Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By prof
#161666 ΙΚΕ, ακαδημαϊκά ρωτώντας έχεις να προσφέρεις κάτι από άποψη γνώσεων (και όχι Παπικού αλάθητου και παντογνωσιας) η να πάω να φορέσω το τρολοφορεμα μου.

Ασε. Για να μη χάνουμε χρόνο το βάζω κατευθείαν....

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161669 Anonymous Founder εσύ πριν λίγες σελίδες ζητούσες ΛΙΝΚ που να αποδικνύει ότι ο ελέφαντας δεν πετάει, τώρα σου φαίνεται ¨"παράξενο"?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161670 prof δοκίμασε να κάνεις γαργάρες με ξύδι για να μετριάσεις το τσούξιμο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#161672 Σαφής τεκμηρίωση απο τον υπεργαμάτο ,υπερατού χρήστη, κάνω το άσπρο μαύρο,που τολμάω να αμφισβητώ εγω.
Προσφέρομαι στους συντονιστές για bann. :lol:
Άβαταρ μέλους
By prof
Anonymous Founder έγραψε:Το να θεωρείται μία χωρητικότητα ιδανική, μου φαίνεται παράξενο. Τι είναι αυτό δηλαδή που την κάνει τέτοια;
Έχω την εντύπωση πως τα περιοδικά αναπαράγουν με την σειρά τους αστικούς μύθους.
Κι αυτό που γράφτηκε παραπάνω: θέλεις να φτιάξεις ένα 1000άρι μοτέρ, θα το κάνεις δικύλινδρο για να έχει την... ιδανική χωρητικότητα;

Οι V2 χιλιαριδες Honda μοτο θεωρούνταν στην εποχή τους κορυφαίοι στην κατηγορία τους. Όχι φυσικά μονό από τα 500 κυβικά τους ανά κύλινδρο.

ΙΚΕ, συγγνώμη αλλά ξυδακι γιατί να γαργαρισω. Αποδειξες τίποτα?

Μου αρέσει που χρήστες οι οποίοι συστηματικά καταστρέφουν νήματά, ειρωνεύονται, χλευάζουν, ψυχανεμιζονται ότι γονάτισαν γνωσιακα τους συνομιλητές τους και αλλά τέτοια επικά, εκλιπαρούν για προστασία από τη διεύθυνση. Καραεπικο facepalm (γράφω από Νοκια 8210 και δεν μπορώ να παραθέσω φωτό).

Φωνάζει ο κλεφτής να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αααα ρε λαε, όλα τα έχεις πει...

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161682 Συγγνώμη, αυτό που λες δεν έχει καμία βάση. Η Ducati που θεωρείται η καλύτερη στα δικύλινδρα έχει βγάλει τέτοια με πολλούς διαφορετικούς κυλινδρισμούς και όλοι θεωρούνταν κορυφαίοι στο είδος τους. Και γιατί η Multistrada 1000 είναι χειρότερη από την 1100, αφού η πρώτη είναι στο ιδανικό μέγεθος;
(Κατέχω την πρώτη, την... ιδανική! ).
Αυτό που θέλει να πει ο ΙΚΕ, με τον δικό του... γοητευτικό ( :shifty: ) τρόπο, είναι πως δεν υπάρχει ΈΝΑ ιδανικό μέγεθος, αλλά εξαρτάται από το τι θες να φτιάξεις: το παράδειγμα με τις μοτοσυκλέτες είναι πολύ καλό. Σε μοτοσυκλέτα έχει νόημα να φτιάξεις μοτέρ 1000άρι με δύο κυλίνδρους, σε αυτοκίνητο αυτό μάλλον θα είναι τρικύλινδρο.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό που θέλει να πει ο ΙΚΕ, με τον δικό του... γοητευτικό ( :shifty: ) τρόπο, είναι πως δεν υπάρχει ΈΝΑ ιδανικό μέγεθος, αλλά εξαρτάται από το τι θες να φτιάξεις: το παράδειγμα με τις μοτοσυκλέτες είναι πολύ καλό. Σε μοτοσυκλέτα έχει νόημα να φτιάξεις μοτέρ 1000άρι με δύο κυλίνδρους, σε αυτοκίνητο αυτό μάλλον θα είναι τρικύλινδρο.

και γιατι περασαν τοσες σελιδες (με κλασικη αφορητη τρολαρια απο τον ΙΚΕ και κλασικο υφος αφ' υψηλου απο μοντ) για να γραψει καποιος (που νομιζω εισαι ΗΛΜΗΧ, αρα οχι ακριβως "της δουλειας") ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ που πιθανον ειναι κοντα στην πραγματικοτητα (ΜΑΛΛΟΝ), αλλα τουλαχιστον ειναι γραμμενες κοσμια? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161694 Αυτό:

IKE έγραψε:Είναι εντελώς αυθαίρετο αυτό με τα 500κ.εκ (παλιά όντως, ήταν 330 και καλά). Δεν υπάρχει κάτι άξιο συζήτησης.

είναι εριστικός τρόπος κλπ κλπ, αυτό:

Anonymous Founder έγραψε:Συγγνώμη, αυτό που λες δεν έχει καμία βάση...

Είναι comme il faut.

ok

Anonymous Founder τελικά δε χρειάζεται ΛΙΝΚ?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161695 trident1971 σου απάντησα γιατί χρειάστηκαν τόσες σελίδες κείμενο, δες τα ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα. Το πρώτο ποστ στη διάσπαση αυτή αρκεί για να λήξει το θέμα, όλες οι σελίδες είναι λόγω τις ξεροκεφαλιάς του καθενός που επειδή του έκατσε μας λέει ότι ο ήλιος ανατέλει από την Δύση (μέχρι σιγά σιγά να πειστεί ότι μπορεί να μην είνια και έτσι, κράζοντας πάντα).

Φυσικά και εσένα σου φταίει το ύφος μου και όχι οι 7 σελίδες μ@λακίες που ακολούθησαν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161696 Γιατί κάποιοι ενώ μπορούν και καλύτερα, εν τούτοις δεν το κάνουν.
Για παράδειγμα ο ΙΚΕ μπορεί να έπρεπε να το γράψει όπως το έκανα εγώ ή να πιστεύει πως κι εγώ λέω |λογοκρισία|. Μπορεί ποτέ να μην το μάθουμε ( :shifty: ).
Έτσι είμαστε όλοι... Εγώ σκέφτομαι κι εσένα, πόσο πιο ανθρώπινα μιλάς όταν πρόκειται για τα παιδάκια με καθυστέρηση, σε σχέση με τα παιδάκια των προσφύγων (καταλαβαίνεις που αναφέρομαι). Δεν βγάζουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας εδώ μέσα, τι να κάνουμε; Το θέμα είναι να παρακινείται κάποιος να γίνει καλύτερος, κάτι που μάλλον δεν επιτυγχάνεται με το trolling και το ύφος "είσαι άσχετος |λογοκρισία|, ενώ εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ".
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Κοίτα τώρα, αν σου απαντήσει κάποιος σοβαρά θα πρέπει να εμπλακεί σε ξεκατίνιασμα αν τύχει και κάποιος μπούφος έχει άλλη άποψη..

ναι γιατι το ξεκατινιασμα δεν σου αρεσει.Το εχουμε προσεξει με τον Δια,με το αυτοκινητο του Κορρε,με τον Quadra και αλλες εκατονταδες περιπτωσειςκλπ.

IKE έγραψε:Το ερώτημα παραμένει όμως, θέλουμε η συζήτηση για αυτό να γίνει σε νορμαλ πολιτισμένες συνθήκες ή πχ να σου πω "λες βλακείες" γιατί μόνο αυτό αξίζει σε ατομίδια όπως ο dimviii (βλ. ποστ πιο πάνω).

στο θεμα τω ν επαναπρογραμματισμων,βλακειες εχεις πει μονο εσυ.
Δεν βγαζουν δυναμη με επαναπρογραμματισμο,χαλανε,χαλαει η καμπυλη,δεν ταιριαζουν οι σχεσεις κλπ
Το κακο δεν ειναι που συνεχιζεις να επιμενεις στις βλακειες αυτες,εχουμε συνηθισει,το κακο ειναι που δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα,για να γελαγαμε λιγο ακομα .Αυτο αξιζει στις σαχλαμαρες που αμολας.

IKE έγραψε:Ξαναλέω, μην το παίρνετε επί προσωπικού, δεν λέω πως θα πρέπει να μου μιλάτε ευγενικά για να καταδεχτώ να απαντήσω κλπ. Μιλάω γενικά, ξέχνα εμένα, έστω κάποιος άλλος, όντως μπάρμπας, που δεν έχει την διάθεση για ξεκατινιάσματα να έχει απάντηση αναλυτική σε όσα θέτεις. Το κλίμα αυτό θα τον παροτρύνει να απαντήσει? Δεν νομίζω.

Και το κλίμα φτιάχνεται, δεν συμβαίνει εξ'ατυχήματος.

ο μονιμα ειρωνας σε οποιαδηποτε ερωτηση τεθει απο νεο χρηστη,ή απο παλιο χρηστη που δεν συμφωνει,μιλαει για ξεκατινιασμα,και αν αυτος ο τροπος θα παροτρυνει καποιον να απαντησει.
Και μετα εχει και αποριες εαν γραφονται νεοι χρηστες,και ανησυχει για το καλο του φορουμ. :tomato: :tomato: :tomato:

αυτο και αν ειναι χαιπερματζεστικ παιδες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
IKE έγραψε:Αυτό:

IKE έγραψε:Είναι εντελώς αυθαίρετο αυτό με τα 500κ.εκ (παλιά όντως, ήταν 330 και καλά). Δεν υπάρχει κάτι άξιο συζήτησης.

είναι εριστικός τρόπος κλπ κλπ, αυτό:

Anonymous Founder έγραψε:Συγγνώμη, αυτό που λες δεν έχει καμία βάση...

Είναι comme il faut.

ok

Anonymous Founder τελικά δε χρειάζεται ΛΙΝΚ?

Και τα δύο τα βρίσκω αντίστοιχα, δεν είναι το δικό μου καλύτερο.
Όσο για το link, θα μπορούσες να βάλεις κάποια γενικά για ΜΕΚ και να πεις πως εντελώς διαφορετικές είναι οι συνθήκες που λαμβάνονται υπ'όψιν κατά τον σχεδιασμό τους (βάρος, λειτουργία, απόδοση, οικονομία στην χρήση, συντήρηση, κλπ κλπ).
Ξέρω πάντως πως αυτό που ζητάς, moderating στην... ασχετοσύνη δεν υπάρχει! Κανένας mod πουθενά δεν διακόπτει μια συζήτηση επειδή πχ ο Anonymous Founder λέει |λογοκρισία|.
Δεν έχω καταλάβει τι προτείνεις στην τελική: να φτιάξουμε μια επιτροπή σοφών για να κρίνουμε την τεχνική ορθότητα της κουβέντας;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161710 Δηλαδή μου λες ότι πχ θα μπορούσα να κάτσω να αναλύσω στον dimviii τι κάνει λάθος? Όταν μου απευθύνεται έτσι. ΟΚ

Τεσπα, είναι σαφής η απάντησή σου, ας αφήσουμε τα λουλούδια να ανθίσουν λοιπόν.

dimviii δίκιο έχεις μικρέ μου φίλε, έκανα λάθος, το παραδέχομαι :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι πχ θα μπορούσα να κάτσω να αναλύσω στον dimviii τι κάνει λάθος? Όταν μου απευθύνεται έτσι. ΟΚ

σου απευθυνομαι ετσι ακριβως οπως απευθυνεσαι εσυ σε ολους χρονια τωρα.
Κριμα που δεν σου αρεσει. :(

IKE έγραψε:Τεσπα, είναι σαφής η απάντησή σου, ας αφήσουμε τα λουλούδια να ανθίσουν λοιπόν.

dimviii δίκιο έχεις μικρέ μου φίλε, έκανα λάθος, το παραδέχομαι :)

τι δλδ δεν μπορεις να αποδειξεις οτι χαλαει η καμπυλη ροπης,δεν ταιριαζουν οι σχεσεις,και οτι δεν περνουν δυναμη απο επαναπρογραμματισμο?
δλδ τι? απλα πεταξες μερικες σαχλαμαρες και δεν μπορεις να τεκμηριωσεις τα γραφομενα σου?

μηπως μπορει να μας βοηθησουν ο ξμαρρ ή ο Νικοςςς που συμφωνουν με τις σαχλαμαρες του Γιαννακη? :(