markvag έγραψε:Η Octavia πως το εννοείς ότι δεν πλησιάζει;;;;Αυτή που είχα οδηγήσει εγώ (1,8tsi) μια χαρά πλησίαζε και ξεπερνούσε οτιδήποτε μπορούσε να κάνει το 206 με γωνία και με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερο έλεγχο μάλιστα (πολλαπλοί πίσω + μεγαλύτερο μεταξόνιο φαντάζομαι...)
Φυσικά, δεν είχε καν ESP...
![]()
bibendum έγραψε:38 σελιδες γισ Οκταβια? :P
.

tsilis έγραψε:
Το μιάτα θέλει νιάτα Μάρκο ( και fit σώμα, θα προσεθετα)![]()
) μου ρίχνεις και 1 κεφάλι...
Αλλά στα @@ μου...

markvag έγραψε:Δεν ξέρω... είμαι προβληματισμένος... η γυναίκα μου είναι με τα χίλια υπέρ της λύσης 1 μικρό (πχ clio, yaris) + κάνε εσύ ότι καταλαβαίνεις, εγώ σκέφτομαι μήπως πάρουμε μόνο ένα (συμβιβασμό σαφώς)....
), καροτσάκια, μπιμπερό κτλ τελείωσαν, οπότε για 1 στο τόσο, ε... ας βάλω roof box ή κάτι τέτοιο... Παλαιότερα έπαιζαν πολύ συχνότερα ταξίδια με καρότσια, μπιμπερό, κτλ, όπως και έπαιζε και το σενάριο του τρίτου παιδιού...

tsilis έγραψε:Πήγα λοιπόν εχθές να δω ένα mx5 nb , για να θυμηθώ πως είναι από μέσα και αν μου κάνει κλίκ!
Φθανω λοιπόν Ν Μάκρη , παρκαρω τη Βολβαρα και πάω..
Ο μαντράς , νεαρός 30αρης, μου δίνει τα κλειδιά, μπαίνω με το ζόρι , τσεκαρω κάτι κλασσικά, δεν καλοχωρώ, δεν μου αρέσει και καθόλου αισθητικά, αλλά λέω άντε δεν πειράζει...
Μέχρι που τον ακούω να με ρωτά με γνήσια απορία...
" Έεεε....για εσάς είναι? "
Λέω: " Τώρα με εσκισες, και η γυναίκα μου τα ίδια με ρωτά! "
" ...δεν εννοώ ...νά είδα το Βόλβο και το παιδικό κάθισμα και οι...., δεν εννοούσα κάτι, όχι! "
Γενικώς σκατά.
Το τετράκτινο τιμόνι θέλει άμεσα αλλαγή με aftermarket, ειδεμή θα το στριβεις με τα αρχίδι@
Τα δερμάτινα είναι άθλίου ποιότητος και το ταμπλό όχι ωραίο...
Το nb είναι καλό μόνο αν το στριβεις, οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι εκτός πνεύματος παχουλού σαραντάρη!
Με βλέπω για SLK ή Ζ3
Τουλάχιστον δεν θα φαινομαι γελοίος μέσα εκεί..θα φαινομαι απλώς γαμπρός!
Το μιάτα θέλει νιάτα Μάρκο ( και fit σώμα, θα προσεθετα)![]()
Από την άλλη , επειδή είναι αυτό που είναι ,ίσως είναι όντως το γνήσιο ελιξίριο χαράς και τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα!
Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα από εχθες..
, αλλά να θυμηθείς ότι έχω περάσει τα 40 και τις φοβερές καύλες γυρω από τα αυτοκίνητα!΄
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]