Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
The Ace έγραψε:Τα γράφω εκνευρισμένος, και πολλά ίσως είναι λάθος, δεν έχω δει καν στατιστικά, αλλά ήμαρτον....Τις τριπλάσιες βολές των ισπανών δεν τις λαμβάνω υπόψιν, είπαμε και ξέραμε ότι ειδικά ο Γκασόλ θα τις πάρει και θα του τις δώσουν ετσιθελικά. Εμείς τι κάναμε γι'αυτό ?

Δεν νομίζω ότι το χάσαμε λόγω διαιτησίας, αν και οι σπανιόλες πήραν τα κουκιά. Τα μεγάλα θέματα ήταν τρία για μένα:

α) Βασίλης κατώτερος των περιστάσεων (αν και η άμυνα που τον έπαιξαν ήταν τέλεια).
β) Εκτός παιχνιδιού ο Κατσικάρης στην τελευταία περίοδο.
γ) Μεγάλη δυστοκία στις βολές και στα ελεύθερα σουτ (που για να τα πάρεις έφτυνες αίμα).

Πραγματικά πάντως είναι δύσκολη η χώνεψη τέτοιας φάπας.
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
Corto Maltese έγραψε:Παίζουμε για την Ελλάδα και οι πιο παθιασμένοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν ελληνικά.

αυτο.

Απο την αλλη στα στατιστικα δεν βγαζει πολυ νοημα, τα ιδια λαθη σχεδον, περισσοτερα ριμπαουντ, τα ιδια στατιστικα στα τριποντα λιγο-πολυ, περισσοτερες ασσιστ αλλα οι Ισπανοι εκτελεσαν καμια 20ρια βολες παραπανω...

Ολο το πρωτο ημιχρονο στο ραδιοφωνο(δουλεια),το τριτο δεκαλεπτο στο δρομο, ειδα μονο τα τελευταια 8 λεπτα. Μας εσφαξαν? Πολλες βολες ρε μαγκες.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#159944 Όχι τρομερά πράγματα, αυτό εννοώ και πιο πριν που είπα για βολές, ούτε τρελά floppings κάνανε, ούτε αδερφίστικα, ούτε με ψεματάκια πήραν τα fouls. Τα περισσότερα τα κάναμε, και οι βολές έπρεπε να είναι κάπου τόσες. Η μ@λ@κί@ που δέρνει τους ανύπαρκτους σήμερα μας κόστισε βασικά...
Άβαταρ μέλους
By skous
#159945 16/09/2013..

Σπανούλης: «Χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα η Εθνική»

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ξαναβγές και ξανα-πέστα, 2 χρόνια παρά 1 μέρα μετά :) Διώξτους όλους ρε!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#159955 Πάντως, ο Σπανούλης ήταν στο +9 ενώ ο Ζήσης στο -8 και ο Καλάθης στο -2... οι μόνο θετικοί εκτός από τον Σπανούλη ο Γιάννης με +7 και ο Πρίντεζης με +2.

Προφανώς το +/- δεν λέει πάντα την αλήθεια, απλώς το παραθέτω να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
By skous
#159960 ναι και εγώ θα ήμουν στο +9 εάν μου έμενε η μπάλα στα χέρια και την πέταγα με σκάσιμο στον Κούμπο μπας και προλάβει να την πετάξει για τρίποντο.... 28.6% ευστοχία ο παικταράς όμως....

Μόνο Γιάννης, Κουφός και Πρίντ έπαιξαν, άντε και λίγο Καλάθης (αν και έκανε άπειρα λάθη και αυτός).

To +/- έχει τον Παού στο -2 btw, οπότε δεν λέει απολύτως τίποτα! (edit: τώρα είδα ότι είναι "TEAM'S NET POINTS WHILE ON COURT" οπότε δεν λέει απολύτως τίποτα για τον παίκτη....)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
diplomat έγραψε:Πάντως, ο Σπανούλης ήταν στο +9 ενώ ο Ζήσης στο -8 και ο Καλάθης στο -2... οι μόνο θετικοί εκτός από τον Σπανούλη ο Γιάννης με +7 και ο Πρίντεζης με +2.

Προφανώς το +/- δεν λέει πάντα την αλήθεια, απλώς το παραθέτω να υπάρχει.

ΒΣ 4/14FG, 5/3 AS:TO, 2RB
ΝΚ 6/11FG, 7/2 AS:TO, 2ST, 5RB

Τι λέγαμε....?

Ο Kill-Bill :roll: δεν θα πω ότι ήταν ο καλύτερος των Ισπανών, αλλά ήταν σίγουρα από τους χειρότερους δικούς μας (που παίξανε έτσι ? δεν μετράνε τα παιδιά που έμειναν πάγκο)
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#159967 @Αce, Skous

Αυτό λέω κι εγώ. Το +/-είναι απλώς ενδεικτικό στο αν έκανες ζημιά όσο ήσουν μέσα ή αν βοήθησες την ομάδα. Τίποτε παραπάνω.

Ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αλλά ξαναλέω, η άμυνα που τον έπαιξαν οι Ισπανοί ήταν εξαιρετική. Δεν είναι όμως η πηγή των κακών της Εθνικής, αυτό είναι σίγουρο. Περιμέναμε σίγουρα να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά ό,τι έγινε, έγινε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
skous έγραψε:16/09/2013..

Σπανούλης: «Χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα η Εθνική»

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ξαναβγές και ξανα-πέστα, 2 χρόνια παρά 1 μέρα μετά :) Διώξτους όλους ρε!

κατι ηξερε ο ΔΔ και την εκανε με ελαφρα δηλαδης! και πιο νωρις από τις δηλωσεις του σπαν.
και που καθεται σε μια γωνια τωρα (ο πρωτος) και κρυφογελάει...

για τον αγωνα το μονο που εχω να σχολιασω, είναι ότι παιχτηκε ένα ματς από κατι νωθρούς Ελληνες απέναντι απο κατι νωθρούς Ισπανούς. το ποιος κερδισε είναι καπως...σημασιολογικο.
άλλες φορες χαναμε με διαφορά. τωρα τους παιξαμε στον ποντο και αυτό είναι ισως που ποναει πιο πολύ.
οι οποιοι σπανιολοι παιζει και να παρουν μπρος και να το σηκωσουν.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#159987 Oυτε στις τσόντες
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#160006 Κατσικάρη ανύπαρκτε, κοιμισμένε, παρέδωσε μόνος σου το δίπλωμα προπονητικής και άντε για ψάρεμα. Καραγκιόζη.

Σε ένα λεπτό του γυρίσανε το παιχνίδι και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα ο χάνος.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
nass έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:To θέμα είναι ότι κάναμε θεό τον παπάρα τον Σπανούλη επειδή κερδίσαμε το Βέλγιο και το Λιχτενστάιν και στο κρίσιμο σημείο έκανε 200 λάθη και τρίποντο έρμπολ.

+1
Αμάν με τον υπερτιμημένο τον Σπανούλη, ποτέ του δεν ήταν παικταράς, να σου καθαρίζει τα παιχνίδια που καίνε...

Συνεχίστε να αναπαράγετε ότι σας σερβίρουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#160014 Ρε ο Σπανούλης τι φταίει που ο βλάκας ο κοιμισμένος πήρε 5 γκαρντ για να καταλήξει να παίζει με 2 στον πιο κρίσιμο αγώνα? Έκλασε μέντες από το τρέξιμο που του κάνε η αδερφή ο Γιουλ. Γι' αυτό δεν έφτανε η μπάλα στεφάνι.

ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΦΕΡΕ ΖΟΤΣ ΤΩΡΑ!! :rant:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Deleted User 1 έγραψε:Κατσικάρη ανύπαρκτε, κοιμισμένε, παρέδωσε μόνος σου το δίπλωμα προπονητικής και άντε για ψάρεμα. Καραγκιόζη.

Σε ένα λεπτό του γυρίσανε το παιχνίδι και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα ο χάνος.

Του το γυρίσανε; Αυτός δεν έκανε κάτι; Τον Περπέρογλου τι τον έβαλε ειδικά στο τέλος του 3ου; Αντί να βάλει τον Καϊ πάνω στον Ρέγιες, άφησε τον (πάρα πολύ καλό) Κουφό να εκτίθεται.