Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156046 ναι τα εχω προσεξει και στο δικο μου.
δεν ταιριαζουν οι σχεσεις :tomato:
εχει χαλασει η καμπυλη ισχυος :tomato:
εχω προβληματα λογω του επαναπρογραμματισμου :tomato:
ασε που δεν εχω παρει δυναμη αλλα λιγη ΑΓΡΙΑΔΑ :lol:

γραψε και αλλες σαχλαμαρες εχει μεγαλη πλακα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#156082 Παίζει πάντως να έχω το μεγαλύτερο θέμα με συμβουλές για το τι θα πρέπει να πάρω... :lol:

Πάντως, το βελτιωμένο 1,8tsi octavia που οδήγησα ήταν παντού χειρότερο (σε αίσθηση τουλάχιστον) σε σχέση με το απείραχτο. Χειρότερη ροπή χαμηλά, όχι κάτι ψηλά, αναρωτιέμαι που τα βρήκαν τα 200 άλογα... μου φάνηκε λιγότερο δυνατό σε σχέση με το μαμά...

Συνεχίστε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#156088 Πάντως τα 1.8 tsi πρόβλημα στην αντλία νερού και στην καδένα εμφάνισαν. Το σετ καδένας για το δικό μου 1.2 tsi που ρώτησα γύρω στα 130€ κοστίζει (την εχω αλλάξει κι εγώ λόγω θορύβου στην εκκίνηση, εντός εγγύησης όμως). Οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο αγχώδης κινητήρας απο άποψη αξιοπιστίας. Κι εγώ ξέρω γύρω μου πολλούς με πάνω από 150k χλμ με 1.4 και 1.8 και 2.0 tsi και περαν καδένας και αντλίας νερού, δεν υπήρξε άλλο θεμα στον κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#156116 Tι να πω... Τώρα μιλούσα με κάτοχο Octavia scout 1,8tsi και μου έλεγε να κρατήσω τις αποστάσεις μου... :lol:

Δεν το λες πάντως και μικρό πρόβλημα να σου σπάσει η καδένα εν κινήσει και να χρειαστείς καινούριο μοτέρ...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#156130 Έχω την εντύπωση ότι θες Ε90 320i Μάρκο. Αρκετή δύναμη για να χαζογλυστράει με το κωλαράκι στους δρόμους-σαπούνια μας, καλορυθμισμένο ESP με 3 modes και πλήρη απενεργοποίηση, καλό στήσιμο-τιμόνι ακόμα και όταν θες να πας με γραμμές, καλή ποιότητα και εξοπλισμός, φυσιολογική κατανάλωση. Όποιο πρόβλημα με πολλαπλασιαστές λογικά έχει λυθεί από τον προηγούμενο. Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο, αλλά είναι επαρκώς σβέλτη πιστεύω χάρη στο εύστροφο και γραμμικό μοτέρ της και τις σωστά επιλεγμένες σχέσεις του κιβωτίου. Για συνεργείο έχει ο Ποπ τον δικό του (εκεί θα πάω και την 30) και βασικά τελείωνε για να πάμε και για μπύρες χωρίς δικαιολογίες περί DVD! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By koubeast
markvag έγραψε:Δεν το λες πάντως και μικρό πρόβλημα να σου σπάσει η καδένα εν κινήσει και να χρειαστείς καινούριο μοτέρ...
Σαφώς, απλά σε προειδοποιεί όμως όταν έχει πρόβλημα, οποτε δεν πιστεύω να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Πάντως κι εγώ για 320 σε βλέπω αν και προσωπικά δεν θα φορτωνόμουν 2λτ με τίποτα στην χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι θες Ε90 320i Μάρκο.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω...

Σε σχέση με τη Νίτσα μιλάμε για διαφορά 30ευρώ το μήνα... ΟΚ... έτσι όπως είμαι τώρα, μπορώ να ζήσω με αυτό...

REALZEUS έγραψε: και βασικά τελείωνε για να πάμε και για μπύρες χωρίς δικαιολογίες περί DVD! :s_tongue

:lipsealed: Χτύπημα κάτω από τη μέση... :lol: :lol:

JasonLouk έγραψε:Αντε να βρεις μπορντω 320 τώρα. Αθήνα έχει τπτ?

< >

Μωβ! :rtfm: Μόνο! :rtfm: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:ναι τα εχω προσεξει και στο δικο μου.
δεν ταιριαζουν οι σχεσεις :tomato:
εχει χαλασει η καμπυλη ισχυος :tomato:
εχω προβληματα λογω του επαναπρογραμματισμου :tomato:
ασε που δεν εχω παρει δυναμη αλλα λιγη ΑΓΡΙΑΔΑ :lol:

γραψε και αλλες σαχλαμαρες εχει μεγαλη πλακα.

Πάρε βελτίωση και αγριάδα ενώ δεν είναι σπινιαρίστρα :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

https://www.youtube.com/watch?v=Mg_-u7zJAIY
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156218 https://www.youtube.com/watch?v=TtRsUHvxggo

σκληρό βίντεο
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#156235 Υπάρχει και βελτίωση με διασκέδαση μπόλικη (ΚΑΙ μπω μπω μπω χρόνος, ίσο με M4 ) :metalo:

ONTOPIC : Πάρε μια 320 όσο προλαβαίνεις , ο Λεβέντης έρχεται ,δεν θα προφταίνεις :lol: