Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
The Ace έγραψε:
bill33 έγραψε:
GTS έγραψε:Το μουσειο ειναι χωρος προσευχης; :dizzy:

Ούτε και οι δρόμοι μπροστά απο τις εκκλησίες αλλά οι θρήσκοι κάνουν τον σταυρό τους.

Και άμα τους πουν "γιατί κάνεις το σταυρό σου ?", ή ακόμα χειρότερα "μην κάνεις το σταυρό σου", αυτοί βγάζουν μαχαίρι και τους μαχαιρώνουν ατάκα και επιτόπου, έτσι ?

Εντάξει, είπε μια κοτσάνα ο HF, δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε....

Εγώ για παράδειγμα ξέρω πως αν ένας σκύλος τρώει, δεν πάμε να τον χαϊδέψουμε, γιατί μπορεί να μας δαγκώσει. Αν λοιπόν κάποιος το κάνει και τον δαγκώσει, δεν φταίει μόνον ο σκύλος...
Αν κάποιος προσεύχεται, τον σέβεσαι και περιμένεις να τελειώσει. Έτσι λένε οι καλοί τρόποι και δεν αλλάζουν με την θρησκεία.
O τύπος προσευχόταν σε έναν ανοιχτό χώρο. Μπορούσε ο φύλακας να τον αφήσει να τελειώσει την προσευχή του και να μην πάει να του σπάσει τον τσαμπουκά. Αν λοιπόν αυτό σου φαίνεται εσένα κοτσάνα, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#159272 Κάνεις χιούμορ, δεν πειράζει, καλό είναι. Όπως επίσης και τα υπόλοιπα "αριστερά" σχολιάκια που έχω διαβάσει στα δύο σχετικά άρθρα, που λένε από "ο φασίστας καθαριστής φταίει", μέχρι και "καλά του έκανε και τον μαχαίρωσε", αν και μερικά είναι επίσης στο δικό σου πνεύμα, δηλαδή του χιουμοριστικού.

Η Δημοκρατία φταίει όμως, που επιτρέπει στον κομουνιστή (που θέλει να την καταλύσει) ή στον μουσουλμάνο (που θέλει να σε "εξαγνίσει") να εκφράζεται και να μαχαιρώνει όποιον θέλει στο όνομα της θρησκείας του ή των πιστεύω του...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
The Ace έγραψε:Κάνεις χιούμορ, δεν πειράζει, καλό είναι. Όπως επίσης και τα υπόλοιπα "αριστερά" σχολιάκια που έχω διαβάσει στα δύο σχετικά άρθρα, που λένε από "ο φασίστας καθαριστής φταίει", μέχρι και "καλά του έκανε και τον μαχαίρωσε", αν και μερικά είναι επίσης στο δικό σου πνεύμα, δηλαδή του χιουμοριστικού.

Η Δημοκρατία φταίει όμως, που επιτρέπει στον κομουνιστή (που θέλει να την καταλύσει) ή στον μουσουλμάνο (που θέλει να σε "εξαγνίσει") να εκφράζεται και να μαχαιρώνει όποιον θέλει στο όνομα της θρησκείας του ή των πιστεύω του...

Εγώ δεν κάνω χιούμορ, ούτε δικαιολογώ τον μαχαιροβγάλτη. Αλλά ο φύλακας έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί, αυτό λέω.
Και το λέω εγώ που και άθεος είμαι και αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα τα πάντα για λιγότερη θρησκεία. Αλλά σέβομαι τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος, έστω μετανάστης ή πρόσφυγας, πρέπει να έχει το δικαίωμα να προσευχηθεί. Επομένως, αν ο φύλακας είχε λίγο μυαλό και λίγη ευγένεια, θα τον άφηνε να προσευχηθεί και μετά ευγενικά θα τον έδιωχνε από εκεί.
Τόσο απλό είναι λοιπόν. Απλή ευγένεια χρειάζεται και όχι τσαμπουκάς. Γιατί τελικά κάπως έτσι βγαίνουν και τα μαχαίρια. Ή κάπως έτσι σε δαγκώνει ο σκύλος...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#159281 Εγώ ξέρω ότι όποιος κουβαλάει μαχαίρι πάει μέσα για οπλοκατοχή . Οποιος το χρησιμοποιεί για οπλοχρησία . Και όποιος μαχαιρώνει κάποιον πάει για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση .
Αρα έχουμε να κάνουμε με εγκληματία . Το απλούστερο είναι του κρατάμε τα στοιχεία , τα πραγματικά , μαρτυράει :whistlink: από που είναι , χρεώνουμε την πρεσβεία του και τον στέλνουμε για πάντα πίσω . Αυτό κάνουν όλα τα σοβαρά κράτη .

Επίσης αυτοί προσεύχονται 5 φορές την ημέρα με ιδιαίτερο τρόπο που είναι προφανές ότι προσεύχονται . Δύσκολο να μην το είδε ο καθαριστής . Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην Αθήνα και Αθήναζε .

Επίσης η παρομοίωση με σκύλο , μάλλον δεν είναι και η καλύτερη . :lol:

Πέρα από την αποτυχημένη και τραβηγμένη από τα μαλλιά του ΗΦ να πείσει τον εαυτό του και το παρεάκι και μόνο να πω κάτι πραγματικό .

Είχα ένα εργολάβο , χτίστη Αιγύπτιο , παντρεμένο με Ελληνίδα . Ηταν πιστός και κάθε Παρασκευή 12 η ώρα έφευγε από το γιαπί και πήγαινε στο τζαμί να προσευχηθεί . Αξιοπρεπέστατος άνθρωπος και μειλίχιος . Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τέτοιους ανθρώπους με κατσαπλιάδες σαν τον κοπρίτη αυτό που θα έπρεπε να του φερθούμε ακριβώς όπως και οι άλλες δυτικές αστυνομίες . :innocent:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#159282 Και όπως είπαμε πιο πάνω, ο φύλακας είπε ότι πήγε να κάνει τη δουλειά του και του είπε να μετακινηθεί εντός του χώρου του μουσείου (έστω προαύλιο), όπως έχει κάνει και με πολλούς άλλους, ούτε σε κανά τζαμί μπήκε ούτε στο σπίτι του αλλουνού πήγε να του διακόψει τη προσευχή. Ο άλλος όμως θεώρησε σωστό να τον μαχαιρώσει, και βγαίνουν σήμερα πολλοί "αριστεροί" και γράφουν ότι ο καθαριστής φταίει που τον μαχαίρωσε.

Και όπως ανέφερε και κάποιος πιο πριν, για κάνε κάτι τέτοιο (αντιστρόφως) σε μουσουλμανική χώρα, που δεν έχουν και δημοκρατία βεβαίως βεβαίως, για να δούμε και τι αντιμετώπιση θα έχεις....
Άβαταρ μέλους
By criuser
#159286 Οι αριστεροί είναι σαν τον Μπάγιερν με τον γαύρο :lol:
Οταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους , τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα :rtfm: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#159290 Btw μιλάμε για είδηση στο "Πρώτο Θέμα", έτσι;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:
The Ace έγραψε:Κάνεις χιούμορ, δεν πειράζει, καλό είναι. Όπως επίσης και τα υπόλοιπα "αριστερά" σχολιάκια που έχω διαβάσει στα δύο σχετικά άρθρα, που λένε από "ο φασίστας καθαριστής φταίει", μέχρι και "καλά του έκανε και τον μαχαίρωσε", αν και μερικά είναι επίσης στο δικό σου πνεύμα, δηλαδή του χιουμοριστικού.

Εγώ δεν κάνω χιούμορ, ούτε δικαιολογώ τον μαχαιροβγάλτη. Αλλά ο φύλακας έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί, αυτό λέω.
Και το λέω εγώ που και άθεος είμαι και αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα τα πάντα για λιγότερη θρησκεία. Αλλά σέβομαι τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος, έστω μετανάστης ή πρόσφυγας, πρέπει να έχει το δικαίωμα να προσευχηθεί. Επομένως, αν ο φύλακας είχε λίγο μυαλό και λίγη ευγένεια, θα τον άφηνε να προσευχηθεί και μετά ευγενικά θα τον έδιωχνε από εκεί.
Τόσο απλό είναι λοιπόν. Απλή ευγένεια χρειάζεται και όχι τσαμπουκάς. Γιατί τελικά κάπως έτσι βγαίνουν και τα μαχαίρια. Ή κάπως έτσι σε δαγκώνει ο σκύλος...

όχι ρε . δεν έπρεπε να τον αφήσει να προσευχηθεί γιατί δεν ήταν ο συγκεκριμένος χώρος για αυτή τη δουλειά

και αν τα πήρε κρανίο επειδή του διέκοψαν την ιερή στιγμή χεστήκαμε όπως θα κάναμε για κάθε θρησκευόμενο

οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν έχουν καμιά θέση στην ευρώπη, όχι γιατί είναι μουσουλμάνοι, αλλά γιατί είναι φανατικοί και επικίνδυνοι

άρα είτε θα εξανθρωπιστούν, ή πούλο πίσω στη μουσουλμανία
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 14 Σεπ 2015, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Anonymous Founder έγραψε:Είναι όντως ανησυχητική. Γιατί ο μεν φύλακας δεν καταλαβαίνει πως η προσευχή για κάποιους είναι ιερή (εγώ κάθε πιστό τέτοιον τον θεωρώ ανόητο-το λιγότερο- αλλά σέβομαι το δικαίωμά του), οπότε δεν την διακόπτεις. Θα μπορούσε να τον αφήσει να προσευχηθεί και κατόπιν να τον διώξει, αλλά μάλλον ήθελε να παίξει τσαμπουκά και ο φύλακας...
Οπότε, ξύπνησε και ο μουτζαχεντίν στον άλλον, και έβγαλε το μαχαίρι.

Eντάξει, μπορώ να δεχθώ οτι το ναζιστικό "Πρώτο Θέμα", μέχρι που έβγαλε την είδηση απο τον κώλο του. Το παραπάνω quote όμως, δεν μπορώ να διανοηθώ οτι το εννοείς.... :s_no
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#159305 Δεν πειράζει, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να αφήνει κάποιος το τιμόνι για να κάνει το σταυρό του, αλλά γίνεται, τι να κάνουμε τώρα;
Να τους πάρουμε το δίπλωμα;
Άβαταρ μέλους
By kacey
kacey έγραψε:edit mod. Απαράδεκτες εκφράσεις. [Admin]

σ'ωραιοςςςςςςςς, λεμε....

2 παραγραφοι κειμενο με επιχειρηματα, μια τελικη προταση που ελεγε ακριβως αυτο που ηταν η πραγματικοτητα, και αντι να σβηστει η προταση αυτη σβηστηκε ολο το κειμενο. Γαμάτο moderating για αλλη μια φορα.

τελος παντων, παμε ξανα:

Anonymous Founder έγραψε:Εγώ για παράδειγμα ξέρω πως αν ένας σκύλος τρώει, δεν πάμε να τον χαϊδέψουμε, γιατί μπορεί να μας δαγκώσει. Αν λοιπόν κάποιος το κάνει και τον δαγκώσει, δεν φταίει μόνον ο σκύλος...

ειναι επιχειρημα για το :

Αν κάποιος προσεύχεται, τον σέβεσαι και περιμένεις να τελειώσει. Έτσι λένε οι καλοί τρόποι και δεν αλλάζουν με την θρησκεία
οταν ο ενοχλημενος εβγαλε μαχαιρι να σφαξει

Να μπει στο best of παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#159311 Την επόμενη φορά, γράψε μόνον τις παραγράφους με επιχειρήματα και άσε το βρισίδι απέξω.
Μέχρι τότε, δεν πρέπει να έχεις παράπονο.