500 και βαλε εκαναν. Μηπως νομιζαν οτι εκαναν προπονηση?
Cabala οκ το εχουμε εμπεδωσει...Μην επαναλαμβανεσαι..Κουραζει..
diplomat έγραψε:Δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα όμως...
Geo f1 έγραψε:Εγω με τις πασσες επαθα σοκ.

criuser έγραψε:Πάντως 82-28 κατοχή οι Γερμανοί , ούτε στην Κατοχή δεν είχανε![]()
![]()
MIXOStsi έγραψε:Bayern7 έγραψε:MIXOStsi έγραψε:Γεμάτο Έλληνες ο ΟΣΦΠ...
Ναι γιατί η Ελλάδα είναι ποδοσφαιρομάνα και έχει πληθώρα ταλέντων....![]()
Κι αυτούς που έχουμε καλύτερα να μην τους είχαμε.
Καλά που είχες ξένους και σώθηκες...
The Ace έγραψε:Από το άρθρο του Παπαδογιάννη, ωραίο σχόλιο σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι του γαύρου (το οποίο δεν είδα φυσικά):Επειδη συνεχιζεις να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, σε παραπεμπω στα αντιστοιχα αρθρα των ποδοσφαιρικων σημερα.
Η μπαγιερν εχτες εκανε την πιο ευκολη της νικη στο τσου λου. Κατεβηκε με τα δευτεροτριτα και στη διαρκεια του ματς ο Πεπ εβγαλε και τους 3 πρωτοκλασσατους που ειχε στην ενδεκαδα για να τους προφυλαξει εν οψει του σαββατιατικου ματς με την Νταρμσταντ (!!!!). Κι ομως, στο ρελαντι η Μπαγιερν κερδισε 0-3.
Παρολα αυτα, οι "ποδοσφαιρικοι" γραφουν για μεγαλη εμφανιση του οσφπ, για αδικο αποτελεσμα και αλλα τετοια γραφικα. Το ιδιο ματς βλεπαμε ολοι αλλα εκεινοι για δικους τους λογους (ευνοητους), παρουσιαζουν την χτεσινη εμφανιση ως μεγαλιωδη και ως ελπιδα για την συνεχεια.
Προφύλαξε όλους τους βασικούς επειδή έχουν να παίξουν με την Νταρμσταντ ?!?!?! Αλλά και έτσι έληξε 0-3 ?!?!?! Και αυτά που λέει για πρωτοσέλιδα....μισό να ρίξω μια ματιά....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....το καλύτερο το έχει -παραδόξως- το ΦΩΣ, "3-0 αντί 1-1" (προσέξτε πως και στο σκορ κάνει "εσκεμμένα" λάθος και γράφει 3-0 αντί του σωστού 0-3)
Ευτυχώς που έχουμε και το γαύρο και τα σκατόχαρτά του για να γελάμε λιγάκι
Geo f1 έγραψε:Εγω με τις πασσες επαθα σοκ.
diplomat έγραψε:Κατήφεια ρε πούστη.
Ο Σίλβα παρέταξε την ομάδα με ταμπούρι εναντίον της μπάγερν, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα στο παστέλωνε το τεμάχιο και από κει και πέρα... βλέπουμε. Η λογική έλεγε ότι, ακόμα και για το χ, έπρεπε οπωσδήποτε να βάλεις ένα γκολ.
Δεν μπορεί να το έβλεπα εγώ και ο κάθε άσχετος και όχι ο προπονητής.diplomat έγραψε:Δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα όμως...
Αντί γι' αυτό, αρχίσαμε τις κλωτσιές στον άξονα (πάλι καλά που δεν έπαιζαν ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί γιατί τα μπακ μας ήταν ΤΡΥΠΙΑ) και κρατήσαμε το μηδέν για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, φορτώνοντας την ομάδα με κάρτες. Μηδέν εις το πηλίκον.
Το στήσιμο έπρεπε να είναι πιο επιθετικογενές, στα ίσια, κι ας κατέληγε όπως το ματς με την Παρί (το 1-4), να βλέπαμε τουλάχιστον λίγο μπάλα και πάθος.
diplomat έγραψε:Δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αυτό το στυλ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στα ίσια όλους τους αντιπάλους.
Η λογική μηδέν πίσω και βλέπουμε μπροστά μου θυμίζει τον βάζελο στις εποχές που ήταν "πρέσβης". Δεν ταιριάζει στον θρύλο, ακόμα κι αν έφερνε αποτέλεσμα.
Bayern7 έγραψε:Κακά τα ψέματα, τις 5-6 τοπ κλας ομάδες της Ευρώπης (Bayern, Barcelosers, Puta Real, κανά 2 αγγλικές κλπ) δε μπορείς να τις παίξεις στα ίσα.
Geo f1 έγραψε:Τον ομιλο δεν σχολιασες ΜπαγιερΝ..![]()
Η Αρσεναλ θα καιγεται για νικη τωρα...
και η Κροάσια με 3.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]