Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158181 Δεν τα ξέρω όλα και αν έχεις κάτι να προτείνεις και να πεις την γνώμη σου πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε ...

.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#158183 μαγικη επιλογη

ζηλευω

3 μηνες αναμονη, δλδ 90 μερες, δλδ 90 νυχτες, δλδ 180 καφεδες, δλδ 900 τσιγαρα.

πως θα περασουν , πως θα περασουν ....

μαρτυριο η αναμονη
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#158212 Κωστη είναι ίδιο μοτέρ και δεδομένου ότι δεν υπάρχει φόρουμ για jeep που και να υπήρχε δεν έχουν κυκλοφορήσει καν, είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να βρει πληροφορίες.
Άμεση σύγκριση δεν υφίσταται αλλά μπορεί να πάρει μια γενική εικόνα (συντήρηση, ιδιοτροπίες, συμπεριφορά κλπ).
Από την παπατζα ενός παπατζοδημοσιογραφου θα μάθει πιο πολλά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#158220 Το οτι το αυτοματο ειναι με μετατροπεα ροπης ειναι θετικο για αυτο το αμαξι και λογικα θα ειναι ποιο αξιοπιστο απο τα διπλου συμπλεκτη.

Ομως δεν πιστευω οτι ο συγκεκριμενος κινητηρας του τεριαζει και νομιζω οτι εχει και τις ιδιοτροπιες του στην συντηρηση.

Ειδα ενα Gullieta με 170.000 χμ (!) και σκασμενο multiair. 2000 euros ζημια.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
drenie έγραψε:Δεν τα ξέρω όλα και αν έχεις κάτι να προτείνεις και να πεις την γνώμη σου πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε ...

.

Τόση ώρα τη γνώμη μου λέω.
Τι ακριβώς να προτείνω? :hmmm:
@GTSmultiair έχουν χαλάσει και με 50000χμ
@edie οτι έχουν τον ίδιο κινητηρα με τη G δε λεει τίποτα για τη κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#158225 Ποσο ευκολα χαλανε? αυτο που ειδα εγω ο ιδιοκτητης δεν ηθελε να αλλαξει προληπτικα ενα ανταλλακτικο που εκανε 850ε (!) και γιαυτο του εσκασε...
Άβαταρ μέλους
By skous
#158228 Mε γεια και καλοταξιδο, το έσκισε όμως το αρχικό μπατζετ :)

Μεγάλη η αναμονή, εγώ όταν είχα σχεδόν καταλήξει μου είχανε πει 1 μήνα... Αν και τελικά πήγα σε άλλη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158230 ναι ξεκινησα γυρω στα 25000 και με αυτα τα χρηματα εφτανα πχ σε μια καλη εκδοση ενος Golf. Οποτε σιγα σιγα ανεβηκα και κατηγορια και χρηματα. καπου μεσα μου μαλλον ειχα ταβανι τα 30.000. χα χα χα χα!! σιγουρα αν μπορουσα να τα ξεπερασω θα πηγαινα σε BMW ή Mercedes. Τα audi τα απεκλεισα σταδιακα.

PS .Μου εγραψε καποιος φιλος καλοταξιδο και οτι τα λεμε και σε αλλο forum Και μετα το εσβησε ;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#158272 Καλοτάξιδο το Renegade!

Τεστ του αντίστοιχου 500Χ που ίσως βοηθήσει στην συζήτησή σας: http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... t-4x4-auto
Άβαταρ μέλους
By famas
drenie έγραψε:

PS .Μου εγραψε καποιος φιλος καλοταξιδο και οτι τα λεμε και σε αλλο forum Και μετα το εσβησε ;

Ναι μωρέ είπαμε να μην προκαλέσουμε :(
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158300 Θα ήθελα όμως να μάθω τις προτάσεις για κάποιο άλλο αυτοκίνητο γύρω στα 25.000 με αυτόματο κιβώτιο για να έχουμε και συγκρίνουμε βρε αδερφέ ...

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drenie έγραψε:Θα ήθελα όμως να μάθω τις προτάσεις για κάποιο άλλο αυτοκίνητο γύρω στα 25.000 με αυτόματο κιβώτιο για να έχουμε και συγκρίνουμε βρε αδερφέ ...

.

Με 30Κ πάντως νομίζω ότι έπαιρνες 5θ 116i με M-Pack και πολύ καλό εξοπλισμό. :iconcool: