Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#158137 Υπάρχει ένα σοφό ρητό που λέει "με πορδές δεν μπορείς να βάψεις αυγά".
Ή πιο απλά, όταν έχεις περιορισμένο budget δεν μπορείς να πλανάρεις λαγούς και πετραχήλια.

Εγώ θα ξαναπώ ότι από τη στιγμή που το bgt είναι περιορισμένο και γενικά το οικονομικό δεν σηκώνει ιδιαίτερη διαπραγμάτευση, θεωρώ ότι οι 2λιτρες λύσεις είναι άκυρες.

Με αυτό ως δεδομένο και λαμβάνοντας υπόψη ότι διάφορες κατεξοχήν σπορτίφ λύσεις (πχ Giulietta, Leon) έχουν φάει άκυρο για συγκεκριμένους λόγους (...), πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ένα MX-5 που προσφέρει και το τόπλες στοιχείο σε σχέση με ένα σβέλτο χατσμπακ ή σεντάν.

και νορμάλ MX5 έχει αρκετό κόστος

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Τα ραλάκια σχεδόν όλα είναι ρημάδια εντελώς (περίεργο, αφού οι βελτιώσεις δεν κάνουν κακό..) και νορμάλ MX5 έχει αρκετό κόστος.

ναι ενω τα χωρις προγραμμα των 20-25 ετων ειναι αστερια.Αρχισες παλι τις ιστοριες απο την πιατσα με τα αλλα μπαρμπαδια?
IKE έγραψε:Όποιος φαντάζεται πως με 900 ευρώ θα βρεί 106R/MX5 που θα είναι σαν καινούριο ζει σε άλλο κόσμο.

αμα δεν εχει κανει προγραμμα καλο θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158153 Edit [Mod]
Άβαταρ μέλους
By Άρης
IKE έγραψε:
21 quadra έγραψε:και κάτω από 5kg / HP είναι επικίνδυνο

Ρε παίδες, σε όλους πιστεύω αρέσει το ΓΚΑΖΙ και η ΤΑΧΥΤΗΤΑ κλπ κλπ, δεν χρειάζεται αυτή η σαχλαμάρα για να απενεχοποιούμεθα. Εδώ και δεκαετίες οι διάφοροι μπούφοι του ειδικού τύπου έχουν το αλάνθαστο επιχείρημα ότι η δύναμη είναι ασφάλεια επειδη θα προσπεράσεις γρήγορα.

Ακούστε ένα τιπ που σώζει ζωές:

Αν δεν έχει το αυτοκίνητό σας αρκετή δύναμη------> ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ.

Μπορεί να είναι ενοχλητικό, κουραστικό κλπ αλλά επικίνδυνο? Πάμε καλά? Ντάξ το πέταγε ο συγχωρεμένος ο σταθάκης και ο κάθε φιλιπακόππουλος ή δε ξέρω ποιος, φτάνει.

Κάτω από 5kg/hp είπε. Αυτά είναι γρήγορα
Inb4 "έστω" :P
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:Το βλέπω το τοπικ να γίνεται 100 σελίδες χαλαρά.

< >

Κερνάω περγαμόντο σε αυτόν που θα γράψει το πρώτο ποστ στην 100η σελίδα! :rtfm: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
tsilis έγραψε:Δίκιο σε όλα, αλλά ξέρεις τι γίνεται?
Όταν είσαι πιεσμένος από την καθημερινότητα, την πατρότητα και το χρόνο που αυτή χρειάζεται, έχεις περιορισμένα οικονομικά, σε τρώει το σαράκι της αυτοκίνησης και της προόδου προς τα σαράντα, θεωρείς ότι δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, δεν θέλει πολύ να πέσεις στην παγίδα και να προσπαθήσεις να τα κάνεις "όλα σε ένα νοικοκυρεμένα" :

-Να παίρνω γυναίκα και παιδιά (μην πουν ότι είμαι και ανεύθυνος φιλοτομαριστής), άρα να έχει σχετικά άνετα πίσω καθίσματα και πορτμπαγκάζ...
-Να έχει γκάζι γιά όποτε...
-Να μην δώκω και λεφτά...(απολύτως σεβαστό)
-Να φεύγει και το ΕΒΨ,ΤΤΨ,ΕΤΡ,ΕΣΠ κλπ..
-Να είναι και "μπάνικο" , αφού την κάνω που την κάνω την |λογοκρισία|...

....και φτάνεις να κάνεις το ημίμετρο και να μουντζώνεσαι σε κανά χρόνο!

Ούτως ή άλλως με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μόνος με μετακινήσεις μέσα στη πόλη δε το χαίρεσαι, εκτός αν πάρεις τα βουνά και τις πίστες.

Προσωπικά έχω βρει τον τρόπο να χαίρομαι το motorsport, αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο (τώρα).

Τέλος , υπάρχει και η σωσότερη λύση όλων και την οποία πρότειναν αρκετοί συμμετέχοντες :
Φθηνό Ραλλάκι , ή ακόμα καλύτερα ένα ΜΧ5 με μπλοκέ (αν και θέλει θάρρος η επιλογή father...) και έληξε το ζήτημα!

Δικό σου το μαχαίρι, αλλά πρόσεξε τι καρπούζι θα παρεις!

(προσωπικά διαφωνώ με αυτή τη πρόταση, αλλά απόφαση του Μάρκου-Βαγγέλη είναι)

Δε ξέρω τι χρόνο διαθέσιμο έχει ο Μάρκος, αλλά για να χαρείς ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρειάζεσαι χέρια, χρόνο και χρήμα.

Υπάρχουν και τα 3 "χ"? Μάρκο?
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:

Για το πρώτο δεν είμαι και Μάκινεν...

Για τα άλλα δύο, ιδίως το τελευταίο, αν υπήρχαν δεν θα είμασταν εδώ... :lol:

Δηλαδή για πόσο χρήμα εννοείς;;;;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Για το πρώτο δεν είμαι και Μάκινεν...

Για τα άλλα δύο, ιδίως το τελευταίο, αν υπήρχαν δεν θα είμασταν εδώ... :lol:

Δηλαδή για πόσο χρήμα εννοείς;;;;

Εξαρτάται τι θες να κάνεις.

Αν και βλέπω εντελώς άκυρη τέτοια επιλογή, ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόνο και μόνο για ξεκ@υλωμα...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#158249 αναλογα ποσο ειδικο αυτοκινητο θελεις να φτιαξεις.Εαν ειναι εκτεταμενες οι αλλαγες,ειναι μονοδρομος το 2ο αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#158251 Παιδιά...

Όπως έχω πει αρκετές φορές, ούτε καν ως αστείο δεν παίζει το ενδεχόμενο βελτίωσης! :rtfm:

Ούτε φαν είμαι, ούτε και πολύ υπέρ...

Αν βάλω λίγο καλύτερα αμορτισέρ όταν έρθει η ώρα να αλλάξω τα δικά του ή κάτι αντίστοιχο, προφανώς και δεν το θεωρώ βελτίωση... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#158260 Η φάση;

:hmmm: