Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#154535 Το τέλος πάει προφανώς και στους 2.
Στο flaming γίνεται report ή απλά το αφήνουμε έτσι.
Με μια απάντηση γίνεται χειρότερο.
Επιστροφή στο θέμα λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#154545 Μου αρέσει ή απάντηση του Δημήτρη και εκτός από τις χριστοπαναγίες συμφωνώ μαζί του.

Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#154652 Τρόπος του λέγειν οι χ/π :P

Μ΄αρέσει που σήμερα έβαλα Nova :metalo: Βασικό πακέτο μεν, αλλά μετά από χρόνια επιθυμίας επιτέλους έχω δορυφορική :lol: Δε μ'αρέσει που δεν πήγα ΟΤΕ ΤV γιατί έβγαινε πανάκριβα , ~70€ full πακέτο + vdsl :x
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#154752 Δε μ αρέσει η κ@λοζέστη. Ντάξει κάναμε υπομονή το καλοκαίρι, μπήκε Σεπτέμβρης και βαράει ακόμα 35αρια :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By famas
GeorgT έγραψε:Με αρέσει που επιτέλους μετά απο τη τρελη αναμονή δηθεν 2 βδομάδων (που πλησιάζει τους 2 μήνες) το επόμενο τουτου εκτελωνιστηκε κ Δευτέρα λογικα θα είναι εδω!

Οπότε μεσα τις αλλης θα το εχουμε λογικά! Φτου Φτου μετα πο τοσα εμπόδιά να πανε ολα καλά!

:yahoo: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#155699 Εικόνα

Καπού να το πω..γιατι θα μαλωσω απο το να μην μιλαω(και δεν μιλαω γιατι υπαρχουν ειρωνειες συνηθως που οδηγουν σε καβγα στο δρομο) Παμε για μπουνιες αλλιως, και ειμαι κ πραο ατομο( )
Στην εν λογω φωτογραφία.
Μηχανη νο1 honda γκρι μπροστα στην βιτρινα: περναει γκαζωμενος μεσα απο στοα οικοδομης,μπροστα(20cm χωρις υπερβολη) απο εισοδο καταστηματος και παρκαρει μπροστα στην βιτρινα εν ωρα λειτουργιας του καταστηματος.

Μηχανη νο2 honda africa twin: παρκαρισμενη μπροστα στην ιδια βιτρινα για μερα,ωσπου την μετακινησα γιατι ηταν και ξεκλειδωτη(!) και παραμενει εκει τις επομενες 2 μερες(αν ειναι ακομα ετσι τν δευτερα,θα παρω την αστυνομια να ελεγξουν πινακιδες-υποψιαζομαι κλοπη)

Μηχανη νο3 honda skouter στην μεση του δρομου:επανειλλημενα κανει το ιδιο,οπου πατησει φρενο εκει το αφηνει,
Χθες ηθελε να περασει αμαξι,προφανως δεν χωρουσε και τον στραβωκοιτουσε αντι να παει να το μετακινησει.

Απορω αν οι κουραδα που περιστρεφεται στο κεφαλι μερικων παραγει εργο? ...τους βοηθαει να σκεφτουν. Πχ περασε ΣΥΡΙΖΑ(διαβολικη συμπτωση )απο την εισοδο μαγαζιου,δεν σκεφτηκε οτι μπορει να εβγαινε κανεις...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που πολλοι σκεφτονται και λειτουργουν σαν να ειναι στου μπαμπα τους το τσιφλικι,ειτε λεγεται οδηγηση,ειτε λεγεται περπατημα,ειτε λεγεται δουλεια,ειτε ειμαι στην παραλια και ερχεται ο ανιωθος και βαζει την πετσετα του 10cm απο μενα.

Και αν μιλησεις φουσκωνουν τα φτερα και ετοιμαζονται για καβγα,γιατι ρε π****η μ****α να πρεπει χαλασω την μερα μου για σενα?

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
manosky έγραψε:Κάπου πάνω από την Αθηνάς, κοντά στο μετρό στο Μοναστηράκι, έχει τέτοια στενά.

