Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#155973 Είναι πολύ καλό, το συγκεκριμένο είναι 290 ΗΡ, ο ιδιοκτήτης είναι μηχανικός μοτό με δικό του μαγαζί και παλιός αγωνιζόμενος με μοτό, το ψείρας δεν λέει τίποτα, και το δίνει γιατί θα πάρει Μ3 από ότι ξέρω.

Παλιότερα είχε πάλι Μ3 και RS4, με το Megane πέρασε 8 χρόνια γιατί το αμάξι του έβγαζε τα γούστα του όντως καταπληκτικό αυτοκίνητο και ξέρει ότι θα το μετανιώσει που θα το δώσει αλλά...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#155977
IKE έγραψε:EDDIE_147 πήρες την απάντησή σου, οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα με +130 άλογα, το λένε οι "γνωστοί με γκολφ και Α3"
. Μη κοιτάς που έχουν χίλια προβλήματα, θα τα είχαν ΟΥΤΩΣ ¨Η ΑΛΛΩΣ αυτά ρε γατάκι.


και βεβαια αντλιες, ν75 και πολλαπλασιαστες,καψιμο λαδιων,αλλαγη dsg βγαζουν τα μαμα και απειραχτα.Το οτι εαν σε ενα επαναπρογραμματισμενο βγαλει τις ιδιες ακριβως βλαβες εσενα σου φταιει ο επαναπρογραμματισμος.Οσο του κοβει του καθενος.

IKE έγραψε:Το αστείο είναι ότι βλάβες κλπ είναι το λιγότερο,

ναι φοβερο το αστειο που μονο τα επαναπρογραμματισμενα θα χαλασουν.Να το λες και στa αλλα μπαρμπαδια οταν πατε για καφε.

IKE έγραψε:αν σκοπός κάποιου ειναι να δει στο χαρτί της δυναμομέτρησης κάποιο νούμερο, τότε οκ. Κατά τα άλλα το αμάξι γίνεται εντελώς χάρβαλο, χαλάει εντελώς η καμπύλη ισχύος, οι σχέσεις του κιβωτίου είναι εντελώς αταίριαστες πλέον κ.α.


αχαχαχαχ οσο πας το κανεις και καλυτερο.Θα χαλασει η καμπυλη ισχυος,δεν θα ταιριαζουν οι σχεεις του κιβωτιου. :lol: :lol: :lol:
και ΧΑΡΒΑΛΑ πουλαγε η κοσμοκαρ καρεντα βιαμαρ?
το χαρτι της δυναμομετρησης ειναι για να βλεπουνε κατι μπαρμπαδια τη ''χαλασμενη καμπυλη ισχυος'' :tomato:
τι ειναι αυτα που γραφεις βρε ασχετε?

IKE έγραψε:dimviii εγώ σε καμαρώνω πάντως, είσαι είδος υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα.

Ξαναλέω δεν είμαι κατά των βελτιώσεων γενικά, κάθε άλλο, οι βελτιώσεις στον κινητήρα όμως έχουν νόημα στις εξής περιπτώσεις μόνο:

- αν ξέρεις τι κάνει και όντως μπορεί να βελτιώσει κάτι (έστω και εις βάρος κάποιου άλλου και πάντα εις γνώση του ότι συμβαίνει αυτό)

- αν κάποιος θέλει απλά να σκαλίσει και να μάθει ασχέτως αν χάσει λεφτά ή κάνει το αμάξι του κοτέτσι.

Συνήθως οι περισσότεροι νομίζουν ότι ξέρουν, νομίζουν ότι απλά προσθέτουν και δεν αφαιρούν κάτι και τα ακουμπάνε σε κάποιο "βελτιωτή". Το αποτέλεσμα είναι να εμπίπτουν στην κατηγορία 2 απλά σκαλίζουν και χάνουν λεφτά χωρίς να μαθαίνουν.

word


εγω θα σου πω κατι εντελως φιλικα.
Κατσε και γραφε ματζεστικ κατω απο φωτογραφιουλες,και ασε τα μηχανολογικα που δεν ξερεις τι σου γινεται.
Δεν μου λες αυτα τα ΧΑΡΒΑΛΑ με τα 193 αλογα απο 150 που επαναπρογραμματισαν και τα πουλησαν στον κοσμακη,θα αργησει πολυ ακομα να χαλασουν? :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#155979
21 quadra έγραψε:Είναι πολύ καλό, το συγκεκριμένο είναι 290 ΗΡ,

χαρβαλο το εκανε.Η καμπυλη ισχυος χαλια ε? οι σχεσεις του κιβωτιου ταιριαζουν τωρα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#155985
dimviii έγραψε:Κατσε και γραφε ματζεστικ κατω απο φωτογραφιουλες,και ασε τα μηχανολογικα που δεν ξερεις τι σου γινεται.


Ιορτάνη γατάκι you are witnessing the power of street knowledge. Straight outta συνεργείο γνωστού βελτιωτή wigga. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#155986
j.marr έγραψε:
dimviii έγραψε:Κατσε και γραφε ματζεστικ κατω απο φωτογραφιουλες,και ασε τα μηχανολογικα που δεν ξερεις τι σου γινεται.


Ιορτάνη γατάκι you are witnessing the power of street knowledge. Straight outta συνεργείο γνωστού βελτιωτή wigga. :rtfm:


μπορεις και εσυ να μας εξηγησεις πως θα χαλασει η καμπυλη ισχυος σ ενα επαναπρογραμματισμενο ή πως δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις του κιβωτιου.
Μοιραστε γνωση,μην ειστε μονοφαγαδες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#156001 Μεχρι στιγμης το μονο απο τα προτεινομενα που εχει καποια λογικη ειναι το Megane. Αλλα ειναι τριθυρο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156006
21 quadra έγραψε:Στο Renaultclub πουλιέται σε καλή τιμή ένα άριστο από όλες τις απόψεις Megane 225 από ψείρα οδηγό

Εικόνα
post images


21 quadra έγραψε:Είναι πολύ καλό, το συγκεκριμένο είναι 290 ΗΡ, ο ιδιοκτήτης είναι μηχανικός μοτό με δικό του μαγαζί και παλιός αγωνιζόμενος με μοτό, το ψείρας δεν λέει τίποτα, και το δίνει γιατί θα πάρει Μ3 από ότι ξέρω.

Παλιότερα είχε πάλι Μ3 και RS4, με το Megane πέρασε 8 χρόνια γιατί το αμάξι του έβγαζε τα γούστα του όντως καταπληκτικό αυτοκίνητο και ξέρει ότι θα το μετανιώσει που θα το δώσει αλλά...


290?

ΑΡΙΣΤΟ.

Τώρα ποιος θα αγόραζε αυτό το Megane που το έχει σκαλίσει ανελέητα ο ψείρας αντί για ένα νορμάλ είναι ενδιαφέρον ερώτημα, ίσως ριψοκίνδυνα ΜΟΝΤΕΡΝΑ ατομίδια σαν τον dimviii ή άτομα με λεφτά και χρόνο για πέταμα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156008
IKE έγραψε:
290?

ΑΡΙΣΤΟ.

Τώρα ποιος θα αγόραζε αυτό το Megane που το έχει σκαλίσει ανελέητα ο ψείρας αντί για ένα νορμάλ είναι ενδιαφέρον ερώτημα, ίσως ριψοκίνδυνα ΜΟΝΤΕΡΝΑ ατομίδια σαν τον dimviii ή άτομα με λεφτά και χρόνο για πέταμα.


