Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#154780 Ωραίο θα ήταν αν έβγαινε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#158238 Χαζεύοντας πόσο έχουν τα τακακια για το 308 μου (340 χλστ διάμετρος δίσκου), έπεσα σε κάτι Ferodo Premier απο το αμαζον στις 9 λιρες. Με λίγη αμφιβολία έριξα την παραγγελία, κι αμέσως μετά η τιμή ανέβηκε στις 50κατι λίρες. Αναρωτιόμουν αν θα μου τα στείλουν τελικά γιατί ήταν προφανώς λάθος η τιμή, ή αν το πακέτο θα έχει απλά τούβλα μεσα.

Τελικά όλα καλά, μην το πείτε ούτε του πάπα.
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Και 50 λίρες καλή τιμή μου φαίνεται!

Standard τιμη ειναι τα 50.

Το 308 τι κινητηρα εχει γιατι παραειναι μεγαλοι αυτοι οι δισκοι.

Ο κινητηρας αυτος ειναι ιδιος με αυτον που εχουν τα BMW?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:

Γιατί παραείναι μεγάλοι?
Άβαταρ μέλους
By drdino
GTS έγραψε:

Ο κινητηρας αυτος ειναι ιδιος με αυτον που εχουν τα BMW?

1,6T με 200 άλογα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#158307 Ναι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#158337 Δεν ξέρω συγκεκριμένα από τα BMW αν έχει διαφορά, πάντως το 200αρι έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τα 150/156/163/175. Μεγαλύτερη τουρμπίνα, μεγαλύτερο FMIC αντί για SMIC, μεταβλητό χρονισμό και στους δύο εκκεντροφόρους (αντί στον έναν), μια παπαρίτσα με ένα woofer για ήχο κλπ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#158347 Υπάρχουν ψιλοδιαφορές μεταξύ των δύο "εκδόσεων" (δηλαδή του 200αρη στις δύο μάρκες) π.χ. μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι 1-2 ταπίτσες που μπαίνουν στις επιστροφές αναθυμιάσεων για να μειώσουν τις επικαθίσεις, και οι οποίες υπάρχουν στο 308 και δεν υπάρχουν στο Mini.

Προφανώς μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων (155 ως το 200) υπάρχουν αρκετές διαφορές, κυρίως στην "αναπνοή", και είναι ο πιο εύκολος (αλλά ακριβότερος) τρόπος να πάρεις άλογα στις μικρότερες εκδόσεις...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#158348 Α ναι, το ξέχασα αυτό, ο 200αρης έχει ταπωμένη μια επιστροφή των αναθυμιάσεων. Το έχουν κάνει και στα μικρότερα μοτέρ αυτό μερικοί σε 207 στο psclub.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
The Ace έγραψε:Υπάρχουν ψιλοδιαφορές μεταξύ των δύο "εκδόσεων" (δηλαδή του 200αρη στις δύο μάρκες) π.χ. μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι 1-2 ταπίτσες που μπαίνουν στις επιστροφές αναθυμιάσεων για να μειώσουν τις επικαθίσεις, και οι οποίες υπάρχουν στο 308 και δεν υπάρχουν στο Mini.

ποιο Mini εχει τον 200thp ?? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#158392 Ε καλά, κόλλησες και εσύ στο νούμερο, βάλε 175 και είσαι ΟΚ....