Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156817 dimviii αρχίζω και στεναχωριέμαι που σε κορόϊδεψα :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:
Το δικό σου αμάξι δε μου λέει τίποτα, όπως και των προηγουμένων. Ο καθένας μπορεί να είναι χαρούμενος με οτιδήποτε, αν εσύ είσαι χαρούμενος καλά κάνεις
Κατά τα άλλα εσύ και οι άλλοι που ανέφεραν το αμάξι τους σαν υπερ-ατού ΣΧΩΡΕΣΤΕ με αλλά το πετάω στα σκουπίδια σαν επιχείρημα, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει ο καθένας στο αμάξι του (που δεν ξέρω καν τι είναι).
.

του Νασου δεν σου λεει τιποτα,το δικο μου το ιδιο,του Αce παλι τιποτα,καμια 20αρια εαν σου φερω μεχρι και με 250κ χλμ παλι τιποτα δεν θα σου πουν.Μονο οι σαχλαμαρες σου σου λενε,το καταλαβαμε.

IKE έγραψε:Τέλος για το υπερατού με την ohlins. Το ότι ένα ανταλλακτικό είναι πολύ καλό δεν συνεπάγεται ΄ότι και το αποτέλεσμα θα ειναι καλό (ή καλύτερο), ΣΟΚ?

αυτος ο καταιγισμος σαχλαμαρας δεν θα σταματησει ΠΟΤΕ? :( :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:dimviii αρχίζω και στεναχωριέμαι που σε κορόϊδεψα :(

εγω να δεις στενοχωρια με τη χαλια καμπυλη ισχυος τις σχεσεις που δεν ταιριαζουν,το αυτοκινητο που παει χειροτερα απο το μαμα,τα πεταμενα χρηματα 10 χρονια με τα 1-2 λιτρα λιγοτερο που καιω,τις ζημιες...
Πικρα,τι να σου λεω...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156825 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156829 δεν γινεται ,θα εχεις γραψει και αλλες σαχλαμαρες,μισο να ψαξω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:
Επίσης υπάρχουν μια χαρά βελτιώσεις στην κυριολεξία.
Το δικό μου (μετά από προγραμματισμό (και μόνο, ούτε εξατμίσεις ούτε τίποτα) σε δυναμόμετρο με έναν εκ των σοβαρότερων του είδους) πήρε 54 άλογα στον τροχό (22%) και με πολύ καλύτερη καμπύλη και, λόγω καλύτερου AFR, και καλύτερη κατανάλωση. 5 χρόνια μετά, με "κυνήγι" και track days κτλ. κτλ. έχει βγάλει βλάβη μόνο ένα MAF (αλλάχτηκε στην εγγύηση). Χάρχαλο ? Αναξιόπιστο ? Καγκούρικο ?

στα μαφ εχει γινει ανακληση,οποτε δεν εχει θεμα με τον επαναπρογραμματισμο.
Ωστε εβγαλες 54 ροδα ητη καμια 70αρια μοτερ και χωρις εξατμιση?
εισαι σιγουρος οτι δεν πηρες μονο ΑΓΡΙΑΔΑ?
nass έγραψε:Η Ohlins που φοράει είναι χειρότερη λες από την εργοστασιακή ? Καγκούρικη και αυτή ?.

εδω δυσκολευεται να αποκαλεσει καγκουρα εναν απο τους διαχρονια κορυφαιους κατασκευαστες αναρτησεων,και πεταει αλλη σαχλαμαρα.Την σεταρισες σωστα? :lol: :tomato:
τι να του εξηγησεις του μυρωδια τωρα,οταν εν ετη 2015 πιστευει οτι οι επαναπρογραμματισμοι προσθετουν ΑΓΡΙΑΔΕΣ?

nass έγραψε:Το θέμα είναι να ξέρει τι ψάχνει κανείς, τι υπάρχει στην αγορά και ότι, παρότι δεν υπάρχουν μαγικά, κάποια ζητούμενα είναι ρεαλιστικά.

Ετσι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Ων τοπιξ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Άνετα το καλύτερο τόπικ του φόρουμ. :lol:

Απολαυστικότατος ο ΙΚΕ. :inlove:

οσο θα ζωγραφιζει ο αλλος το πυραυλακι,σηκωσε βιντεο με ρελαντι να παπαρωσουμε. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:

οσο θα ζωγραφιζει ο αλλος το πυραυλακι,σηκωσε βιντεο με ρελαντι να παπαρωσουμε. :inlove:

Βίντεο με ρελαντί? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

ναι βρε!
https://www.youtube.com/watch?v=reL0pSmCT9Y
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

ναι βρε!

:lol:

Πραγματικά σε λυπάμαι ρε συ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

ναι βρε!

:lol:

Πραγματικά σε λυπάμαι ρε συ. :lol:

να λυπασε τον εαυτο σου,που ηρθες να κανεις ποστ συμπαραστασης στη σαχλαμαρα,και που δεν θυμασε τις σαχλαμαρες που ανεβαζεις στο γιουτουμπ.