Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#157984 ναι μωρε, αντι-. ωχου. αρα αυτο που μου λες ειναι οτι ανεφερες οτι εχει επανειλημμενα εκφρασει ακραια αντικοινωνικες θεσεις με αφορμη αυτο το συγκεκριμενο που λεει εδω, αλλα αυτο δεν θεωρεις οτι ειναι μια τετοια? Ωραια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#157986 Την βάφτισή σου δεν την θυμάσαι επειδή ήσουν τόσο μικρός που δεν είχες ακόμα συνειδητές αναμνήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε τραύμα που έχει μείνει στο υποσυνείδητο. Πολλοί άνθρωποι μετά από ψυχανάλυση κατάλαβαν ότι είχαν εφιάλτες που ανάγονταν στην γέννησή τους. Πάντως από ότι μου είπαν εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα (σε σημείο να μου κόβεται η αναπνοή και να μελανιάζω) από την την στιγμή που είδα τον παπά και ηρέμησα μόνο όταν βγήκα από την εκκλησία. Πρέπει να ήταν όντως μαρτύριο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Επίσης βρες μου έναν που να θυμάται την βάφτιση του. :rtfm:

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μιλάς για συνειδητή ανάμνηση. Υπάρχουν όμως για τον καθένα μας μπόλικα πράγματα στο υποσυνείδητο μας που μας επηρεάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε συνειδητά, σε επίπεδο επιλογών, χαρακτήρα, κλπ.
Κοινώς, ένα νήπιο-βρέφος σε εκείνη την ηλικία, έχει τις μέγιστες απαιτήσεις από τους γονείς του: θέλει αγάπη, θέλει φροντίδα, θέλει να νιώθει πως το προσέχουν.
Το τι ακριβώς λοιπόν θα του συμβεί και πώς θα εκλάβει το γεγονός, μας είναι αρκετά άγνωστο... Μπορεί να περάσει και να μην ακουμπήσει, μπορεί και όχι.
Και δεν συμφωνώ πως η βάπτιση είναι ίδια με το καθημερινό μπάνιο ή ντύσιμο. Το παιδάκι δεν κλαίει απλώς: κλαίει σε ένα ανοίκειο περιβάλλον, με πολύ άγνωστο κόσμο γύρω γύρω σε μια άγνωστη γι' αυτό τελετουργία και με τους γονείς του θεατές. Αυτό νιώθει άβολα, κλαίει και οδύρεται και αυτοί επιχαίρουν και το αφήνουν στα χέρια ενός ρασοφόρου, μουσάτου βασανιστή...

Αλλά είπαμε, αυτά είναι μπαραδοσιακά πράγματα, δεν παίζουμε μ' αυτά και φυσικά είναι πολύ ανώτερα και προχωρημένα από αυτά που έχουν οι άπλυτοι οι πρόσφυγες που είναι στην ουσία οικονομικοί μετανάστες... Είναι φανερό πως εμείς είμαστε μερικές κλάσεις καλύτεροι, το δίχως άλλο!
:s_laughat :s_rofl :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Την βάφτισή σου δεν την θυμάσαι επειδή ήσουν τόσο μικρός που δεν είχες ακόμα συνειδητές αναμνήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε τραύμα που έχει μείνει στο υποσυνείδητο. Πολλοί άνθρωποι μετά από ψυχανάλυση κατάλαβαν ότι είχαν εφιάλτες που ανάγονταν στην γέννησή τους. Πάντως από ότι μου είπαν εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα (σε σημείο να μου κόβεται η αναπνοή και να μελανιάζω) από την την στιγμή που είδα τον παπά και ηρέμησα μόνο όταν βγήκα από την εκκλησία. Πρέπει να ήταν όντως μαρτύριο...

Από μικρός φαινόσουν αντίχριστος εσύ... :lol: :lol: :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:Επίσης βρες μου έναν που να θυμάται την βάφτιση του. :rtfm:

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μιλάς για συνειδητή ανάμνηση. Υπάρχουν όμως για τον καθένα μας μπόλικα πράγματα στο υποσυνείδητο μας που μας επηρεάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε συνειδητά, σε επίπεδο επιλογών, χαρακτήρα, κλπ.
Κοινώς, ένα νήπιο-βρέφος σε εκείνη την ηλικία, έχει τις μέγιστες απαιτήσεις από τους γονείς του: θέλει αγάπη, θέλει φροντίδα, θέλει να νιώθει πως το προσέχουν.
Το τι ακριβώς λοιπόν θα του συμβεί και πώς θα εκλάβει το γεγονός, μας είναι αρκετά άγνωστο... Μπορεί να περάσει και να μην ακουμπήσει, μπορεί και όχι.
Και δεν συμφωνώ πως η βάπτιση είναι ίδια με το καθημερινό μπάνιο ή ντύσιμο. Το παιδάκι δεν κλαίει απλώς: κλαίει σε ένα ανοίκειο περιβάλλον, με πολύ άγνωστο κόσμο γύρω γύρω σε μια άγνωστη γι' αυτό τελετουργία και με τους γονείς του θεατές. Αυτό νιώθει άβολα, κλαίει και οδύρεται και αυτοί επιχαίρουν και το αφήνουν στα χέρια ενός ρασοφόρου, μουσάτου βασανιστή...

Αλλά είπαμε, αυτά είναι μπαραδοσιακά πράγματα, δεν παίζουμε μ' αυτά και φυσικά είναι πολύ ανώτερα και προχωρημένα από αυτά που έχουν οι άπλυτοι οι πρόσφυγες που είναι στην ουσία οικονομικοί μετανάστες... Είναι φανερό πως εμείς είμαστε μερικές κλάσεις καλύτεροι, το δίχως άλλο!
:s_laughat :s_rofl :s_crazy

Κοίτα το πραγματικό πρόβλημα σου είναι τα bold τα οποία ουδέποτε ανέφερα, όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....ένα μωρό μπορεί να πλαντάξει στο κλάμα οπουδήποτε σε δημόσιο χώρο, δεν σημαίνει ότι θα τα κλειδώνουμε για να μην πάθουν τίποτα ούτε ότι αν τα πιάσει παπάς, καντηλανάφτης, μουφτής ή οτιδήποτε άλλο θα κουβαλάνε αιώνια ψυχικά τραύματα.
Η υπερβολή της υπερβολής.....

Το παιδάκι δεν κλαίει απλώς: κλαίει σε ένα ανοίκειο περιβάλλον, με πολύ άγνωστο κόσμο γύρω γύρω σε μια άγνωστη γι' αυτό τελετουργία και με τους γονείς του θεατές.

επίσης αυτό θα συμβεί γύρω στις 5978 φορές κατά την διάρκεια της βρεφικής περιόδου με την μόνη διαφορά την τελετουργία στην οποία έχεις πραγματικό το κώλυμα-κόλλημα και το οποίο δεν με ενδιαφέρει. :)
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό νιώθει άβολα, κλαίει και οδύρεται και αυτοί επιχαίρουν και το αφήνουν στα χέρια ενός ρασοφόρου, μουσάτου βασανιστή...

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

H αλήθεια είναι πάντως πως προσωπικά, έχω ανάμνηση όπου μικρό (σε αγκαλιά) με πάνε για να με κοινωνήσουν και στη θέα του βασανιστή πάνω απο το κεφάλι μου να προσπαθεί να με "ταίσει", βάζω τα κλάματα*. Βέβαια έχω και αναμνήσεις όπου μετά, όντας στην εκκλησία, ψάχνω απεγνωσμένα τον ρασοφόρο, μουσάτο βασανιστή και την ώρα για να κοινωνήσω μαυροδάφνη και να κάνω μαμ ψωμάκι... :eat: :eat: :eat:
Το καλό σήμερα είναι πως υπάρχει πλήθος μουσάτων (για την ακρίβεια γενιοφόρων) και τα σημερινά πιτσιρίκια είναι ψιλοεξοικειωμένα, όλο και καποιος θα υπάρχει στην οικογένεια. :lol:

Τώρα, τα ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της βάπτισης, είναι αλήθεια οτι έχουν επίπτωση στην ποιότητα ζωής των βαπτισμένων και γενικότερα της ανθρωπότητας, αλλά κάποια μέρα είμαι σίγουρος οτι ο πλανήτης θα απαλλαχθεί απο αυτήν την παθογένεια και θα ξεπεραστούν πολλά θέματα που μαστίζουν τον κόσμο μας εξαιτίας της. Η μόνη αρνητική επίπτωση θα είναι στην τσέπη των ψυχολόγων, αφου η βελτίωση της γενικότερης ψυχικής υγείας των ανθρώπων θα κάνει τη δουλειά τους ευκολότερη, άρα και λιγότερο επικερδή.

