Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#158452 Μου αρέσει που κατάφερα έπειτα από εβδομάδες να φύγω Παρασκευή απόγευμα απο το γραφείο για να κάνω ΣΚ χωρίς να πρεπει να δουλέψω από σπίτι το διήμερο.

Δε μου αρέσει που το γιορτάζω σα γιορτή, ενώ είναι το αυτονόητο (εδώ γύρω τουλάχιστον είναι)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#158482 Είχες αναφέρει παλιότερα ότι το έκανες από δική σου επιλογή αυτό, να δουλεύεις παραπάνω. Είδες πόσο ωραία είναι η Παρασκευή τελικά; :) Enjoy your weekend sir :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#158518 Οντως επιλογή μου είναι. Έχω τα ψυχαναγκαστικά μου και εγώ. Απλά απόψε γύρισα και νιώθω ότι οκ, αύτο το ΣΚ δεν θα ασχοληθώ... Και μ'αρέσει
Άβαταρ μέλους
By vice246
#158862 Μου τη σπαει πολλες φορες η εκκλησια που εχω ακριβως διπλα μου… αλλα η σημερινη ψυχολογια μου δεν το αντεξε…
Ανοιξα μετα απο πολυ καιρο το subwoofer… πρωι πρωι κυριακατικα και τους καλεσα στην αγαπη με το ready for love ❤ των bad company….. και στο καπακι. stairway to heaven. LZ.…
Θα εφαγα πολλες καταρες….
Αλλα ηρέμησα και ειμαι ετοιμος να μετανοησω….
Άβαταρ μέλους
By markvag
vice246 έγραψε:Μου τη σπαει πολλες φορες η εκκλησια που εχω ακριβως διπλα μου… αλλα η σημερινη ψυχολογια μου δεν το αντεξε…
Ανοιξα μετα απο πολυ καιρο το subwoofer… πρωι πρωι κυριακατικα και τους καλεσα στην αγαπη με το ready for love ❤ των bad company….. και στο καπακι. stairway to heaven. LZ.…
Θα εφαγα πολλες καταρες….
Αλλα ηρέμησα και ειμαι ετοιμος να μετανοησω….

:s_devil :s_devil :s_devil :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Μ' αρέσει που θα έχω παρέα στην κόλαση!!! :metalo: :metalo: :s_devil :s_devil :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#159131 Μου αρεσε η κοντινή και πολή ευκολη εκδρομη στο Tulln
Αμολυθηκαμε στο δασος με ποδήλατο... θαλάσσης!!!
Εικόνα
Εξαιρετική η διαδρομή με κανάλια διπλής
Εικόνα
και πιο στενους μονοδρομους
Εικόνα

το παρκο εκει πολυ καλοδουλεμένο, με πολλά χαζευτικά θέματα οπως πχ τα δυσαναλογα μεγαλα επιπλα κηπου,
Εικόνα
το παρατηρητήριο κ.α.
Εικόνα
Τελος βολτιτσα στη (μικρη) πολη για μερικα κοψίδια και την διάσημη τοπική τους μπύρα
Εικόνα
(παρκαρισμα το C5 καρακεντρο :-)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#159167 Kilo στο κοψειδομάγαζο :eat: δεν έπαιζε η τηλεόραση κανένα σπότ του Λάφα και των άλλων σωτήρων μας :rant: να σας ανεβάσει την όρεξη και την διάθεση ?

Καλά κάνετε και είσαστε τόσο, μα τόσο μακριά από όλα αυτά τα μαύρα χαριτωμένα που μας συμβαίνουν, συνέχισε να μας στέλνεις παράδεισους εμάς εδώ στην κόλαση, :s_devil συνέχισε να μας στέλνεις παράθυρα μιας ζωής που δεν θα ζήσουμε και μιας ανεμελιάς :whistlink: που δεν υπάρχει πια σε μας και που έχουμε τόσο ανάγκη.

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By elvet
#161441 Δεν μου αρέσει που άλλαξα και τρίτο δυναμό σε 70 ημέρες
Μου αρέσει που ήταν σε εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#161471 Μου άρεσε που την εβδομάδα που πέρασε δούλευα σε εταιρεία που όχι μόνο δεν έχει καταλάβει κρίση αλλά συνεχώς αυξάνει τζίρους και κέρδη, προσλαμβάνει προσωπικό, δίνει bonus, δε χρωστάει πουθενά, δεν της χρωστάει κανένας, και πλέουν όλοι σε πελάγη ευτυχίας.
Δε μου αρέσει που πια είναι από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#162833 Ποπο πολυ μου αρεσει..
Καφεδακι φρεντο.
19 βαθμοι.
Μπαλκονακι.
Κερακι.
Και οι ηχοι της βροχης..

< 3
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#162840 Μου αρέσει που ξεκουμπίστηκαν οι δραχμηστές και λωλοκαμπέρω η Ζωή, ούστ κοπρίτες !

Δεν μου αρέσει που ανέβηκε σε ποσοστά η αιματοβαμένη συμμορία του κοινοβουλίου.