Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Αμα είναι να δίνεις 80αρια για "ελεγχο" γιατί δεν αγοράζεις ενα obd2 κατευθείαν να τα βλέπεις μόνος σου?

< >

Ας πούμε αγοράζει και βλέπει το fault.

Πως το φτιάχνει μετά? :lol:

Αυτα δεν τα βλεπει στο κρυφο μενου.

Απο οτι καταλαβα πληρωσε 79ε για καφε και πλυσιμο μεσα εξω.... :dizzy:

(Την ειχα πατησει και εγω μια φορα και πληρωσα 78$ Για πλυσιμο στον ντηλερ οταν εκανα κατι επισκευες στο VW...απο τοτε πηρα το μαθημα μου).
Άβαταρ μέλους
By drdino
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εικόνα

Βλέπω απέκτησε και πίσω υαλοκαθαριστηρα η κουπέ. :lok:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#158622 Χαχαχαχαχα! τίκαραν ότι βρήκαν μπροστά τους!

Η επίσημη εξήγηση για το κόκκινο λαμπάκι ήταν ότι κάθε 4 χρόνια κάποιες βίδες θέλουν σφίξιμο. Εμένα δεν με άγγιξαν πάντως.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#158634 τζαμπα λεφτα ρε γμτ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#158701 Τίκαραν όλα τα κουτάκια, έχει πλάκα πως έβαλαν τικ και στο κιτ επισκευής και στην ρεζέρβα και νομίζω πως ο Χρήστος δεν έχει κανένα από τα δύο.
Εγώ πάλι πήγα το δικό μου για αλλαγή λαδιών στον Σπανό, πλήρωσα 13€ με το φίλτρο δικό του και τα λάδια δικά μου ( 40€, 5 λίτρα Total). Τσέκαραν επίσης μόνοι τους τα λάστιχα, έβαλαν αέρα, τζόγους, κλπ κλπ, ομολογώ έκαναν πολύ παραπάνω απ' όσα πλήρωσα, κανένα παράπονο!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158747 Πως αντιμετωπίστηκε το θέμα αυτό? Δηλαδή το ότι ο έλεγχος τσέκαρε ΄την ανύπαρκτη ρεζέρβα σαν οκ?
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#158749 Αν ηταν δημοσιο το συνεργειο, θα ειχαμε ποστς περι ανεπροκοπων δημοσιων υπαλληλων. Το συνεργειο ειναι ιδιωτικο ομως εκανα εξαιρετικη δουλεια τα παιδια και παμε παρακατω... :P
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#158778 Δεν το είχα προσέξει καν, ο High Fidelity το επεσήμανε.

Ακριβώς επειδή δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, την επόμενη φορά μπορώ να διαλέξω ένα άλλο συνεργείο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#158826 ναι βρε Χρηστο πλακιτσα κανουμε.

Απλα ειναι γελοιο που πανε να το παιξουν καθως πρεπει με εντυπα κουτακια και λοιπα και τα συμπληρωνουν οπως να ναι
Άβαταρ μέλους
By pik.
#159670 καλα να βλεπεις τον CEO της μαρκας να σωριαζεται σημερα το πρωι στην εκθεση δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...

ειδε μαλλον τι παρουσιασαν Merc,Audi,Porsche και επεσε ταβλα...

http://www.lastampa.it/2015/09/15/ester ... agina.html
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
pik. έγραψε:καλα να βλεπεις τον CEO της μαρκας να σωριαζεται σημερα το πρωι στην εκθεση δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...

ειδε μαλλον τι παρουσιασαν Merc,Audi,Porsche και επεσε ταβλα...

http://www.lastampa.it/2015/09/15/ester ... agina.html
:ninja:

Δημήτρη έμαθε ότι η Μ4 είναι 13sec πιο αργή στο Ring από την Alfa Romeo Giulia QV. :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#160406 ισως!!!!!!

παντως αν αλλαζα τωρα αμαξι μαλλον θα πηγαινα σε Alpina D3 :innocent:

οι τριαρες ειναι εντελως ασχημες οπως ειναι ετσι και Αλφα Ρομεο δεν αγοραζω σε αυτα τα χρηματα
πες το κουταμαρα μου;οπως θες.... :lol: :shifty:

Η BMW φετος ομως απογοητευσε στην εκθεση...
δεν παρουσιασε τιποτα... :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από pik. και 16 Σεπ 2015, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By apav
#160474 Τα ίδια με το Μ3 στοιχίζει. Αξία κροταλίσματος πετρελαιου και γενική καγκουροποίηση, ανεκτίμητα. :lol: