεν ξέρεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
D-Jet έγραψε:
georgetz έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, περιμένω να δω που θα καταλήξει :lol: :ninja:

Φυμέ και ζάντες στο σιτροέν και κανένα καινουργιο πουκάμισο, αντε κανα ζευγάρι παπούτσια...
Κάποιοι απο εμάς κατάφεραν μέχρι και ρολόι (μέχρι 200ευρώ).

Λες και δεν ξέρεις... :lol:

εαν καταληξει ετσι,πρεπει να μαζευτουμε για φατουρο στον Μαρκο μετα απο τοσες σελιδες.:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Επικό τρολλαρισμα από d-jet...

σοβαρολογει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε:Τότε να το κοιτάξει αυτό... Εγώ προτείνω παϊτονι με αλογο!

Αλήθεια δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο σα συνδυασμό που να προσφέρει αφθονη χαρά στην οδήγηση αλλά και πρακτικότητα και οικονομία από ένα πολύ σωστό μίνι.
Υπάρχουν άπειροι ανταλλακτικατζήδες και "βελτιωτές" ενώ αρέσει και στα παιδιά και τη σύζυγο! :s_roses
Και μη μου πεις ότι τα άλλα που τα ξεσκίζουν ήδη 2 δεκαετίες είναι πιο αξιόπιστα ή λιγότερο "αναχρονιστικά".

Δοκίμασε να οδηγήσεις ένα καλό μίνι (όχι κουρέλι) και αν δε βγεις με ένα χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά εγώ θα γράφω σαν ΛΑΟΥΡΑ απο κει και πέρα. :s_crazy

Αυτός θέλει hobby-car, άλλωστε, εμένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα να πάρει κάτι καινούργιο πιο καλό για όλες τις χρήσεις. :oops:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#162823 Αγαπητέ μου Αλέξανδρε,

Πλην ορισμένων αρχαιολάγνων, οι περισσότεροι petrolheads θέλουν επιδόσεις, οδική συμπεριφορά και ασφάλεια του σήμερα, όχι του 1960. Όταν λέμε driver's car δεν εννοούμε απλά ένα τσικρίκι για να κάνουμε γύρω-γύρω το τετράγωνο χασκογελώντας και μετά να το πηγαίνουμε στον μάστορα γιατί απορυθμίστηκε πάλι το ρημάδι το Solex ή κόλλησαν τα ταμπούρα... Επίσης δεν έχουν όλοι την πετριά να σκαλίζουν τα oily bits, ούτε να παλεύουν με βαριά τιμόνια, κουτάλες της σούπας για κιβώτια και να διακινδυνεύουν εν έτη 2015 χωρίς έστω ένα ABS για την κακιά στιγμή και με παθητική ασφάλεια-θρίλερ. Για να μη μιλήσω για έλλειψη ανέσεων που θεωρούμε αυτονόητες, όπως ο κλιματισμός και το υποβοηθούμενο τιμόνι/φρένα. Το αυτοκίνητο θα κληθεί και να ταξιδέψει σβέλτα στην εθνική και να προσπεράσει γρήγορα στον επαρχιακό και να κάνει πολλά αξιόπιστα χιλιόμετρα σε μια γκαζιάρικη εξόρμηση με φίλους σε μια στροφοδιαδρομή, χωρίς να κινδυνέψει και χωρίς να εξαντληθεί ο οδηγός σωματικά αλλά και ψυχικά. Για αυτό και θεώρησα ότι έκανες πλάκα με τα σαραβαλάκια. :innocent: Καλά είναι για μια κοντινή βόλτα όταν δεν βρέχει ή δεν έχει πολύ ζέστη, αλλά ως εκεί.

Όσο για το αν έχω επαφή με Mini:

Εικόνα

Δεν θα το πρότεινα ούτε για αστείο το 2015, παρά μόνο για 3ο ή 4ο "αυτοκίνητο χαζομάρας".
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 21 Σεπ 2015, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε: Όταν λέμε driver's car

Όταν λέμε driver's car έχουμε τουλάχιστον ένα 30άρι να φάμε για αρχή και άλλα τόσα στην άκρη για μετά!
Με 5-10 χιλιάρικα οι περιορισμοί είναι πολλοί...

