Δε μου αρέσει που το γιορτάζω σα γιορτή, ενώ είναι το αυτονόητο (εδώ γύρω τουλάχιστον είναι)
Ανοιξα μετα απο πολυ καιρο το subwoofer… πρωι πρωι κυριακατικα και τους καλεσα στην αγαπη με το ready for love ❤ των bad company….. και στο καπακι. stairway to heaven. LZ.…
Θα εφαγα πολλες καταρες….
Αλλα ηρέμησα και ειμαι ετοιμος να μετανοησω….
vice246 έγραψε:Μου τη σπαει πολλες φορες η εκκλησια που εχω ακριβως διπλα μου… αλλα η σημερινη ψυχολογια μου δεν το αντεξε…
Ανοιξα μετα απο πολυ καιρο το subwoofer… πρωι πρωι κυριακατικα και τους καλεσα στην αγαπη με το ready for love ❤ των bad company….. και στο καπακι. stairway to heaven. LZ.…
Θα εφαγα πολλες καταρες….
Αλλα ηρέμησα και ειμαι ετοιμος να μετανοησω….
Μ' αρέσει που θα έχω παρέα στην κόλαση!!!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Αμολυθηκαμε στο δασος με ποδήλατο... θαλάσσης!!!

Εξαιρετική η διαδρομή με κανάλια διπλής

και πιο στενους μονοδρομους

το παρκο εκει πολυ καλοδουλεμένο, με πολλά χαζευτικά θέματα οπως πχ τα δυσαναλογα μεγαλα επιπλα κηπου,

το παρατηρητήριο κ.α.

Τελος βολτιτσα στη (μικρη) πολη για μερικα κοψίδια και την διάσημη τοπική τους μπύρα

(παρκαρισμα το C5 καρακεντρο :-)
δεν έπαιζε η τηλεόραση κανένα σπότ του Λάφα και των άλλων σωτήρων μας
να σας ανεβάσει την όρεξη και την διάθεση ? Καλά κάνετε και είσαστε τόσο, μα τόσο μακριά από όλα αυτά τα μαύρα χαριτωμένα που μας συμβαίνουν, συνέχισε να μας στέλνεις παράδεισους εμάς εδώ στην κόλαση,
συνέχισε να μας στέλνεις παράθυρα μιας ζωής που δεν θα ζήσουμε και μιας ανεμελιάς
που δεν υπάρχει πια σε μας και που έχουμε τόσο ανάγκη.
Μου αρέσει που ήταν σε εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα
Δε μου αρέσει που πια είναι από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις...
Καφεδακι φρεντο.
19 βαθμοι.
Μπαλκονακι.
Κερακι.
Και οι ηχοι της βροχης..
< 3
Δεν μου αρέσει που ανέβηκε σε ποσοστά η αιματοβαμένη συμμορία του κοινοβουλίου.

Enjoy your weekend sir