Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
pierce21 έγραψε:Μεκατρόνικ + Πολύδισκο αυτά;
|λογοκρισία|.

Δεν κατάλαβες, μεκατρόνικ μόνο. :thumbsdown:
Πολύδισκο έχω αλλάξει ήδη 2 φορές μια στα 30.000χλμ και μια στα 60.000χλμ χωρίς κόστος (1500€ κάθε φορά)

Anonymous Founder έγραψε:Δυστυχώς, another one bites the dust.. Υπέροχο κιβώτιο όταν δουλεύει, αλλά με τραγική αξιοπιστία.
Αν δεν κάνει κάτι η VW, προβλέπω μνήμα απαξιώνεται πλήρως και είναι κρίμα και άδικο.

Βασικά είναι τρελό λαχείο, στο Σιρόκο δουλεύει εδώ και 50.000 χλμ με 2 διαφορετικούς οδηγούς απροβλημάτιστα, δεν πειράζει όμως ευκαιρία για αλλαγή και δοκιμή κανενός άλλου γερμανικού αυτόματου :whistlink:
Σε συζήτηση που είχα με σύμβουλο service μου παραδέχθηκε ότι ίσως βγήκε πολύ νωρίς σε κυκλοφορία και ότι στην αρχή δεν ήξεραν τι να κάνουν και άλλαζαν πολύδικους με το τσουβάλι.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#123034 Ένα χιλιάρικο+ (χωρίς τις εκπτώσεις) διαφορά από την Ελλάδα;;;;; Πως γίνεται αυτό!
( btw και εμένα 5 ετών ήταν πέρσι που έγινε η δουλειά)

εδιτ: Περί λαχείου δεν ξέρω, η συντριπτική πλειοψηφία (σε φίλους/γνωστούς) με 7αρι, που το πήρε 09-10 έχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#123039 1900 μου είπε μόνο το ανταλλακτικό συν εργασία και αλλαγή λαδιών στο κιβώτιο δεν ξέρω κάτι περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#123059 Προφανώς είναι άλλη η τιμολογιακή πολιτική, αλλά η διαφορά είναι χαώδης!
Εδώ ήταν 1300 ανταλλακτικό+εργασία για το μεκατρόνικ και 1100 ανταλλακτικό + εργασία για το πολύδισκο.
Άλλη αντιπροσωπεία παίζει;
Άβαταρ μέλους
By dimik
pierce21 έγραψε:Προφανώς είναι άλλη η τιμολογιακή πολιτική, αλλά η διαφορά είναι χαώδης!
Εδώ ήταν 1300 ανταλλακτικό+εργασία για το μεκατρόνικ και 1100 ανταλλακτικό + εργασία για το πολύδισκο.
Άλλη αντιπροσωπεία παίζει;

Όχι είναι μια εταιρεία κεντρικός εισαγωγέας για όλο το νησί και οι αντιπροσωπείες είναι δικές της.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#123062 Πληροφοριακά, το αμάξι κινείται αυτή τη στιγμή; Αν ναι , να ξέρεις ότι μπορεί να σε αφήσει ανά πάσα στιγμή :ninja:
Μιας και είχες πάλι vw όσο ήσουν Ελλάδα, να το παραγγείλεις το ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία που το αγόρασες/σέρβις και άρα έχεις σχέσεις, φαντάζομαι δεν παίζει ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
pierce21 έγραψε:Πληροφοριακά, το αμάξι κινείται αυτή τη στιγμή; Αν ναι , να ξέρεις ότι μπορεί να σε αφήσει ανά πάσα στιγμή :ninja:
Μιας και είχες πάλι vw όσο ήσουν Ελλάδα, να το παραγγείλεις το ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία που το αγόρασες/σέρβις και άρα έχεις σχέσεις, φαντάζομαι δεν παίζει ε; :lol:

Ναι το ξέρω, αν και έχει χρόνια που κάνει τα κομπιάσματα στο ξεκίνημα.
Να σου πω την αλήθεια βρήκα την ευκαιρία και μπήκα στο τριπάκι της αλλαγής αυτοκινήτου οπότε δεν θα το ψάξω και πολύ, θα πιέσω να πάρω την μεγαλύτερη έκπτωση που μπορώ για να το φτιάξω και να το σπρώξω κατευθείαν.
Έχω αρχίσει ήδη να κοιτάζω άλλα, όχι VW όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#126785 Γενικό σέρβις τι τιμή είναι οκ; Όλα τα φίλτρα + λάδια , τακάκια είμαι οκ , μπουζί έχω αλλάξει. Οι 2 προσφορές που έχω είναι στα 220-230 και έχω στο μυαλό μου να πάρω 1-2 ακόμα.
Υπενθυμίζω golf 6 dsg 122 του 09 με 63500 χλμ.

edit:
Βλέπω ότι τα φίλτρα τα βρίσκω όλα στο νετ 51 ευρώ , και τα καστρολ τα 5-30 ενα 35 αρι. Όποτε με βλέπω να τα παίρνω και να τους τα πηγαίνω όπου και να πάω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#150876 Η σύζυγος έχασε το ένα τάσι στο Golf VΙ της και για να μην αγοράζουμε 4άδα από τη VW (που πιθανόν να είναι και πανάκριβη), ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο? Μόνο 1 θέλω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#150884 Οι αντιπροσωπειες δεν πουλανε 4αδα, αλλα ξεχωριστα.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By dimik
#157510 Η ιστορία με το DSG τελικά έληξε με πολύ καλό τρόπο.

Αντικατάσταση mechatronik εκτός εγγύησης με κόστος από 2300€ αρχικά 970€ πληρωτέα και το κιβώτιο επιτέλους λειτουργεί κανονικά. :yahoo:

Ευτυχώς που δεν τρόμαξα στο άκουσμα της αρχικής τιμής να το πουλήσω όπως σκόπευα και είπα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα, η εκπτώσεις ήταν 20% αρχικά στο ανταλλακτικό (1900€ αρχική) λόγω προσφοράς σε αυτοκίνητα 5ετίας+ και 50% στην συνέχεια σε εργατικά και στην ήδη μειωμένη τιμή του ανταλλακτικού.

Θα μπουν και οι νέες αναρτήσεις αυτή την εβδομάδα και :metalo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#157539 ε το πουλάς την επόμενη φορά. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:ε το πουλάς την επόμενη φορά. :innocent:

φάε την γλώσσα σου άνθρωπε μου :lol:

Σε κουβέντα που είχα με τον "μηχανικό" της αντιπροσωπείας ο οποίος είναι πολύ συζητήσιμος και εκτός "εμπορικής πολιτικής", εξ ου και η μεγάλη έκπτωση, μου είπε ότι σε 6αρια DSG δεν έχουν παρουσιαστεί συχνά προβλήματα και συζητούσε το συγκεκριμένο στο συνεργείο με τους υπόλοιπους προσπαθώντας να θυμηθούν πότε χρειάστηκε ξανά να φτιάξουν 6αρι. Επίσης το ανταλλακτικό είναι καινούριο και όχι ανακατασκευασμένο όπως γίνεται στα 7αρια DSG τα οποία όντως έχουν θέματα.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει η 2ετής εγγύηση στο ανταλλακτικό και με τους δίσκους αλλαγμένους στα 30 και 60.000χλμ με 95000χλμ τώρα δεν νομίζω να έχω ξανά πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι να πάρω πραγματικά απόφαση να το πουλήσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#157574 Πούλα τζίγγερ τώρα που μπορείς! :lol: