- 17 Σεπ 2015, 12:24
JasonLouk έγραψε:δεν μπορεί να φτιαχτεί ένα έξω σε μηχανουργειο ή κάπου?
Πως δεν μπορεί! Αυτό όμως προϋποθέτει ότι δεν θα χρειάζεσαι το αυτοκίνητο, αφού θα πρέπει να το ακινητοποιήσεις, να βγάλεις το παλιό (είναι λίγο μπελάς) και να πας με αυτό σαν δείγμα να σου φτιάξουν ένα. Όταν στο φτιάξουν, θα πρέπει να το περάσεις με την αντίστροφη διαδικασία. Δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο και δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί κανείς να συναντήσει.
Corto Maltese έγραψε:Δεν υπονόησα τίποτα, απλά γνωρίζοντας ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι ιδιοκτητών, από τον πλέον ψείρα έως τον πλέον αδιάφορο, προσπαθώ να μη βγάζω βιαστικά συμπεράσματα για την αξιοπιστία μοντέλων απλά και μόνο επειδή υπάρχει πληθώρα ποσταρισμάτων στο συγκεκριμένο μοντέλο. Σίγουρα πάντως ο όγκος των δημοσιεύσεων εδώ μέσα και πριν με προβληματίζουν.
Ναι, καταλαβαίνω τι λες, αλλά συμπτωματικά οι βλάβες που μας έχουν βγάλει είναι πάνω κάτω ίδιες σε όλους. Για παράδειγμα, το πρόβλημα με το σωληνάκι που προανέφερα το έπαθαν εκτός από εμένα, ο Zonas, o Iomy και o Mosaic (που είπε ότι του κόστισε 300€). Ίσως και άλλοι που μου δεν θυμάμαι (Alexandr?). Επίσης όλοι μας έχουμε αλλάξει αντλίες νερού. Προφανώς πρόκειται για συστηματικά λάθη και θα έπρεπε η Peugeot να υποστηρίξει το αυτοκίνητο κάνοντας μια καμπάνια για την αντικατάστασή τους. Δεν το έκανε αντιθέτως προτίμησε να μας κάνει “
beta testers” και γι’ αυτό υπάρχουν τα παράπονα.
Μετά από 6 χρόνια χρήσης μπορώ να πώ ότι το αυτοκίνητο είναι άνετο, η οδήγησή του πολύ ξεκούραστη, έχει άφθονο χώρο, είναι γρήγορο και εμπνέει ασφάλεια. Θα περίμενα όμως καλύτερη αξιοπιστία στα μηχανικά του μέρη.
Αν θα αγόραζα το ίδιο; Μάλλον ναι, αλλά όχι με τον ΤΗΡ. Θα προτιμούσα τον δίλιτρο Diesel.
I hooked up my accelerator pedal to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop and I'm gone...