Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By krom
georgetz έγραψε:Είπε τίποτα κακό ο Φάρα για κάνα Moskvich και ωρύεσαι? :lol:

Moskvich=gtp έτσι κι αλλιώς.
Αλλά στον τύπο αυτόνα ακόμα και το spaceshuttle να του δώσεις να παρουσιάσει, πάλι |λογοκρισία| θα βγει, είναι επιπέδου regularcarsreview :shifty:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#158352 Ο άνθρωπος έχει Aston Martin και Lexus Ls400 με σχεδόν 1000000 μίλια , και θα
βγεις ως νεότευκτο τσουτσέκι να του την πεις?

Θα καλέσω fanboyz , εδώ μέσα, θα το ρίξουμε το φόρουμ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By krom
georgetz έγραψε:Ο άνθρωπος έχει Aston Martin και Lexus Ls400 με σχεδόν 1000000 μίλια , και θα
βγεις ως νεότευκτο τσουτσέκι να του την πεις?

Εικόνα

Εδώ ναπούμε άλλοι έχουν κάνει 300000000000 χιλιόμετρα και τους φαίνονται ίδια τα τιμόνια ενός aygo και mclaren F1. Εγώ είχα κάνει 200 μέτρα με ποδήλατο από το οποίο έπεσα στο τέλος :(

Θα καλέσω fanboyz , εδώ μέσα, θα το ρίξουμε το φόρουμ

DO IT :lol:
Το τοπικάκι δεν είναι αρκετά πικάντικο και συμμετοχικό.

ΚΙΚΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ???
:s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#158462 Ola popa manmu :lol:

Πρότεινε καμια αερόψυκτη σοβιετική σπορτ μπερλίνα με τον V4 να κελαηδάει
στο πορτ μπαγκάζ και το 3τάχυτο να δέχεται νωχελικά τις αλλαγές.

Ο Κίκιζας όντως λείπει , ΚΑΙ οι οφ μπάλανς , σε ρυθμούς αεροπορία, όπου, μπορεί,
και να , δηλαδή ενίοτε αλλά όχι πάντα , διηγήσεις του να ταξιδέψουν εμάς , σε καλά
πατημένα, αλλά όχι πάντα, μονοπάτια του Π.Ο

(είναι αναντικατάστατος, δεντοχω)
Άβαταρ μέλους
By elvet
#158798 Τόσες ώρες και δεν προχωράει το θέμα…
@markvag, νομίζω ότι η κατάλληλη λύση είναι αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6769966/
Έχεις ένα πλήρες δεύτερο αυτοκίνητο, αρκούντως σπορτίφ (υστερούντες, έλλειψη ESP) παιχνιδιάρικο, το οποίο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με όμορφο εσωτερικό για να νιώθεις άνετο κάθε μέρα στη δουλειά, ενώ έχει και 5 πόρτες για τα παιδιά και πρακτικότητα. Επιπλέον το ξέρεις καλά, γνωρίζεις πώς να το συντηρείς (συνεργεία, μηχανικούς) και από τι πάσχει / κινδυνεύει. Η τιμή είναι συζητήσιμη, είναι και κοντά σου.
Και όταν θέλεις να πας ταξίδι, διακοπές παίρνεις το καράβι που χωράει τα πάντα και είσαι άνετος.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#158820 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6855619/

Κανενα mg που η τιμη ειναι χωμα ;

Εναλλακτικα πιο τσιμπιμενη λυση καμμια corolla ή celica se tsport εκδοσεις

Επισης στη θεση σου θα σκεφτομουνα κανενα ρχ8 κοσμο αν δεν κανεις πολλα χλμ
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158824 Χώμα θα ήταν αν έκανε 800 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
elvet έγραψε:Τόσες ώρες και δεν προχωράει το θέμα…
@markvag, νομίζω ότι η κατάλληλη λύση είναι αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6769966/
Έχεις ένα πλήρες δεύτερο αυτοκίνητο, αρκούντως σπορτίφ (υστερούντες, έλλειψη ESP) παιχνιδιάρικο, το οποίο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με όμορφο εσωτερικό για να νιώθεις άνετο κάθε μέρα στη δουλειά, ενώ έχει και 5 πόρτες για τα παιδιά και πρακτικότητα. Επιπλέον το ξέρεις καλά, γνωρίζεις πώς να το συντηρείς (συνεργεία, μηχανικούς) και από τι πάσχει / κινδυνεύει. Η τιμή είναι συζητήσιμη, είναι και κοντά σου.
Και όταν θέλεις να πας ταξίδι, διακοπές παίρνεις το καράβι που χωράει τα πάντα και είσαι άνετος.

:sorry: Τι μου θύμησες τώρα...

Βέβαια, είναι πιθανότατα το 8v με 90 άλογα, καθώς απ' ότι θυμάμαι αρκετά μετά το δικό μου (που ήταν του 2003) έβγαλε η peugeot το 206 5θ με τον 16ν 1600άρι... :hmmm:

mmarkom έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6855619/

Κανενα mg που η τιμη ειναι χωμα ;

Με τίποτα...

mmarkom έγραψε:Εναλλακτικα πιο τσιμπιμενη λυση καμμια corolla ή celica se tsport εκδοσεις

Επίσης με τίποτα (αν και η τελευταία celica μου λέει πολλά για να πω την αλήθεια...)

mmarkom έγραψε:Επισης στη θεση σου θα σκεφτομουνα κανενα ρχ8 κοσμο αν δεν κανεις πολλα χλμ

Ούτε γι' αστείο... :lol:

Χθες είχαμε μία συζήτηση σχετική με το έτερον ήμισυ... Μου πρότεινε να δώσουμε τη Νίτσα και να πάρουμε κάτι σε μέγεθος yaris - clio (με το οποίο σε καθημερινή βάση θα είμαστε καλυμένοι) και το οποίο θα οδηγάει και αυτή άνετα και εγώ θα μπορούσα να πάρω ένα άλλο... σαν ω... δεν ξέρω... :whistlink: Ίσως κάτι τέτοιο... ίσως... :inlove: :s_devil

Για πείτε κανένα σχόλιο...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158880 Νίτσα είναι η γυναίκα σου? Δεν κατάλαβα, θα χωρίσεις?
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#158883 Εσείς βέβαια ξέρετε καλύτερα τις ανάγκες σας σε χώρους αλλά από πικάσο σε γιάρις ίσως σου κακοφανεί η διαφορά είναι μεγάλη. Αν πιστεύεις ότι σας καλύπτει πλέον και ένα αυτής της κατηγορίας (μικρά) μήπως να έπαιρνες κάποιο μικρό gti π.χ.
fiesta st, 207 rc, ibiza cupra, polo gti, mito qv κτλ
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#158885 Εγω παντως απορω τι συμβαινει στον κοσμο...
Ο markvag δηλωσε οτι επαθε μια βλαβη το 206 του και δεν ειχε χρηματα να το επισκευασει και τα μισα ποστ του λετε να παει να παρει 106 ραλυ για ειδικης περιπτωσης αυτοκινητο και αλλα τετοια χαρωπα.
και οπως σωστα ειπε ο Εντυς οτι με πορδες δεν φαβονται αυγα καλυτερα ο μαρκβαγκ να καθησει στ αυγα του (τα αβαφτα)