Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ναι τα 050Α.Τα είχε απο μαμά.Δε φαγωθηκαν ,απλά είχαν ξεραθεί και σκληρύνει .Είχαν γίνει τραγικά.

+1 για τα 050Α, για να ζεσταθούν έπρεπε να ανάψεις φωτιά δίπλα τους και σύντομα έγιναν κούτσουρα, από τότε ορκίστηκα να μην ξαναβάλω Bridgestone. :rant:

Το σύντομα έγιναν κούτσουρα το λες απο άποψη χιλιομέτρων ή χρόνου dimik?Γιατί είναι μια απο τις επιλογές που σκέφτομαι αλλά με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι να κάνω...

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#162221 τα 050A ειναι σκληρα και σε πελμα και σε σκελετο και θελουν και ζεσταμα
δεν κανουν για απλα σβελτους ρυθμους
κανουν για σκίσιμο
εκει αποδίδουν τέλεια
Άβαταρ μέλους
By dimik
belgarion έγραψε:
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ναι τα 050Α.Τα είχε απο μαμά.Δε φαγωθηκαν ,απλά είχαν ξεραθεί και σκληρύνει .Είχαν γίνει τραγικά.

+1 για τα 050Α, για να ζεσταθούν έπρεπε να ανάψεις φωτιά δίπλα τους και σύντομα έγιναν κούτσουρα, από τότε ορκίστηκα να μην ξαναβάλω Bridgestone. :rant:

Το σύντομα έγιναν κούτσουρα το λες απο άποψη χιλιομέτρων ή χρόνου dimik?Γιατί είναι μια απο τις επιλογές που σκέφτομαι αλλά με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι να κάνω...

.

Τα κράτησα 2,5 χρόνια και περίπου 25000χλμ, τα είχε απο καινούρια το αυτοκίνητο.
Από την αρχή ήταν σκληρά και για να ζεσταθούν ήθελαν αρκετό χρόνο, μέσα στην πόλη δε είχα συνέχεια χαζογλυστρίματα, ειδικά σε εκκινήσεις απο φανάρια και μάλιστα σε αυτόματο αυτοκίνητο. Σε στροφές και εφόσον ήταν ζεστά ήταν καλά αλλά όχι καλύτερα από SC5 που έχω τώρα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:τα 050A ειναι σκληρα και σε πελμα και σε σκελετο και θελουν και ζεσταμα
δεν κανουν για απλα σβελτους ρυθμους
κανουν για σκίσιμο
εκει αποδίδουν τέλεια

+1
ακομα και παλια, με χλμ στην πλατη τους και ξεραμενα,οταν ζεσταινονταν ηταν αλλου σε σχεση με οτιδηποτε στην κατηγορια του.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
NickTG έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ta efficient Grip τα έχω στο mini και δεν θα τα ξαναέβαζα.Νιώθω οτι επιτρέπουν ένα χαζοσπινάρισμα που δε το περίμενα για καινουριο λάστιχο.

Τα performance ή τα σκέτα?
Δεν έχω τέτοιο θέμα.
Βέβαια το πιο γρήγορο που τα έχουμε βάλει είναι 110 άλογα.

Τa perfomance εχω
Άβαταρ μέλους
By mirage
#162243 Τα 050Α ειναι εξαιρετικα στο στεγνο και στην Αγγλια ζεσταινονται ευκολα. Αν ειναι βρεγμενο ομως το οδοστρωμα ειναι μια εντελως αλλη ιστορια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε: Αν ειναι βρεγμενο ομως το οδοστρωμα ειναι μια εντελως αλλη ιστορια.

δεν ζεσταινονταν ποτε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#162462 Γενικά στα λάστιχα καλό είναι να λέμε ξεχωριστά για σκελετό/πλαϊνά και πέλμα.
Ειδικά σε σχετικά ψηλό προφίλ θέλεις σκληρό πλαϊνό για να μειώσεις την πλεύση και να βελτιώσεις την ακρίβεια και το φρένο. Σε χαμηλό προφίλ όμως θα το πληρώσεις σε έλλειψη άνεσης οπότε αν δεν αποσκοπείς σε σπορ χρήση το αποφεύγεις.
Γενικά τα σπορ ελαστικά έχουν σκληρό σκελετό και μαλακό πέλμα.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#162566 Παντως χαιρομαι γιατι το επιπεδο των περισσοτερων εδω μεσα σε γνωση περι ελαστικων ειναι υψηλο! :superman: :superman: :superman:

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup

Και μια παρατηρηση για τα 050Α, αν καταφερνεις και τα ζεσταινεις συχνα, ειμαι σιγουρος οτι επιβεβαιωνουν το 140αρι στο treadwear... Που σημαινει οτι εχεις πολλα αλογα και οδηγας σαν παλαβος καθε μερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimviii έγραψε:
mirage έγραψε: Αν ειναι βρεγμενο ομως το οδοστρωμα ειναι μια εντελως αλλη ιστορια.

δεν ζεσταινονταν ποτε.

Δεν ξερω τι φταιει ακριβως, πρεπει να δω τεστακια αλλα αυτο που αποκομιζω εγω ειναι αποτομο σπασιμο της προσφυσης και μια γενικοτερη ασαφεια στο τιμονι που δεν την εχω στο στεγνο. Ισως η ελλειψη προοδευτικοτητας να οφειλεται στο σκληρο πλαινο, που ειναι ακομα πιο σκληρο στα δικα μου που ειναι XL. Παντως στην επομενη αλλαγη θα πειραματιστω με Eagle F1 ή κατι σε Michelin.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#162578 Ισως αν και δεν ξερω καθολου την γκαμα των Ιταλων. Εχουμε μελλον ακομα. Βασικα θα ηθελα κατι πιο ησυχο απο τα 050 οχι πως ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αυτο δλδ. Τα F1 τα εχουν πολλοι στα εδω club και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι. Γενικα φαινεται παρα πολυ ισορροπημενο λαστιχο με εξαιρετικη αποδοση σε στεγνο και βρεγμενο. Μονο μειονεκτημα η γρηγορη φθορα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#162581 Σε ίδιο αυτοκίνητο με το δικο σου οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές από τα P Zero. Μειονέκτημα το χαζογλυστρημα σε ελληνικό σαπούνι όταν είναι κρύα. Κορυφαίο κράτημα και feedback υπό πίεση όμως.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#162645 Επιβεβαιωνω για τα pzero. Τα εχω βαλει στο δικο μου πριν 3 μηνες και εχω ηδη 5000 χλμ. Σε 225 45 17 94y τα εχω. Απολυτα ευχαριστημενος και χωρις γλιστριματα ακομα και οταν ειναι κρυα.

.