....

Όλα αυτά τα κάνει καλά ένα μιάτα του τριχίλιαρου ή ένα r170 20ετίας; :hmmm:

Όσο για το αν έχω επαφή με Mini:

Σου έχει κατουρήσει... ακόμα δεν το έμαθες να πάει στη λεκάνη μόνο του;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
D-Jet έγραψε:Σου έχει κατουρήσει... ακόμα δεν το έμαθες να πάει στη λεκάνη μόνο του;

:lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
D-Jet έγραψε:Όλα αυτά τα κάνει καλά ένα μιάτα του τριχίλιαρου ή ένα r170 20ετίας; :hmmm:

Δεν τα κάνουν καλύτερα από αυτοκίνητα με τα διπλά τους χρόνια? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
D-Jet έγραψε:Όταν λέμε driver's car έχουμε τουλάχιστον ένα 30άρι να φάμε για αρχή και άλλα τόσα στην άκρη για μετά!
Με 5-10 χιλιάρικα οι περιορισμοί είναι πολλοί...

Ε ΟΚ, δεν χρειάζονται τόσα πολλά. Παίρνεις άνετα ένα ψιλοσπορτίφ αυτοκίνητο δεκαετίας ή και νεότερο με 5-7 χιλιάρικα. Προσφέρει επιδόσεις και ανέσεις του σήμερα σχεδόν, ενώ αν μιλήσουμε για ΜΧ5 είναι και αθάνατο. Ψεκασμός για να μην ασχολείσαι με μπουκώματα, ABS για μια ώρα ανάγκης, σαφώς πιο ασφαλές σε ενδεχόμενη κακιά στιγμή, τα πάντα όλα ηλεκτρικά και υποβοηθούμενα.

D-Jet έγραψε:Σου έχει κατουρήσει... ακόμα δεν το έμαθες να πάει στη λεκάνη μόνο του;

Είναι κοπρόσκυλο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
NickTG έγραψε:
D-Jet έγραψε:Όλα αυτά τα κάνει καλά ένα μιάτα του τριχίλιαρου ή ένα r170 20ετίας; :hmmm:

Δεν τα κάνουν καλύτερα από αυτοκίνητα με τα διπλά τους χρόνια? :hmmm:

Αν το πας ηλικιακά, όχι απαραίτητα... Επειδή όμως μιλάμε για fun-car/2ο όχημα, προφανώς και ο παράγοντας χαβαλέ έχει μεγαλύτερη σημασία.

Στη διαμάχη χαβαλέ με κλασσικό vs συγχρονο έχουμε ιστορία με τον Αλέξανδρο... αυτός κοιτάζει το ρολόι του συνέχεια ενώ εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι νιώθω ότι θα γράφει το ρολόι μου όταν φτάσω! :lol:

Για να μη μονοπωλώ την κουβέντα, ψιλοσπορτίφ αυτοκίνητο δεκαετίας ή και νεότερο με 5-7 χιλιάρικα που να είναι σωστό driver's car και να έχει τις ανέσεις και τις ασφάλειες που λέτε λίγο χλωμό το κόβω.
Και ειδικά σε κάτι BMW και SLK τα 5 γίνονται 15 προτού το πάρεις χαμπάρι...
ΙΜΗΟ και πάλι αξίζουν σε σχέση με το να πετάξεις 45 χιλιάρικα σε ένα καινούργιο αντίστοιχο, αλλά να ξέρουμε τι λέμε για το κόστος...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#162871 Προτάθηκαν μια χαρά ΜΧ-5 και MR-2 πάντως σε αυτά τα λεφτά. Αλλά ας μην το κουράζουμε άλλο όπως είπες συνονόματε. Ας κρίνει ο ενδιαφερόμενος. :iconcool: