Ασε. Για να μη χάνουμε χρόνο το βάζω κατευθείαν....
< >
Anonymous Founder έγραψε:Το να θεωρείται μία χωρητικότητα ιδανική, μου φαίνεται παράξενο. Τι είναι αυτό δηλαδή που την κάνει τέτοια;
Έχω την εντύπωση πως τα περιοδικά αναπαράγουν με την σειρά τους αστικούς μύθους.
Κι αυτό που γράφτηκε παραπάνω: θέλεις να φτιάξεις ένα 1000άρι μοτέρ, θα το κάνεις δικύλινδρο για να έχει την... ιδανική χωρητικότητα;

).
) τρόπο, είναι πως δεν υπάρχει ΈΝΑ ιδανικό μέγεθος, αλλά εξαρτάται από το τι θες να φτιάξεις: το παράδειγμα με τις μοτοσυκλέτες είναι πολύ καλό. Σε μοτοσυκλέτα έχει νόημα να φτιάξεις μοτέρ 1000άρι με δύο κυλίνδρους, σε αυτοκίνητο αυτό μάλλον θα είναι τρικύλινδρο.
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό που θέλει να πει ο ΙΚΕ, με τον δικό του... γοητευτικό () τρόπο, είναι πως δεν υπάρχει ΈΝΑ ιδανικό μέγεθος, αλλά εξαρτάται από το τι θες να φτιάξεις: το παράδειγμα με τις μοτοσυκλέτες είναι πολύ καλό. Σε μοτοσυκλέτα έχει νόημα να φτιάξεις μοτέρ 1000άρι με δύο κυλίνδρους, σε αυτοκίνητο αυτό μάλλον θα είναι τρικύλινδρο.
IKE έγραψε:Είναι εντελώς αυθαίρετο αυτό με τα 500κ.εκ (παλιά όντως, ήταν 330 και καλά). Δεν υπάρχει κάτι άξιο συζήτησης.
Anonymous Founder έγραψε:Συγγνώμη, αυτό που λες δεν έχει καμία βάση...
).IKE έγραψε:Κοίτα τώρα, αν σου απαντήσει κάποιος σοβαρά θα πρέπει να εμπλακεί σε ξεκατίνιασμα αν τύχει και κάποιος μπούφος έχει άλλη άποψη..
IKE έγραψε:Το ερώτημα παραμένει όμως, θέλουμε η συζήτηση για αυτό να γίνει σε νορμαλ πολιτισμένες συνθήκες ή πχ να σου πω "λες βλακείες" γιατί μόνο αυτό αξίζει σε ατομίδια όπως ο dimviii (βλ. ποστ πιο πάνω).
IKE έγραψε:Ξαναλέω, μην το παίρνετε επί προσωπικού, δεν λέω πως θα πρέπει να μου μιλάτε ευγενικά για να καταδεχτώ να απαντήσω κλπ. Μιλάω γενικά, ξέχνα εμένα, έστω κάποιος άλλος, όντως μπάρμπας, που δεν έχει την διάθεση για ξεκατινιάσματα να έχει απάντηση αναλυτική σε όσα θέτεις. Το κλίμα αυτό θα τον παροτρύνει να απαντήσει? Δεν νομίζω.
Και το κλίμα φτιάχνεται, δεν συμβαίνει εξ'ατυχήματος.
IKE έγραψε:Αυτό:IKE έγραψε:Είναι εντελώς αυθαίρετο αυτό με τα 500κ.εκ (παλιά όντως, ήταν 330 και καλά). Δεν υπάρχει κάτι άξιο συζήτησης.
είναι εριστικός τρόπος κλπ κλπ, αυτό:Anonymous Founder έγραψε:Συγγνώμη, αυτό που λες δεν έχει καμία βάση...
Είναι comme il faut.
ok
Anonymous Founder τελικά δε χρειάζεται ΛΙΝΚ?
IKE έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι πχ θα μπορούσα να κάτσω να αναλύσω στον dimviii τι κάνει λάθος? Όταν μου απευθύνεται έτσι. ΟΚ
IKE έγραψε:Τεσπα, είναι σαφής η απάντησή σου, ας αφήσουμε τα λουλούδια να ανθίσουν λοιπόν.
dimviii δίκιο έχεις μικρέ μου φίλε, έκανα λάθος, το παραδέχομαι
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με το[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]