- 14 Σεπ 2015, 21:21
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν κάνω χιούμορ, ούτε δικαιολογώ τον μαχαιροβγάλτη. Αλλά ο φύλακας έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί, αυτό λέω.
Και το λέω εγώ που και άθεος είμαι και αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα τα πάντα για λιγότερη θρησκεία. Αλλά σέβομαι τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος, έστω μετανάστης ή πρόσφυγας, πρέπει να έχει το δικαίωμα να προσευχηθεί. Επομένως, αν ο φύλακας είχε λίγο μυαλό και λίγη ευγένεια, θα τον άφηνε να προσευχηθεί και μετά ευγενικά θα τον έδιωχνε από εκεί.
Τόσο απλό είναι λοιπόν. Απλή ευγένεια χρειάζεται και όχι τσαμπουκάς. Γιατί τελικά κάπως έτσι βγαίνουν και τα μαχαίρια. Ή κάπως έτσι σε δαγκώνει ο σκύλος...
Η αλήθεια είναι πως είναι τραβηγμένο το σχόλιό σου... ΟΚ... ας πούμε λάθος του που τον διέκοψε, αλλά όχι και μαχαίρι...
Στο κάτω κάτω, αν αυτός θεωρεί ότι η σωστή αντίδραση είναι το μαχαίρι, είναι σε λάθος χώρα...
Όπως πολύ σωστά είπε:
QsisVTS έγραψε:όχι ρε . δεν έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί γιατί δεν ήταν ο συγκεκριμένος χώρος για αυτή τη δουλειά
και αν τα πήρε κρανίο επειδή του διέκοψαν την ιερή στιγμή χεστήκαμε όπως θα κάναμε για κάθε θρησκευόμενο
οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν έχουν καμιά θέση στην ευρώπη, όχι γιατί είναι μουσουλμάνοι, αλλά γιατί είναι φανατικοί και επικίνδυνοι
άρα είτε θα εξανθρωπιστούν, ή πούλο πίσω στη μουσουλμανία
Anonymous Founder έγραψε:Δεν πειράζει, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να αφήνει κάποιος το τιμόνι για να κάνει το σταυρό του, αλλά γίνεται, τι να κάνουμε τώρα;
Να τους πάρουμε το δίπλωμα;
Θα ήταν μία καλή αρχή...
criuser έγραψε:Ναζιστική η εφημερίδα του πασόκου κομιστή ?
Εγώ θυμάμαι ότι πρωταγωνιστούσε στην Χρυσαυγειάδα 
Δεν θα έλεγα ναζιστική... θα έλεγα όπου φυσάει ο άνεμος... Προ της χρυσαυγειάδας έβγαζε πρωτοσέλιδα με τα "παλικάρια" (μη χέσω) να "προστατεύουν" τις γριούλες από τους κακούς ξένους... (στημένες φωτό βέβαια, αλλά λεπτομέρειες...)
Spartan έγραψε:.....
Η Μυτιλήνη διαχειρίστηκε 20.000 πρόσφυγες, το Μόναχο κώλωσε με 13.000... (κάποιος καίγεται απο την καυτή πατάτα μου φαίνεται και θέλει να την πετάξει πίσω σ΄αυτόν που την πρωτοπήρε....
).
..................................
"Σε συνέντευξή του την Κυριακή στην εφημερίδα Der Tagesspiegel, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανέφερε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη[b][u] δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εγκατασταθούν.
[/u]
Επισήμανε πως οι πρόσφυγες στους οποίους δίνεται προστασία στην Ευρώπη θα πρέπει να αποδεχθούν πως θα κατανέμονται σε όλες τις χώρες της Ένωσης. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιλέξουν ελεύθερα πού θέλουν να μείνουν -αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο» είπε."[/b]
Ωχ....! Γέμισε η Ευρώπη Tridents.... (θα μου πεις οι Γερμαναράδες μια ζωή ναζιστάκια ήταν, το έχουν στο DNA τους...
)
Δεν θα το έθετα έτσι...
Αφενός, η Γερμανία δεν έχει τις υποδομές, καθώς δεν είναι στα σύνορα της ΕΕ, άρα όχι και παράλογο να έφτασε στα όριά της (τώρα γιατί δεν έχει η Ελλάδα υποδομές που είναι στα σύνορα, άλλου παπά ευαγγέλιο) και αφετέρου δεν θέλει την ελευθερία αυτή των προσφύγων, γιατί μέντεψε που θα πάνε όλοι...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>