Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bibendum έγραψε:Δεν εχει αναγκες το ατομο ιδιαιτερες απ οτι καταλαβα. Τους προτεινα αυτη προς το παρον http://www.skroutz.gr/s/6325568/Panason ... -TZ41.html.

Νομιζω οτι θα την καλυψει πληρως και θα τους μεινουν και λεφτα.

Υπεραρκετη είναι
Άβαταρ μέλους
By IKE
#152435 Εγω για τέτοια χρήση θα πρότεινα ένα κινητό με καλή κάμερα. Μπορεί να έχει χειρότερα specs αλλά θα βγάλουν ΠΟΛΥ περισσότερες φωτογραφίες, πολύ πιο άνετα και εν τέλει θα το χαρούν περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
axel12p έγραψε:Και εγώ θα επικοινωνούσα πρώτα με πωλητή και αντιπροσωπεία στο UK, μήπως και αποφάσιζαν να σου την επισκευάσουν δωρεάν, άσχετα που έληξε η εγγύηση.

Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει; Στο Google διαβάζω συνέχεια για "lens control error". Αν το πρόβλημα σου έχει εμφανιστεί σε πολλούς, ίσως το γνωρίζουν ήδη και έχεις περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσεις δωρεάν επισκευή.

Καλή επιτυχία!

Το πρόβλημα ήταν όντως το lens control error, και βασικά εμφανίστηκε προοδευτικά ακριβώς όπως το περιγράφουν. Respect στη Fujifilm Ελλάς που μου την επισκεύασαν τελικά στην εγγύηση χωρίς μα και μου, και σχετικά σβέλτα αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν Αύγουστος. :thumbsup: :thumbsup:

------------------

In other news, στις διακοπές πήρα μαζί μου τη Mobius και την αδιάβροχη θήκη της

Εικόνα

Την χρησιμοποιούσα παλιότερα στο κράνος για να κόβει βροχή, αέρα από το μικρόφωνο και να προστατεύει το φακό από γρατζουνιές/χτυπήματα, χρήση που προφανώς δεν θέτει σε δοκιμασία την στεγανότητα της. Την έβαλα στο νερό κολυμπώντας και δυστυχώς μετά από λίγα λεπτά άρχισε να εμφανίζονται συμπυκνωμένοι υδρατμοί από μέσα και σιγά σιγά νερό μπροστά στον φακό.
Την έβγαλα έγκαιρα και η κάμερα δεν έπαθε καμια ζημιά. Διαπίστωσα ότι έμπαζε νερό από τη 2η φλάντζα στο κάλυμα του φακού. Επιχείρησα να τη καθαρισω αλλά χωρίς επιτυχία, οπότε την επόμενη μέρα που πήγα για scuba diving αποφάσισα να μη το ρισκάρω και δεν τη πήρα μαζί μου. :(

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Zorz και 04 Σεπ 2015, 12:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#155466 Σερβις για ΣΟΒΑΡΟ* θέμα στην 5Dmk2 που να απευθυνθώ;

*υποψιάζομαι κόλλημα στο chip που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις και μάλλον πάμε για αντικατάσταση πλακέτας...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
stavrosg έγραψε:Σερβις για ΣΟΒΑΡΟ* θέμα στην 5Dmk2 που να απευθυνθώ;

*υποψιάζομαι κόλλημα στο chip που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις και μάλλον πάμε για αντικατάσταση πλακέτας...

http://www.intersys.gr/default.asp?pid=140

Από Δευτέρα θα έχω εμπειρία με αυτούς. Θα τους στείλω μια βιντεοκάμερα που τα παιξε σε 3 μήνες μέσα. :x
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Bayern7 έγραψε:

Από Δευτέρα θα έχω εμπειρία με αυτούς. Θα τους στείλω μια βιντεοκάμερα που τα παιξε σε 3 μήνες μέσα. :x

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Γενικά έχω διαβάσει ΠΟΛΛΑ παράπονα από το σερβις της ιντερσυς στα φωτογραφικά φορα και θα ήθελα να τους αποφύγω, αλλά περιμένω σήμερα εντυπώσεις και από σένα και βλέπουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
stavrosg έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Γενικά έχω διαβάσει ΠΟΛΛΑ παράπονα από το σερβις της ιντερσυς στα φωτογραφικά φορα και θα ήθελα να τους αποφύγω, αλλά περιμένω σήμερα εντυπώσεις και από σένα και βλέπουμε :lol:

Έφυγε με γενική ταχυδρομική σήμερα το πρωί. Άντε να δούμε. :help:

@mirage
υπάρχει άλλο επίσημο service? :hmmm:
Στο site της canon, αυτούς δίνει ως επίσημους επισκευαστές. :(
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#156635 Αυτός είναι για φωτογραφικές/φακούς κλπ. Εγώ έστειλα videocamera.
Αλλά το βασικό θέμα είναι αν είναι επίσημος. Γιατί η συσκευή είναι αγορασμένη προ διμήνου, οπότε έχει ακόμα εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#156638 Η intersys ειναι ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα. Καμια αλλη επιλογη δυστυχως. Ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησουν.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
bibendum έγραψε:εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτον http://www.camerarepair.gr/company_gr.html

Με το τελευταίο σερβις που τους χρειάστηκα έχω να πω τα χειρότερα και γι'αυτούς :lol:

Δηλαδή: γενικότερο γράψιμο, έπρεπε να ενδιαφερθώ εγώ για εκτίμηση κόστους (ενώ την είχαν έτοιμη απλά δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο). Τους δίνω ΟΚ για να γίνει η επισκευή, τον έφτιαξαν και τον άφησαν να κάθεται. Όταν μετά από 3 εβδομάδες (ναι, ήταν πάλι περίοδος δηλώσεων :yahoo: ) ενδιαφέρθηκα ξανά η ατάκα ήταν "α, ναι, εδώ είναι έτοιμος. Σου τον στέλνουμε τώρα! :yahoo: )

Επικοινωνία με πελάτη δλδ 0 :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#156737 Άλλο εργαστήριο παίζει ή να αρχίσω να ψάχνομαι με τα εξωτερικά; Ή να διακινδυνεύσω την ιντερσυς; Δεν με ενδιαφέρει να την έχω άμεσα τη μηχανή, αλλά επειδή 20/12 την κάνω Βόλο για γάμο κοντινού συγγενικού προσώπου θέλω να την έχω μαζί (προφανώς :lol: )