Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#154862 Μέχρι προσφάτως τα ασφάλιστρα επιβαρύνονταν μόνο με ένα φόρο 10%.
Πλέον ο φόρος αυτός καταργείται και επιβάλλεται ΦΠΑ 23%. Λογικά οι αυξήσεις θα είναι περίπου 13%.

Με τις υγειές μας... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By nEK
#155109 Σχεδον 30€ πανω. 160+€ το προηγουμενο εξαμηνο, ~197€ αυτο!
Μας :lipsealed: . Ειναι και allianze...
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#155169 εμενα μου ηρθε 20€ φθηνοτερη σε σχεση με πέρυσι
340 περυσι , 320 φετος (ετησια)
βεβαια επεσε λιγο κι η ασφαλιζόμενη αξία οχήματος
Άβαταρ μέλους
By elteo
#158547 Eίμαι στην Anytime αρκετά χρόνια τώρα και το συμβόλαιο πάντα μου το έστελναν ταχυδρομικώς. Επειδή τελευταία άρχισα να το ψάχνω γιατί μια πήγαινε σε λάθος διεύθυνση μια το παραπετούσαν όπου έβρισκαν και όχι στο κουτί μπορώ να τους ζητήσω να μου το στέλνουν με email? Nομίζω έχω δει διαφημίσεις για αυτό όχι μόνο από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#158554 Ναι, ζήτα και έκπτωση κιόλας με την ευκαιρία, αν και λόγω αύξησης ΦΠΑ, δεν το βλέπω...
Η αποστολή ταχυδρομικά έχει ένα κόστος γι'αυτούς, μικρό μεν, όχι εντελώς ασήμαντο δε.
Άβαταρ μέλους
By otso
#171269 περα απ την |λογοκρισία| που δεν βρισκω το μοντελο του αυτοκινητου μου με τις κολοασφαλιστικες
σημερα μου την εφερε η anytime . το καλυτερο πακετο τους ειναι το value , ε ας μπω να δω ποσο παει λεω . στο σαιτ τους για καποιο λογο δεν το εβγαζε , οποτε πηρα τηλ. μου δινει μια τιμη η κοπελλα επαθα πλακα εκπτωση για ον λαιν εκπτωση για πιστωτικη εκπτωση για κοσμοτε. χαρα εγω , κατσε λεω να βρω τις καρτες να παρω τον κωδικο απο κοσμοτε και το φτιαχνουμε. ξεχασα να πω πως μου εβγαζε σωστα και το μοντελο του αυτοκινητου πραγμα απιστευτο για τα ελληνικα δεδομενα.
ξαναπερνω τηλ. ξερετε καναμε λαθος η μαλακο , αδασμολογητο ειναι το αυτοκινητο σας; ε ναι εγω πολυτεκνικο, ε να μου λεει τα αδασμολογητα δεν μπορουν να παρουν το value πακετο μονο το εκονομι. γιατι εγω , τα δικα μας τα εχει κατουρισει γυφτος;
πανω που βρηκα εταιρεια που να γραφει σωστα το μοντελο δεν με ασφαλιζουν , θα μου πεις ασφαλιστο στο εκονομι , απλα δεν εχει θραυση κρυσταλλων απο τα προαπαιτουμενα που θελω , και οποιος εχει δει το δικο μου θα ξερει γιατι.
στο ττφ ειχαμε ασφαλιστη που εδινε συμβουλες εδω τιποτα; πηξαμε στα phd
Άβαταρ μέλους
By otso
Scotch έγραψε:@ otso: Hellas Direct έχεις κοιτάξει. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.

για την Hellas Direct δεν υπαρχω , δεν εχουν το αμαξι στην λιστα τους και εφοσον δεν υπαρχει δεν ασφαλιζεται , με πηρε τηλ ο ιδιος ο διευθυντης και μου εξηγησε , ειπε οτι ισως στο μελλον ενημερωσουν την λιστα με τα μοντελα.
Scotch ευχαριστω παντως.
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:
Scotch έγραψε:@ otso: Hellas Direct έχεις κοιτάξει. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.

για την Hellas Direct δεν υπαρχω , δεν εχουν το αμαξι στην λιστα τους και εφοσον δεν υπαρχει δεν ασφαλιζεται , με πηρε τηλ ο ιδιος ο διευθυντης και μου εξηγησε , ειπε οτι ισως στο μελλον ενημερωσουν την λιστα με τα μοντελα.
Scotch ευχαριστω παντως.

Για κοίτα και στο https://www.ethnikiprotect.gr/requestCarQuote
Άβαταρ μέλους
By otso
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:

Scotch ευχαριστω παντως.

Για κοίτα και στο https://www.ethnikiprotect.gr/requestCarQuote

αυτη μου βγαζει το μοντελο αλλα βενζινη στα 1800 κυβικα και δεν με αφηνει να βαλω αξια μεγαλυτερη απο 6000ε μου βγαζει οτι η αξια του παιζει απο 4000 μεχρι 6000 .
ακομα και βαζοντας αυτα ζηταει πολυ περισσοτερα απο anytime και Hellas Direct , παιδια αυτες οι δυο ειναι οι καλυτερες αυτη την στιγμη απο πλευρας πακετα τιμη.οποιος ασφαλιζει δεν χρειαζεται να κοιταει πουθενα αλλου , αλλο αν με εμενα υπαρχει προβλημα , και προς τιμη τους η Hellas Direct ειπε οτι δεν με ασφαλιζει και οχι σαν κατι αλλους που ελα τωρα μωρε και τι εγινε αν γραφει xsara picasso.

θενκσ bill33
Άβαταρ μέλους
By Morx
#174563 Μιας και απο υγεια σφυζω ... μετα το τροχαιο ηρθε η ωρα που αρχισα να ασχολουμαι με τα της αποζημιωσης. :help:
Αφορμη, το αυτοματοποιημενο SMS που ελαβα σημερα στο κινητο
"Η ευθυνη για τη ζημια σας εχει γινει δεκτη απο πλευρας του οδηγου του αλλου οχηματος. Στειλτε μας πρωτοτυπα τιμολογια, αντιγραφο αδιας κυκλοφοριας και εντυπο πληρωμης αποζημιωσης που θα βρειτε στην ιστοσελιδα μας μπλα μπλα μπλα μπλα"

Ωραια λεω, μεσημεριατικα που δεν απανταει καποιος στα κεντρικα βρηκαν να μου το στειλουν για να σπαζοκεφαλιαζω! :lol:

Κατ'αρχην προ ημερων, ειχα παει στο συνεργειο και πληρωσα το χιλιαρικακι της ζημιας (για το οποιο ενημερωθηκε και ο πραγματογνωμονας που φωτογραφισε και κατεγραψε μια μερα μετα το τρακαρισμα οοοοολες τις ζημιες.) ουτως ωστε να ερθουν τα ανταλλακτικα και να παρω τιμολογιο ονομαστικα το οποιο θα καταθεσω στην ασφαλιστικη.
Ολα καλα μεχρι εδω, ολα καινουρια .... 4 μηνων και κατι ημερων αλλωστε!

Παμε τωρα στο μπουφαν. Ενος χρονου, σε αψογη κατασταση μολις απεκτησε ενα μικρο γδαρσιματακι σε σημειο που ειναι διπλοραμμενο το υφασμα του και πιο χοντρο σε παχος. (Ξυθηκε πιο ευκολα δηλαδη επειδη "σκαλωσε").
Σαφως και φαινεται ενω τα προστατευτικα καλο ειναι να αλλαχθουν πιστευω - ΔΕΝ με καιει τοσο.
Οπως ειχα γραψει, φοραγα το 2ο κρανος μου... 3 χρονων και οχι το καινουριο.
Αγορασμενο 260 ευρω, δεν βλεπω να πουλιεται καινουριο... Η ζελατινα του εσπασε απο το κουμπωμα της, το ιδιο και το κουμπωμα (χτυπησα δυνατα) ενω το κελυφος του δεν φαινεται να 'χει καποιο σπασιμο η οτιδηποτε.

Το κρανος θελω να αντικατασταθει ακομα και απο καποιο φθηνιαρικο για χρηση πολης που προοριζεται τον τελευταιο χρονο! (να μην ταλαιπωρω το καινουριο).
Για το μπουφαν θελω ενα ποσο για το προστατευτικο αγκωνα και πλατης που βρηκαν.
(Δεν αναφερω μαρκες καθως δεν εχει νοημα - Το μπουφαν καινουριο κοστισε ενα 200άρι πανω/κατω πριν ενα χρονο)

ΕΠΙΣΗΣ ... κατι σημαντικο. Τα πλαστικα, τα γδαρμενα, εχω δικαιωμα να τα κρατησω ... σωστα;
Άβαταρ μέλους
By gakost
#174687 Ξεκινάω από το τέλος. Τα πλαστικά εφόσον αποζημιωθείς ανήκουν στην ασφαλιστική και μπορεί να τα κάνει ότι θέλει, να στα χαρίσει να τα βρει με τον φαναρτζή, να τα πουλήσει ή να τα πετάξει.
Για το κράνος άσε τις ζελατίνες κλπ ακόμη και να μην έχει εμφανή ζημιά ΠΕΤΑΞΕ το και ΑΠΑΙΤΗΣΕ αποζημίωση με ένα αντίστοιχης ποιότητας καινούργιο. Κρίμα δεν είναι βρε να πάρεις ένα φθηνίαρικο; Για το μπουφάν αν δεν σε χαλάει το οπτικό της υπόθεσης μπορείς να την βγάλεις αλλάζοντας και μόνο τα κόκκαλα αλλά γιατί να το δεχθείς εγώ θα πίεζα για αλλαγή εφόσον δεν επισκευάζεται να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Νομική προστασία έχεις;
Άβαταρ μέλους
By Morx
#174694 Το μπουφαν, αν και textile D-dry (dainese) εχει μονο αυτο το σημαδακι! :metalo:
Εικόνα
Τα υπολοιπα ηταν απλα η σκονη που σκουπισα απο το δρομο και εφυγαν με ενα πλυσιματακι.
Δεν φαινεται κατι να ξεφτισε ή να σκιστηκε.
Τεσπα, χαρη τους κανω, που ζηταω μονο αντικατασταση στα προστατευτικα που βρηκαν κατα το χτυπημα..

Νομικη προστασια εχω. Ποια διαδικασια ακολουθω δεν γνωριζω και σε αυτα θελω βοηθεια.
Δευτερα, πρεπει να μιλησω με τον διακανονιστη τους απ'οτι εχω καταλαβει.

Το κρανος ειναι 3ετιας και κατι ... δεν νομιζω να καταφερω να βρω την αποδειξη του.
Μπορει και να την εχω πεταξει με ενα τονο σαβουρας απο κωλοχαρτα.
Ο πραγματογνωμονας ενημερωθηκε για τη ζημια και με ειχε παρει πριν λιγες μερες τηλεφωνο να ρωτησει το κοστος της ζελατινας, απο τοτε δεν με ενοχλησαν να μου πουν, ξερεις τοσα για αυτο, τοσα για εκεινο κτλ.
Γαμω την πουτανα μου για SMS πριν απο Σ/Κ να εκνευριζομαι και να μετραω μερες τωρα που αναρρωνω σιγα σιγα!

Στα διαδικαστικα κολλαω.
Νομικη προστασια εχω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#174698 Για τα πλαστικα, λογικα θα τα κρατησεις εσυ αφου συνεννοηθεις με τον μαστορα που το φτιαχνει. Δεν εχω ακουσει κανεναν να του τα ζητησε η ασφαλιστικη.

Το κρανος θελει αντικατασταση αφου βροντηξε. Θα επρεπε να το εχει δει ο πραγματογνωμονας και ισως χρειαστε η νομικη προστασια για αυτο.

Το μπουφαν πολυ δυσκολα θα στο αλλαξουν και δυσκολα μονο τα προστατευτικα.

Μιλας πρωτα με την εταιρια που σε αποζημιωνει και αναλογως πραττεις