Pitt χαίρομαι που έγινα κατανοητός. Ερώτηση: Τελικά μετά το facelift βελτιώθηκε η κατάσταση; Θα περίμενα πως ναι.
Pitt χαίρομαι που έγινα κατανοητός. Ερώτηση: Τελικά μετά το facelift βελτιώθηκε η κατάσταση; Θα περίμενα πως ναι.
Corto Maltese έγραψε:To υβριδικό είναι 4WD αυτόματο, οικονομικό, έχει 1000 πλεονεκτήματα. Δε βρίσκω κάτι να πω ενάντια στο υβριδικό 3008 εκτός από την εξωφρενική του τιμή που είναι πάνω απο 35.000!!! Η τιμή όμως για αμάξι του 2012 είναι εξαιρετική εφόσον το βρω κάτω από 18.000. Δηλαδή δίνοντας τα Ρενό μας το παίρνω με 8-9.000. Αλλά δεν ξέρω αν όντως έχει τόσα προβλήματα το αμάξι ή οι εδώ φίλοι είναι ελαφρώς υπερβολικοί και τρέχουν στο συνεργείο με το πρώτο τσικ και τελικά τι παίζει με τις μπαταρίες. Τεκμήρια δεν έχω πρόβλημα όσο είμαι μισθωτός του δημοσίου
JasonLouk έγραψε:@Pitt ακριβώς όπως το λες μου φαίνεται ενα πρωινό δουλειά που είναι προτιμότερο από αναμονή + ενδεχόμενο κίνδυνο μέχρι τότε. Δεν υπολογίζω κόστος γιατί δεν έχω ιδέα.
Corto Maltese έγραψε:Toυ καινούργιου. Γιατί αν λέμε για μεταχειρισμένο το βρίσκω 5.000 πάνω κατά μέσο όρο και σίγουρα εκτός οικονομικών μου προδιαγραφών
mirage έγραψε:Υποψιν οτι τα περισσοτερα θεματα που γραφονται σε αυτο το τοπικο αφορουν τον thp και οχι το πετρελαιο του υβριδικου. Επισης υποψιν πως αν το αμαξι κανει συνεχεια μικρες διαδρομες εντος πολης καποια στιγμη θα εχεις θεμα με το dpf.
Κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα αγορα ειδικα με αυτες τις τιμες.
Peugeot kills off diesel hybrid
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]