Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By IKE
kostis20 έγραψε:Το έχω συζητησει με φίλο μου μηχανολόγο και μου έχει πει οτι έχει κάποια πλεονεκτήματα.Κυρίως αυτα που γράφει ο dstou,στα οποία προστέθηκε και το οικονομοτεχνικό πλεονέκτημα. Δε μιλάμε βέβαια και για κατι το επαναστατικό.

Ναι. Λες σου είπε "έχει κάποια πλεονεκτήματα" προφανώς αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη διάσταση ότι ειδικά αυτή έχει κάποια πλεονεκτήματα. Ειδάλλως ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διάσταση έχει κάποια πλεονεκτήματα, άρα το 500 είναι αυθαίρετο (όπως λέω εδώ και 2 σελίδες).
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#160811 Ναι μου είπε ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα και ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες το ψάχνουν.Που όντως το ψάχνουν όπως δείχνει πραγματικότητα.Δηλαδή δε το ψάχνουν αλλά το εφάρμοσαν ...
Και μετά μου γραφείς εσύ από κάτω ότι "δεν υπάρχει πιθανότητα να δήλωσε ότι είναι το ιδανικό"...
Χαίρω πολύ ,συζήτηση κάναμε δεν τον έβαλα να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση.
Τώρα τα σχόλια περί ασχετοσυνης άστα καλύτερα γιατί ο συγκεκριμένος δουλεύει στην αυτοκινητοβιομηχανία 15 χρόνια και είναι automotive engineer.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160817 Ποιο έχει κάποια πλεονεκτήματα, το ψάχνουν και το εφάρμοσαν? Η συγκεκριμένη διάσταση με τα 500κ.εκ.? Αυτό λες?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160821 ΟΚ, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω αν επιμένεις σε αυτή τη βλακεία ή αν απλά ήθελες να κάνεις έτσι αόριστα τον έξυπνο.

Παίδες μήπως να ανοίγαμε ένα τοπικάκι με τέτοιους μύθους?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
IKE έγραψε:ΟΚ, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω αν επιμένεις σε αυτή τη βλακεία ή αν απλά ήθελες να κάνεις έτσι αόριστα τον έξυπνο.

Άνοιξέ το λοιπόν και δώσε και ένα λινκ να διαβάσουμε.
Αρκετά δεν κράτησε το :offtopic: εδώ;
Άβαταρ μέλους
By prof
Anonymous Founder έγραψε:
IKE έγραψε:ΟΚ, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω αν επιμένεις σε αυτή τη βλακεία ή αν απλά ήθελες να κάνεις έτσι αόριστα τον έξυπνο.

Άνοιξέ το λοιπόν και δώσε και ένα λινκ να διαβάσουμε.
Αρκετά δεν κράτησε το :offtopic: εδώ;

Άντε και άλλο ένα τέτοιο από μένα...

Κράτησε τόσο γιατί αφέθηκε χλεύη και ειρωνεία (και από Μοντ) να αιωρούνται σαν "χιούμορ". Όταν κάποιος γραφεί χ και ο άλλος από κάτω γραφεί "τυροπιτά" δεν πιστεύω να περιμένει κάποιος ποιοτική συζήτησή.

Για λινκ πάντως θα πρότεινα να μην τρεφεις ελπίδες. Για δυο λόγους:

Α) Κείμενά της Μασονικής Στοάς (των μηχανολόγων) δεν δημοσιεύονται.

Β) Όσα papers (sic) υπάρχουν που καταρρίπτουν με τρεις φράσεις τα όσα ειπώθηκαν απαιτούν αφενός συνδρομή, και αφετέρου τουλάχιστον έδρα ΜΙΤ (αν και τώρα που το σκέφτομαι σαν έννοια, όλοι διαθέτουμε από μια έδρα. Μάλιστα μερικοί σκέφτονται και με αυτή...)

Υ.γ.: ο τετραγωνισμός του κύκλου με κανόνα και διαβήτη θα ήταν ευκολότερη πρόκλησή. (Άσχετα αν έχει υπάρξει απόδειξη ότι δεν γίνεται).

Υ.γ.: με ειλικρινά καλή διάθεση, φροντίστε κάπως την εικόνα των γραπτών που αφήνετε να υπάρχουν και να "λερώνουν" συζητήσεις. Καλή είναι η πλακιτσα, καλή είναι η ειρωνεία, αλλά για το myphone.gr ομως. Η σοβαρότητά είναι προτιμότερη όμως. Σε συνάρτηση φυσικά με το τι εικόνα θέλει η κοινότητά να έχει και επομένως με βάση αυτή να προσελκύει ανάλογους χρηστες.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161126 Άνετα το καλύτερο τόπικ του φόρουμζ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#161133 Το αστείο είναι πως απο την ξεροκεφαλιά σας θα υπερασπίζετε στο μυαλό σας μια ζωή μια αυθαίρετη μπούρδα.
Άβαταρ μέλους
By prof
#161169 Καλημέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα το πισι μου αλλά λείπουν κάποια μηνύματα. Υποθέτω ότι αφαιρέθηκαν ως οφ τόπικ αντιπαράθεση χρηστών.

Δεν ξέρω (επίσης) αν το έχω χάσει λόγω γήρατος, αλλά αφαιρέθηκαν αυτά τα μηνύματα αλλά παρέμεινε το ακριβώς από πάνω από το παρόν μήνυμα ως καίρια παρέμβαση στο τόπικ? Με τα τρία κιλά μίγματος απαξίωσης, προσβολής και υποτιμητικής ψυχανάλυσης άλλων χρηστών (αναιτιολόγητης πάντοτε στο θέμα. Απόρω σε αυτό και με την "παράκληση" για έστω και μία αιτολόγησης, ενός λινκ ρε παιδί μου) να έχουν πέσει στον ανεμιστήρα?