- 21 Σεπ 2015, 16:25
mirage έγραψε:dimviii έγραψε:mirage έγραψε: Αν ειναι βρεγμενο ομως το οδοστρωμα ειναι μια εντελως αλλη ιστορια.
δεν ζεσταινονταν ποτε. 
Δεν ξερω τι φταιει ακριβως, πρεπει να δω τεστακια αλλα αυτο που αποκομιζω εγω ειναι αποτομο σπασιμο της προσφυσης και μια γενικοτερη ασαφεια στο τιμονι που δεν την εχω στο στεγνο. Ισως η ελλειψη προοδευτικοτητας να οφειλεται στο σκληρο πλαινο, που ειναι ακομα πιο σκληρο στα δικα μου που ειναι XL. Παντως στην επομενη αλλαγη θα πειραματιστω με Eagle F1 ή κατι σε Michelin.
τα ιδια εκανε και στο εβο Θαναση.Ηταν τα ελαστικα 1ης τοποθετησης,τελεια στο στεγνο,σκελετο πολυ καλυτερο ακομα και απο σεμισλικ,αλλα στο βρεγμενο και ειδικα μολις ειχε κανει 5-6κ χλμ δεν παταγαν ποτε.
Ειχα προσπαθησει πολλες φορες ακομα και σε αγρια βρεγμενη ασφαλτο να τα πιεσω,δεν εφτασαν ποτε σε θερμοκρασια που να λειτουργησουν στοιχειωδως.Σε γλυστερη ασφαλτο εαν δεν ειχες μυαλο εκανες ζημια ευκολα.
Στο στεγνο αλλο λαστιχο.
Θαναση σε φτερουγες πολυ καλο ελαστικο με καλο σκελετο,και μαλακη γομα,που να παταει καλα και στο βρεγμενο ειναι το federal rsr.Εσυ εκει στην καποτια θα το βρισκεις ευκολα κιολας.Ριξε μια ματια σε κριτικες πριν αποφασισεις.Ειναι τρομερα vfm ελαστικο.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'