μεσω du meter Παντα γιατι και εμενα λεει 17 αλλα ουτε με 9 δεν κατεβαζει απο ελλαδα..

elteo έγραψε:Mία απορία - ερώτηση: αν έχεις κάνει αίτηση διακοπής στον πάροχο και μετά από 2 μήνες δεν σου έχει κοινοποιηθεί ακόμα η διακοπή και παράλληλα σου έρχονται λογαριασμοί υποχρεούσαι να τους πληρώσεις; Μιλάμε για νεκρή σύνδεση μιας και έχω μετακομίσει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν να αγνοήσω τους λογαριασμούς που έρχονται αλλά εγώ επειδή τα έχω πάρει στην κράνα έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Τι ισχύει όμως;
Τους ξαναλέω λοιπόν πολύ ευγενικά, θυμίζοντας τα mails και faxes, ότι έχω ενημερώσει εγκαίρως και φυσικά δεν πληρώνω τίποτα. Συνεχίζουν το βιολί για 3-4 μήνες ακόμα, ώσπου κάποια μέρα με παίρνουν και τηλέφωνο από την HOL. Όχι σε επιθετικό στυλ, αλλά και καλά "έχετε μια οφειλή σε εκκρεμότητα" και πως θα την εξοφλήσω κλπ κλπ. Είχα πρόχειρα mails, ημερομηνίες κλπ, οπότε τα εξηγώ στη κοπέλα στο τηλέφωνο και της λέω ότι προφανώς δεν θα πληρώσω τίποτα, αφού ούτε χρησιμοποιούσα τηλέφωνο και ADSL, αλλά είχα ειδοποιήσει και μήνες νωρίτερα.
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]