Θεσσαλονικη πρεπει να ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
apav έγραψε::offtopic: Τι μυστήρια περιοχή είναι αυτή; :offtopic:

Η αρχή της Συγγρού είναι. Η φωτογραφία λήφθηκε από την είσοδο της στοάς. Στο βάθος η Εγνατία. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#155904 Offtopic:Ειναι ακριβως στην στοα που βγαζει απο την ερμου στην συγγρου , την ωρα που κλεινουν οσα μαγαζια απεμειναν και ανοιγουν τα μπαρ.
Kαι που να την βλεπατε πριν, τωρα ειναι μετα απο "αναπλαση",παλι καλα τελειωσαν τον δρομο(γιατι αλλου εμειναν σπασμενα) πριν κοψουν τα κονδυλια του εσπα

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#156016 antonis_ έχεις μαγαζί εκεί; Η γυναίκα μου ψωνίζει από εκεί συχνά πυκνά.
Το μαγαζί με τις φόδρες που ήταν απέναντι, αλλά και κάτι Βλαχογιάννηδες και Παπαδόπουλους από την μεριά της Ερμού τους άφησε μια περιουσία.
Να μη πως για Ιχτιάρογλου και Χυτήρογλου που ήταν λίγο παραπάνω πριν γίνουν μπαράκια και ουζερί.
Πες μας ποιό είναι το μαγαζί, τουλάχιστον να τ' ακουμπάμε σε δικό μας άνθρωπο... Αν δεν θες να το ποστάρεις δημόσια, στείλε ΡΜ.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
antonis_ έγραψε:Εικόνα

Καπού να το πω..γιατι θα μαλωσω απο το να μην μιλαω(και δεν μιλαω γιατι υπαρχουν ειρωνειες συνηθως που οδηγουν σε καβγα στο δρομο) Παμε για μπουνιες αλλιως, και ειμαι κ πραο ατομο( )
Στην εν λογω φωτογραφία.
Μηχανη νο1 honda γκρι μπροστα στην βιτρινα: περναει γκαζωμενος μεσα απο στοα οικοδομης,μπροστα(20cm χωρις υπερβολη) απο εισοδο καταστηματος και παρκαρει μπροστα στην βιτρινα εν ωρα λειτουργιας του καταστηματος.

Μηχανη νο2 honda africa twin: παρκαρισμενη μπροστα στην ιδια βιτρινα για μερα,ωσπου την μετακινησα γιατι ηταν και ξεκλειδωτη(!) και παραμενει εκει τις επομενες 2 μερες(αν ειναι ακομα ετσι τν δευτερα,θα παρω την αστυνομια να ελεγξουν πινακιδες-υποψιαζομαι κλοπη)

Μηχανη νο3 honda skouter στην μεση του δρομου:επανειλλημενα κανει το ιδιο,οπου πατησει φρενο εκει το αφηνει,
Χθες ηθελε να περασει αμαξι,προφανως δεν χωρουσε και τον στραβωκοιτουσε αντι να παει να το μετακινησει.

Απορω αν οι κουραδα που περιστρεφεται στο κεφαλι μερικων παραγει εργο? ...τους βοηθαει να σκεφτουν. Πχ περασε ΣΥΡΙΖΑ(διαβολικη συμπτωση )απο την εισοδο μαγαζιου,δεν σκεφτηκε οτι μπορει να εβγαινε κανεις...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που πολλοι σκεφτονται και λειτουργουν σαν να ειναι στου μπαμπα τους το τσιφλικι,ειτε λεγεται οδηγηση,ειτε λεγεται περπατημα,ειτε λεγεται δουλεια,ειτε ειμαι στην παραλια και ερχεται ο ανιωθος και βαζει την πετσετα του 10cm απο μενα.

Και αν μιλησεις φουσκωνουν τα φτερα και ετοιμαζονται για καβγα,γιατι ρε π****η μ****α να πρεπει χαλασω την μερα μου για σενα?

.

Ε είναι ζώα τι άλλο να σου πούμε τώρα...Ούτε στην Ουγκάντα που λέμε?Ε αυτο...
Κατα τα λοιπά είπαμε φταιει η Μερκελ οι ξένοι κτλ...
Ετσι εξηγούνται τα ποσοστα Καμμένου ,ΧΑ κτλ..