Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#155793 Σήμερα είδα καινούργιο jeep renegade με πινακίδες ΙΟΥ 46.. εδώ στα Γιάννενα,με κόκκινο πλαίσιο,μάλλον της avis

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#157435 Ξέρει κανείς αν το octavia 1.6 tdi 110hp έχει πίσω ημιάκαμπτο ή πολλαπλών?

Μόλις βρω χρόνο (και κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω) θα γράψω review.

Πάντως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ'ότι είχα μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#157443 Γράψε χωρίς να το ξέρεις, έτσι είναι το σωστό, θα είσαι ανεπηρέαστος. Αφού το μάθεις, ίσως όχι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:Ξέρει κανείς αν το octavia 1.6 tdi 110hp έχει πίσω ημιάκαμπτο ή πολλαπλών?

Μόλις βρω χρόνο (και κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω) θα γράψω review.

Πάντως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ'ότι είχα μέχρι τώρα.

Αξονα πρεπει να εχει. Ριξε του μια ματια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#158519 Δεν συμφωνώ. Ειδικά αυτό το πράσινο το βρίσκω πολύ ωραίο , το ίδιο είχα δει σε ένα Saab 9.3 και ήταν και όμορφο, και πρωτότυπο και ξεκούραστο.
Πολύ πιο όμορφο από το πορτοκαλί της BMW παντού και πολυ πιο ξεκούραστο από το μωβ της VW για παράδειγμα ή το κόκκινο της Seat.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#158526 Το λευκό μου αρέσει, το πράσινο θέλει λίγο συνήθεια.

Της BMW μου άρεσε περισσότερο γιατί είχε μια ομοιογένεια. Από VAG πάντως, το λευκό-κόκκινο της Audi είναι το καλύτερο, νομίζω. Ντάξ, το μπλε στα VW τραγικό συμφωνώ.

Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι υποτίθεται πως το πιο ξεκούραστο χρώμα είναι το πράσινο αν και το πορτοκαλί δε με κούρασε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#158529 Interior harmony για σεμινάριο
Άβαταρ μέλους
By mirage
#158530 Θα προτιμησω το εσωτερικο του Leon.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#158540 Σαν να βλέπω το εσωτερικό του Golf 6 που ειχα με τη διαφορά ότι εκείνο είχε συνδυασμό λευκό κόκκινο.Το χειρότερο πάντως απο όσα εχω δει είναι το μπλε που είχαν παλιότερα τα VW ,πολύ κουραστικό κατα τη γνώμη μου.Νίκο καλοτάξιδο να είναι!

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#158564 Συμφωνω για το μπλε που ειχα παλαιοτερα (χαλια φωτισμος παροτι μου αρεσει το μπλε χρωμα) αλλα και το πρασινο δεν μου αρεσει. Το κοκκινο (Αουντι, Αλφα) είναι καλυτερο.

Νικο, δεν το πηρες με διζωνικο;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#158565 Ευχαριστώ! :)

drdino έγραψε:Interior harmony για σεμινάριο

Πάντως, το βρίσκω πιο ξεκούραστο από κάποια άλλα (πχ Ford) που επικρατεί ένα χάος από κουμπάκια και φωτάκια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Συμφωνω για το μπλε που ειχα παλαιοτερα (χαλια φωτισμος παροτι μου αρεσει το μπλε χρωμα) αλλα και το πρασινο δεν μου αρεσει. Το κοκκινο (Αουντι, Αλφα) είναι καλυτερο.

Νικο, δεν το πηρες με διζωνικο;

Όχι γιατί ο διζωνικός ήταν στην elegance (1.200 πάνω) η οποία ήταν εκτός μισθώματος. Εγώ πήρα την ambition με έξτρα το bluetooth (450 ευρώ) που ξεπέρασε μεν, αλλά κατά πολύ λίγο το μίσθωμα.