Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#156175 Μου αρέσει που έχουμε - δεν έχουμε 2 μηνάκια ακόμα για το μπεμπέ
Μου αρέσει που εκσυγχρονίστηκα με κινητάρα
Μου αρέσει που το μεσημέρι έχει γραν πρι στο ναό της ταχύτητας (sic)

δε μου αρέσει που τυχαία πήγα σε ένα youtube link κ είδα οτι ο Chris Squire των Yes δε ζει πια

<strike> δε </strike> μου αρέσει που η πεθερά μου μένει στο σπίτι αυτές τις μέρες κ για λίγο παραπάνω ακόμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#156182 δεν παίζει :s_music

Αν κ κακά τα ψέματα, θα θέλαμε ένα συγκενικό πρόσωπο (σχετικά) κοντά, γιατί δεν υπάρχει κανένα σε οδική ακτίνα 100 χλμ...
Άβαταρ μέλους
By otso
JimClark έγραψε:Μου αρέσει που έχουμε - δεν έχουμε 2 μηνάκια ακόμα για το μπεμπέ
Μου αρέσει που εκσυγχρονίστηκα με κινητάρα
Μου αρέσει που το μεσημέρι έχει γραν πρι στο ναό της ταχύτητας (sic)

δε μου αρέσει που τυχαία πήγα σε ένα youtube link κ είδα οτι ο Chris Squire των Yes δε ζει πια

<strike> δε </strike> μου αρέσει που η πεθερά μου μένει στο σπίτι αυτές τις μέρες κ για λίγο παραπάνω ακόμα :lol:

καλο milf η πεθερα;
Άβαταρ μέλους
By vengas
#156197 Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΤΕ ΜΟΥ Γ@ΜΩ, όταν μπαίνει πολύς κόσμος από την περιοχή μου ίντερνετ, συνδέομαι και αποσυνδέομαι συνέχεια...κάθε βράδυ 7:30 με 12:00 δεν έχω ίντερνετ. Και παίρνω τηλέφωνο και μου λένε μπαρούφες, άλλαξε από IPv4/IPv6 σε IP4 και |λογοκρισία|
Γαμημένοι Γερμανοί αλλάξτε κανένα ΚΑΦΑΟ :rant:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
otso έγραψε:καλο milf η πεθερα;

Όχι :P (Σεμνάααα). Μαγειρεύει άριστα όμως.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:καλο milf η πεθερα;

Α πανάθεμά σε... Τι του λες του ανθρώπου!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#156477 Δε μου αρέσει το β εξάμηνο καθώς λόγω της συμφωνίας με το Ιράν έχουνε φάει το αγγούρι τα αφεντικά (τους έχουνε διπλαρωσει τα αμερικανα χοντρά) και τρέχουμε σα το Βέγγο :-(

Και δε ξέρω και που θα μας οδηγήσει όλο αυτό. Είχαμε τα άγχη μας ο καθένας, φάγαμε στο κεφάλι και αυτό και στρωσαμε.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
kostis20 έγραψε:
antonis_ έγραψε:Εικόνα

Καπού να το πω..γιατι θα μαλωσω απο το να μην μιλαω(και δεν μιλαω γιατι υπαρχουν ειρωνειες συνηθως που οδηγουν σε καβγα στο δρομο) Παμε για μπουνιες αλλιως, και ειμαι κ πραο ατομο( )
Στην εν λογω φωτογραφία.
Μηχανη νο1 honda γκρι μπροστα στην βιτρινα: περναει γκαζωμενος μεσα απο στοα οικοδομης,μπροστα(20cm χωρις υπερβολη) απο εισοδο καταστηματος και παρκαρει μπροστα στην βιτρινα εν ωρα λειτουργιας του καταστηματος.

Μηχανη νο2 honda africa twin: παρκαρισμενη μπροστα στην ιδια βιτρινα για μερα,ωσπου την μετακινησα γιατι ηταν και ξεκλειδωτη(!) και παραμενει εκει τις επομενες 2 μερες(αν ειναι ακομα ετσι τν δευτερα,θα παρω την αστυνομια να ελεγξουν πινακιδες-υποψιαζομαι κλοπη)

Μηχανη νο3 honda skouter στην μεση του δρομου:επανειλλημενα κανει το ιδιο,οπου πατησει φρενο εκει το αφηνει,
Χθες ηθελε να περασει αμαξι,προφανως δεν χωρουσε και τον στραβωκοιτουσε αντι να παει να το μετακινησει.

Απορω αν οι κουραδα που περιστρεφεται στο κεφαλι μερικων παραγει εργο? ...τους βοηθαει να σκεφτουν. Πχ περασε ΣΥΡΙΖΑ(διαβολικη συμπτωση )απο την εισοδο μαγαζιου,δεν σκεφτηκε οτι μπορει να εβγαινε κανεις...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που πολλοι σκεφτονται και λειτουργουν σαν να ειναι στου μπαμπα τους το τσιφλικι,ειτε λεγεται οδηγηση,ειτε λεγεται περπατημα,ειτε λεγεται δουλεια,ειτε ειμαι στην παραλια και ερχεται ο ανιωθος και βαζει την πετσετα του 10cm απο μενα.

Και αν μιλησεις φουσκωνουν τα φτερα και ετοιμαζονται για καβγα,γιατι ρε π****η μ****α να πρεπει χαλασω την μερα μου για σενα?

.

Ε είναι ζώα τι άλλο να σου πούμε τώρα...Ούτε στην Ουγκάντα που λέμε?Ε αυτο...
Κατα τα λοιπά είπαμε φταιει η Μερκελ οι ξένοι κτλ...
Ετσι εξηγούνται τα ποσοστα Καμμένου ,ΧΑ κτλ..

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!
Επαρχερχομαι με ενα ακομα

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Ειμαστε απαιδευτοι,ωραιο πραγμα να ανοιγεις δευτερα πρωι και να ειναι η βιτρινα σου γεματη σπρει,το μαγαζι του διπλανου επισης καθως κ κλειδαρια του,γιατι δεν φτανει που ψεκαζουν τς βιτρινες με αηδιες που δεν εχουν νοημα,σου ψεκαζουν και την κλειδαρια να μν μπορεις να ανοιξεις .
ΥΓ: "Να μην ξεχασω να βαψω και την εισοδο-πορτα της οικοδομης"... και δεν το ξεχνανε

Καλημερα και παλι

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#156581 Ξύλινος λόγος, ψέμματα καμία ελπίδα. Αλλος το κυβερνάει το "μαγαζί" και δεν είναι στο εσωτερικό. Οπότε ούτε να τους ακούσω θέλω ούτε να μου σπάνε τα @@ με τις λαμακίες τους.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#156673 Μου αρέσει που το 11 ετών και 280000+ χιλιομέτρων RAV4 μας πέρασε ΚΤΕΟ κανονικά.