Amen and a-women!

Fiat Panda 7,6l/100km
elteo έγραψε:Kαλοτάξιδο. Το 1000αρι είναι ή το 1.6Τ ?
Το 999ρακι ειναι στη γνωστή εκδοση με ολα τα βασικά gimmicks (περισσότερα κυβικά δε παιζει να παρω με ελληνικές πινακιδες με τη καμία) , με φαίνεται 1.6T δε βγαίνει πλεων αλλά 1.5Τ
Σας ευχαριστώ όλους!
τρελα κανονικη.,
γιατι ας πουμε αν επερνες αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5894471/
με τα μισα χρηματα απο οτι εδωσες για τον κουβα θα ερχοταν το ελληνικο κρατος και θα σε εκανε μια χαψια, γκλουκ με την μια μεσα στην κολαση.
ειρωνια και παραλογια , ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.
α για να μην το ξεχασω και γινω ''αγενης'' ( γιατι σε αυτην την ακρως υποκριτικη κοινωνια εχεις ΜΟΝΟ υποχρεωση να εισαι). καλοταξιδος.
"ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (CLIMA)"
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
αυτοκινηταρα απο τις λιγες αυτο 3,8χιλ το χρονο έκανε
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του, αλλά έτσι όπως βλέπω ΕΓΩ τα πράγματα και για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ δεδομένα...
(κι εγώ παραλογία το θεωρώ, πεταμένα λεφτά)
Καπέλο του καθενός όμως !!!
Καλά έκανε ο George, αν έτσι ήθελε.
Amen and a-women!

GeorgT έγραψε:elteo έγραψε:Kαλοτάξιδο. Το 1000αρι είναι ή το 1.6Τ ?
Το 999ρακι ειναι στη γνωστή εκδοση με ολα τα βασικά gimmicks (περισσότερα κυβικά δε παιζει να παρω με ελληνικές πινακιδες με τη καμία) , με φαίνεται 1.6T δε βγαίνει πλεων αλλά 1.5Τ
Σας ευχαριστώ όλους!
Tα τέλη με ρύπους πάνε. Που αλλού σε επιβαρύνουν τα 600 παραπάνω κ.εκ. ?
Καλοριζικο και καλοταξιδο GeorgeT!
ΥΓ-Παντως εχει αυτοκινητα εκει εξω με ελαχιστα πραγματικα χιλιομετρα.Εχω και εγω ενα τετοιο.
Αρχικά ή επιλογή ήταν 3 ετιας Μαξ μεταχείρο από Γερμανία, είχα βρει μερικά ωραια! Αλλά στη πορεία άλλαξε ή επιλογή!
ποπ, ξύδι!