Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
georgetz έγραψε:Υπάρχει και βελτίωση με διασκέδαση μπόλικη (ΚΑΙ μπω μπω μπω χρόνος, ίσο με M4 ) :metalo:

καγκουρας
ρημαδι
χαρβαλο
πολλες ζημιες
δεν ταιριαζουν οι σχεσεις
χαλια καμπυλη ισχυος
δεν εχει βγαλει παραπανω δυναμη,απλα λιγη ΑΓΡΙΑΔΑ.
εχει λεφτα για πεταμα.
ειναι ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ
το εχει κανει απλα για το χαρτι της δυναμομετρησης.
:tomato:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#156241 Επειδή προβλεπω νέο τοπικό περί βελτιώσεων, ΙΚΕ & Ντίμη γνωρίζετε τι ίσχυε με την περίπτωση κομπρεσαρισμενων 520 σνιτσελ που πωλούνταν από την αντιπροσωπεία αν δεν κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
dimviii έγραψε:
georgetz έγραψε:Υπάρχει και βελτίωση με διασκέδαση μπόλικη (ΚΑΙ μπω μπω μπω χρόνος, ίσο με M4 ) :metalo:

καγκουρας=μπορεί, δεν συμφωνώ αισθητικά αλλά είναι υποκειμενικό αυτό.
ρημαδι= δεν νομίζω
χαρβαλο=επίσης
πολλες ζημιες= dunno
δεν ταιριαζουν οι σχεσεις= ίσως, για την πίστα όμως δείχνει απολύτως ταιριαστό :lol:
χαλια καμπυλη ισχυος = δεν έχω δεδομένα αλλά δεν φαίνεται πρακτικά να αδειάζει, για το σκοπό του
δεν εχει βγαλει παραπανω δυναμη,απλα λιγη ΑΓΡΙΑΔΑ = compressor χωρίς έξτρα άλογα δεν έχω ξαναδεί
εχει λεφτα για πεταμα = υποκειμενικό on so many levels
ειναι ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ = ελληνική slang , το λες και έτσι πάντως
το εχει κανει απλα για το χαρτι της δυναμομετρησης = :lol:
:tomato:

:shifty:

Ξεκολλάτε όμως με την κόντρα αναμετάξυντο , ο markvag θέλει να πάρει αργαλείο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
georgetz έγραψε:ONTOPIC : Πάρε μια 320 όσο προλαβαίνεις , ο Λεβέντης έρχεται ,δεν θα προφταίνεις :lol:

Γιατί τι είπε ο πρόεδρας για τις 320;;; :omg: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Άρης
Απαραίτητα:
✓✓✓ - Αξιοπρεπείς επιδόσεις. Μην μου πείτε για ντήζελ 1,1! :rtfm:
✓✓✓ - Ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και γενικότερη αίσθηση.
✓✓✓ ( ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ) - Δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του ESP (αν και θεωρώ ότι αυτό πάει μαζί με το προηγούμενο).
✓✓✓ - Αξιοπρεπείς χώροι για 4-5 άτομα + αξιοπρεπής χώρος αποσκευών. Κάτι σε μέγεθος μικρομεσαίου μας καλύπτει.
✓✓ ( PILSTAI) - Άνεση σε λογικά πλαίσια (όχι βάρκα στο γιαλό, αλλά να μην κατεβάζουμε και σφραγίσματα).
✓ ( ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ) - Αξιοπιστία (που λεφτά και χρόνος για χαζοβλάβες).

>Ford Sierra COSWORTH 4X4 '93
> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2725361/
Άβαταρ μέλους
By xenos
#156267 Τρελη 90ιλα μιλαμε!
Εγω θα πω ενα ΝΒ, οχι ρημαδι και εισαι οκ. Και το δινεις κ ευκολα αν δεν σου αρεσει ή αν το βαρεθεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
xenos έγραψε:Τρελη 90ιλα μιλαμε!
Εγω θα πω ενα ΝΒ, οχι ρημαδι και εισαι οκ. Και το δινεις κ ευκολα αν δεν σου αρεσει ή αν το βαρεθεις.

< >

Βασικά +1...
Άβαταρ μέλους
By leonp
Άρης έγραψε:
Απαραίτητα:
✓✓✓ - Αξιοπρεπείς επιδόσεις. Μην μου πείτε για ντήζελ 1,1! :rtfm:
✓✓✓ - Ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και γενικότερη αίσθηση.
✓✓✓ ( ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ) - Δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του ESP (αν και θεωρώ ότι αυτό πάει μαζί με το προηγούμενο).
✓✓✓ - Αξιοπρεπείς χώροι για 4-5 άτομα + αξιοπρεπής χώρος αποσκευών. Κάτι σε μέγεθος μικρομεσαίου μας καλύπτει.
✓✓ ( PILSTAI) - Άνεση σε λογικά πλαίσια (όχι βάρκα στο γιαλό, αλλά να μην κατεβάζουμε και σφραγίσματα).
✓ ( ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ) - Αξιοπιστία (που λεφτά και χρόνος για χαζοβλάβες).

>Ford Sierra COSWORTH 4X4 '93
> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2725361/

Πότε βγάζει ιστορικές; :)

Πάντως το "βελτιωμένο" αμάξι πρώτη φορά βλέπω να θεωρείται πλεονέκτημα στην μεταπώληση.
Εκτός αν για παράδειγμα, κάποιοι πιστεύουν ότι ένας κινητήρας που έχει δουλέψει πολλά χιλιόμετρα με ελεύθερα φίλτρα έχει σκληραγωγηθεί από την σκόνη που ρούφηξε. :)
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156300 Μέχρι τώρα το "βελτιωμένο" αμάξι θεωρείται πλεονέκτημα μόνο από αυτούς που το πουλάνε.
Άβαταρ μέλους
By nass
#156312 Αν κάποιος σκοπεύει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το να πάρει ήδη βελτιωμένο είναι πολύ οικονομικότερο από το να πάρει μαμά και να τα κάνει όλα από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Αν κάποιος σκοπεύει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το να πάρει ήδη βελτιωμένο είναι πολύ οικονομικότερο από το να πάρει μαμά και να τα κάνει όλα από την αρχή.

ετσι ακριβως ειναι,ολα εχουν το αγοραστικο τους κοινο.Κριμα που μερικα μπαρμπαδια ειναι 20 χρονια πισω και δεν μπορουν να αντιληφθουν τι συμβαινει εδω και χρονια.

Μετα τον επαναπρογραμματισμο,που το καταντησες ΧΑΡΒΑΛΟ, οι σχεσεις ταιριαζουν μεταξυ τους? :(
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 06 Σεπ 2015, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
nass έγραψε:Αν κάποιος σκοπεύει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το να πάρει ήδη βελτιωμένο είναι πολύ οικονομικότερο από το να πάρει μαμά και να τα κάνει όλα από την αρχή.

+1
Όλοι οι κατασκευαστές έχουν πια από 1 τουλάχιστον μοντέλο τους για τους ανήσυχους.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#156385 @ Μαρκο,
μπορείς να δεις και κάτι τέτοιο
Εχει επαρκείς χώρους, 5 πόρτες, μπόλικο γκάζι, είναι αρκούντως διακριτικό (δεν είναι καιροί για προκλήσεις), έχει λογική συντήρηση και πολλά συνεργεία και κυρίως μπορείς να συμμετέχεις ακομπλεξάριστα στον καφέ του φόρουμ, όντας στην πλειοψηφία
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6866367/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6128423/