*κάποιοι έχουν και απο κλόουν, Santa Clauses, κλπ, αλλά εδώ το θέμα μας είναι οι βασανιστές με τα μαύρα...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#158058 εγώ έχω να καταγγείλω κάτι για τη βάφτιση μου, επειδή τότε περπατούσα κατάφερα προς στιγμή να ξεφύγω από τη νονά μου που μου κρατούσε το χέρι και κατάφερα τελικά να βγω έξω στο προαύλιο διακόπτοντας τη τελετή

αλλά τα @@#$$!@ με ξαναπήραν σηκωτό και με πήγαν μέσα :x

αυτό είναι κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων ενός αυτοκινούμενου νηπίου που είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης εκείνη τη στιγμή και δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί

βέβαια μετά μόλις με βούτηξαν φαίνομαι χαρωπός στις φωτογραφίες, αλλά αυτό ήταν επειδή μου άρεσε από μικρός να πλατσουρίζω

της αδερφής μου τη τσιρίδα πάντως ακόμα τη θυμάμαι να μου τρυπάει τα αυτιά :lol:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
kacey έγραψε:ναι μωρε, αντι-. ωχου. αρα αυτο που μου λες ειναι οτι ανεφερες οτι εχει επανειλημμενα εκφρασει ακραια αντικοινωνικες θεσεις με αφορμη αυτο το συγκεκριμενο που λεει εδω, αλλα αυτο δεν θεωρεις οτι ειναι μια τετοια? Ωραια.

Οχι , δεν λεω αυτο (οτι αναφερθηκα με αφορμη αυτο το συγκεκριμενο).

Αυτο εχω πει.
αεροζολ έγραψε:
kacey έγραψε:αυτο λεει ο trident, που αποκαλεσες "ακραια κοινωνικη θεση σαν τις αλλες που εκφραζει". Κανω λαθος?

Ναι , κανεις λαθος.

Ο τριδεντ εγραψε "Βασικα ειχα/εχω κουραστει να δηλωνω τα αυτονοητα, οπως το παραπανω που ειπε και ο Hifi" και του απαντησα (αν δεν ειχε γραψει κατι τοσο εκτος πραγματικοτητας και δεν ηταν και απαντηση προς εμενα , δεν θα ασχολιομουν) οτι εχει επανειλημμενα εκφρασει ακραια αντικοινωνικες θεσεις (ΑΝΤΙκοινωνικες , το " ακραια κοινωνικη θεση" που εξακολουθεις να γραφεις δεν βγαζει νοημα) και αναφερθηκα ,ενδεικτικα, σε καποιες συγκεκριμενες.
Αν αυτο το θεωρουσα ακραια αντικοινωνικη θεση , θα αναφερομουν και σε αυτο (καθως ειναι και πολυ προσφατο). Απλο δεν ειναι ?

Που σημαινει οτι αναφερθηκα στις ακραια αντικοινωνικες θεσεις που εχει εκφρασει ο τριδεντ λογω αυτου που ειναι σε μπολντ και υπογραμμισμενο.

Επισης το οτι δεν θεωρω πως το συγκεκριμενο ειναι ακραια αντικοινωνικη θεση , φυσικα δεν σημαινει και οτι συμφωνω.

Πιστευω οτι αυτα που εχω γραψει ειναι πολυ σαφη και απλα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Την βάφτισή σου δεν την θυμάσαι επειδή ήσουν τόσο μικρός που δεν είχες ακόμα συνειδητές αναμνήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε τραύμα που έχει μείνει στο υποσυνείδητο. Πολλοί άνθρωποι μετά από ψυχανάλυση κατάλαβαν ότι είχαν εφιάλτες που ανάγονταν στην γέννησή τους. Πάντως από ότι μου είπαν εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα (σε σημείο να μου κόβεται η αναπνοή και να μελανιάζω) από την την στιγμή που είδα τον παπά και ηρέμησα μόνο όταν βγήκα από την εκκλησία. Πρέπει να ήταν όντως μαρτύριο...

Από μικρός φαινόσουν αντίχριστος εσύ... :lol: :lol: :lol: :inlove:

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#158301 Τι λεγαμε?

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500024603

«Ουγγρικού στυλ» φράχτη σκέφτεται να φτιάξει στα νότια σύνορα η ΠΓΔΜ

Σκόπια
Η ΠΓΔΜ εξετάζει το ενδεχόμενο να ανεγείρει έναν ουγγρικού στυλ συνοριακό φράκτη για να περιορίσει την αυξανόμενη εισροή μεταναστών από το νότο, ανέφερε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι.

Μιλώντας στο εβδομαδιαίο ουγγρικό περιοδικό Figyelo, ο Πόποσκι δήλωσε πως η ΠΓΔΜ θα χρειασθεί πιθανόν «κάποιου είδους φυσική άμυνα», αν και αυτό δεν θα ήταν μια μακροπρόθεσμη λύση.

Όμως, αν πάρουμε στα σοβαρά αυτό που η Ευρώπη μας ζητάει να κάνουμε, θα το χρειασθούμε κι αυτό. Είτε στρατιώτες είτε έναν φράκτη ή έναν συνδυασμό των δύο, δήλωσε ο Πόποσκι.

Χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία έχουν επικρίνει τη συνεχιζόμενη κατασκευή από την Ουγγαρία φράχτη μήκους 175χλμ και ύψους 3,5 μέτρων κατά μήκος των συνόρων με τη Σερβία, ώστε οι μετανάστες να περνούν από σημεία όπου μπορούν να καταγράφονται.

Ο Πόποσκι δήλωσε πως η ΠΓΔΜ κάνει ό,τι μπορεί για να καταγράψει τους μετανάστες.

«Όμως όποτε παίρνουμε στα σοβαρά αυτό που μας ζητούν οι ευρωπαίοι εταίροι μας, προσπαθώντας να ελέγξουμε τα σύνορα και να σταματήσουμε τους ανθρώπους, αμέσως δεχόμαστε μια αρνητική διεθνή αντίδραση» πρόσθεσε.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#158335 Συμβαίνει τώρα:
Οικογένεια μάλλον Συρων, στον ηλεκτρικό.
Αξιοπρεπέστατοι, σαν ελληνική οικογένεια. Νοικοκυραίοι.
Γιατί να τους πάρει η Γερμανία και να μην τους κρατήσουμε εμείς, που έχουμε μείνει με τον αγαπημένο κατιμά των "προοδευτικών" ΚΕΕΡΦΑ και το λουρί της μάνας?
Μακάρι να κάτσουν εδώ αρκετοί, καλό καιρό έχουμε, κοντά στην πατρίδα τους είμαστε, περισσότερο τους ταιριάζει η Ελλάδα....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
manosky έγραψε:Συμβαίνει τώρα:
Γιατί να τους πάρει η Γερμανία και να μην τους κρατήσουμε εμείς, που έχουμε μείνει με τον αγαπημένο κατιμά των "προοδευτικών" ΚΕΕΡΦΑ και το λουρί της μάνας?
Μακάρι να κάτσουν εδώ αρκετοί, καλό καιρό έχουμε, κοντά στην πατρίδα τους είμαστε, περισσότερο τους ταιριάζει η Ελλάδα....

Το ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ εδώ και κάμποσες σελίδες, αλλά μου απάντησαν πως δεν χωράμε, θέλουμε χώρο για τους Έλληνες και δεν θέλουμε μουσουλμάνους γιατί δεν μας αρέσουν οι συνήθειές τους.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#158364 Λογικά, με αυτά που γίνονται τους τελευταίους 3 μήνες σε Ελλάδα κι Ευρώπη με το μεταναστευτικό και τους πρόσφυγες από Συρία, θα πρέπει να έχει αδειάσει η Αθήνα απο τους λαθρομετανάστες που είχαμε από παλιότερα, αφού μάλλον είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χωθούν στην αναμπουμπούλα και να φύγουν προς Ευρώπη όλοι αυτοί που ήταν εγκλωβισμένοι και μένανε μέχρι τώρα "αναγκαστικά" εδώ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Anonymous Founder έγραψε:
manosky έγραψε:Συμβαίνει τώρα:

Το ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ εδώ και κάμποσες σελίδες, αλλά μου απάντησαν πως δεν χωράμε, θέλουμε χώρο για τους Έλληνες και δεν θέλουμε μουσουλμάνους γιατί δεν μας αρέσουν οι συνήθειές τους.
:s_whiteflag

Για να γίνει αυτό που λέτε, πρέπει να γίνει "διαλογή" μεταναστατών. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο και αν ναι, είναι "πρέπον"....? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#158367 Οι καλοί χωράμε.
Οι συνήθειες τους είναι ΟΚ, αρκεί να μην είναι ταλιμπανέζικες.
Οι τύποι που θα τα σπάσουν γιατί τους τσαλάκωσαν ένα κοράνι, μπορούν να πάνε στο διάολο.