belgarion έγραψε:Ρε παιδιά τώρα τελευταία το ψυγείο μου έχει αρχίσει να κάνει κάτι περίεργους ήχους κάθε φορά που κλείνω την πορτα,αρχικά σφυριζε σαν να παίζει μουσική και τις τελευταίες μέρες κάνει ενα βουητό σαν τουρμπίνα που κατεβάζει στροφές.
Επίσης εχω παρατηρήσει ότι αν πας να ξανα ανοίξεις την πορτα μόλις την έχεις κλείσει κολλάει και θέλει πολυ ζορισμα σαν να σφραγίζει.
Chris έγραψε:Aυτό με την πόρτα το κάνει και το δικό μου. Δεν ήξερα ότι είναι ένδειξη προβλήματος
Είναι Siemens ,χωρίς σύστημα no frost ,Α+++ ενεργειακή κλάση και η αλήθεια είναι ότι δεν το εχω κάνει ποτέ απόψυξη
kostis20 έγραψε:kostis20 έγραψε:Ευχαριστώ!Κάλεσα ήδη ανεξάρτητο ψυκτικό ,μέσω γνωστού.
Ο οποίος δε καταφερε να βρει πρόβλημα...Δε τον έκοψα και πολύ σχετικό.Μου είπε να πάρω στην αντιπροσωπεία...
Την ήμέρα της γιορτής της ολα αυτα και ενω περιμένουμε κόσμο το βράδυ...
belgarion έγραψε:Πιθανότατα έχεις δίκιο,θα το δοκιμάσω αύριο.Κοίταξα το manual δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για αυτούς τους ήχους.Το ψυγείο είναι low frost και λέει ότι κάνει αυτόματη αποψυξη στη συντήρηση και θέλει κανονικά αποψυξη στην κατάψυξη αλλά δεν λέει πόσο συχνά.Είναι 3 ετών και μέχρι στιγμής δεν είχε κανενα πρόβλημα ούτε έχω κάποιο παράπονο.Θα το κάνω αποψυξη μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός και αφού καταναλώσουμε το αρνί και το αγριογούρουνο που εχω στην κατάψυξη
.
belgarion έγραψε:Το ψυγείο είναι low frost και λέει ότι κάνει αυτόματη αποψυξη στη συντήρηση και θέλει κανονικά αποψυξη στην κατάψυξη αλλά δεν λέει πόσο συχνά.Είναι 3 ετών και μέχρι στιγμής δεν είχε κανενα πρόβλημα ούτε έχω κάποιο παράπονο.Θα το κάνω αποψυξη μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός και αφού καταναλώσουμε το αρνί και το αγριογούρουνο που εχω στην κατάψυξη
kostis20 έγραψε:update: Τελικά ήρθε η αντιπροσωπεία....Φοβερο service .
The Ace έγραψε:kostis20 έγραψε:update: Τελικά ήρθε η αντιπροσωπεία....Φοβερο service .
Να πεις ότι δεν σε είχα προειδοποιήσει ?
Dimitris_P έγραψε:Αυτό για την πόρτα μήπως βρίσκει κάπου ή έχει χάσει το αλφάδιασμα το ψυγείο;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]