Anonymous Founder έγραψε:Και τα δύο τα βρίσκω αντίστοιχα, δεν είναι το δικό μου καλύτερο.
Μόνο που το δικό σου θεωρείται ευγενική απάντηση (δες ποστ) ενώ το δικό μου εριστικό. Πιθανώς λόγω συσχετισμού με άλλα μου ποστ, αλλά έχει σημασία? Ο καθένας φτιάχνει μια εικόνα για τον άλλον αλλά αν συμπεριφέρεται με βάση τι πιστεύει ότι είναι ασχέτως του ποστ τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις.
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για το link, θα μπορούσες να βάλεις κάποια γενικά για ΜΕΚ και να πεις πως εντελώς διαφορετικές είναι οι συνθήκες που λαμβάνονται υπ'όψιν κατά τον σχεδιασμό τους (βάρος, λειτουργία, απόδοση, οικονομία στην χρήση, συντήρηση, κλπ κλπ).
Κοίτα τώρα, λέει κάποιος "ο ήλιος ανατέλει από τη Δύση και είστε όλοι βλάκες, μου το είπε ο φίλος μου στη ΝΑΣΑ? Εϊσαι εσυ στη ΝΑΣΑ? όχι, τότε ΣΚΑΣΕ"
Μετά από αυτό και μετά από συνεχή τέτοια ποστ (δες πόσα έχει κάνει ο dimvii υπερασπιζόμενος τις βλακείες που γράφει) υπάρχει άνθρωπος που θα κάτσει να του κάνει μάθημα από το μηδεν (γιατί απο εκεί χρειάζεται για να λέει κάποιος τέτοιες μπούρδες). Δηλαδή να κάτσει να παιδευτεί μια ώρα ενώ τον βρίζουν πριν και θα τον βρίσουν και μετά?
Εσυ θα το έκανες?
Και μη το εκλάβεις ότι το παίζω αυθεντία, έστω ότι το 'μάθημα' που λέω θα ήταν λάθος εντελώς και θα άνοιγε έναν διάλογο, και πάλι, στις συνθήκες αυτές θα καθόσουν να ασχοληθείς ώρα με αυτό? Το έχω κάνει πολλές φορές παλιά, δε νομίζω ότι είχε αποτέλεσμα.
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρω πάντως πως αυτό που ζητάς, moderating στην... ασχετοσύνη δεν υπάρχει! Κανένας mod πουθενά δεν διακόπτει μια συζήτηση επειδή πχ ο Anonymous Founder λέει |λογοκρισία|.
Δεν έχω καταλάβει τι προτείνεις στην τελική: να φτιάξουμε μια επιτροπή σοφών για να κρίνουμε την τεχνική ορθότητα της κουβέντας;
Φυσικά και υπάρχει, το κάνεις εσύ ο ίδιος, απλά σε άλλα θέματα που ίσως φαντάζουν πιο προφανή. Εδώ ο prof (?) υποστήριξε κάτι, εγώ το θέτω σαν βλακεία, έστω ότι εσύ δεν ξέρεις αν είναι βλακεία (7 σελίδες δεν ήξερες αν και στο τελευταίο σου ποστ τελικά ήξερες..). Εσύ ή ο διαχειριστής θα μπιορούσες αντί να τον αφήσεις να λυσσάει επί τόσες σελίδες μαζί με άλλους να τους πείς είτε να σταματήσουν, είτε να υποστηρίξουν αυτό που λένε. Έκανες το ανάποδο, ζήτησες από τους άλλους να υποστηρίξουν το αντίθετο.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)

).