θα εχει χαλασει η καμπυλη ισχυος? :(
οι σχεσεις του κιβωτιου θα ταιριαζουν τωρα? :(

δωσε γνωση μπαρμπα μην μας αφηνεις στο σκοταδι.
ρε τον Ικε, εν ετη 2015 τον επαναπρογραμματισμο του εγκεφαλου το θεωρει ''ανελεητο σκαλισμα'' :tomato:

τελικα τι βλαβες εβγαλαν τα 150αρια που εγιναν 193 με επαναπρογραμματισμο θα μας πεις?
αν δεν ξερεις, πες ειπα σαχλαμαρα να τελειωνουμε.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156013
dimviii έγραψε:και βεβαια αντλιες, ν75 και πολλαπλασιαστες,καψιμο λαδιων,αλλαγη dsg βγαζουν τα μαμα και απειραχτα.Το οτι εαν σε ενα επαναπρογραμματισμενο βγαλει τις ιδιες ακριβως βλαβες εσενα σου φταιει ο επαναπρογραμματισμος.Οσο του κοβει του καθενος.


δε θα βγαλει τις ίδιες, περισσότερες θα βγάλει μιλάμε προφανώς για βλάβες σχετικές με κινητήρα/σύστημα μετάδοσης. Μόνη εξαίρεση να κάνεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρόγραμμα από το εργοστασιακό, με λιγότερη καταπόνηση χωρίς απώλεια ισχύος ή με κέρδος (πιθανότητα ~0%)

dimviii έγραψε:ναι φοβερο το αστειο που μονο τα επαναπρογραμματισμενα θα χαλασουν.Να το λες και στa αλλα μπαρμπαδια οταν πατε για καφε.


που είπα ότι μόνο τα επαναπρογραμματισμένα θα χαλάσουν? ε ψευτάκο?

dimviii έγραψε:αχαχαχαχ οσο πας το κανεις και καλυτερο.Θα χαλασει η καμπυλη ισχυος,δεν θα ταιριαζουν οι σχεεις του κιβωτιου. :lol: :lol: :lol:
και ΧΑΡΒΑΛΑ πουλαγε η κοσμοκαρ καρεντα βιαμαρ?
το χαρτι της δυναμομετρησης ειναι για να βλεπουνε κατι μπαρμπαδια τη ''χαλασμενη καμπυλη ισχυος'' :tomato:
τι ειναι αυτα που γραφεις βρε ασχετε?


Αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μέχρι τώρα ήσουν σίγουρος ότι έχεις δίκιο, στο σημείο αυτό άρχισες να αμφιβάλεις. Η οργή και τα εικονιδιάκια αυτό δείχνουν. Τώρα το πιθανότερο είναι απλά να γαυγίσεις λίγο αν και υπάρχει πάντα η περίπτωση να μάθεις κάτι. Φαίνεται επειδή στο επόμενο ποστ αρχίζεις και ρωτάς.

Χλωμή τη βρίσκω αυτή την έκβαση αλλά δεν είναι απίθανο, μακάρι, για να δούμε.

dimviii έγραψε:
εγω θα σου πω κατι εντελως φιλικα.
Κατσε και γραφε ματζεστικ κατω απο φωτογραφιουλες,και ασε τα μηχανολογικα που δεν ξερεις τι σου γινεται.



ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ

Εικόνα


dimviii έγραψε:Δεν μου λες αυτα τα ΧΑΡΒΑΛΑ με τα 193 αλογα απο 150 που επαναπρογραμματισαν και τα πουλησαν στον κοσμακη,θα αργησει πολυ ακομα να χαλασουν? :tomato:



Θα σε σοκάρω τώρα αλλά ο κάθε μπίρμπας εισαγωγέας χέστηκε αν θα χαλάσει το αμάξι που σου πουλάει. Η Subaru Hellas πχ πουλούσε τα Imprezza 1.6TS μασκαρεμένα (στα όρια της μύνησης) σαν εργοστασιακές εκδόσεις με τουρμπίνα που είχε εγκατασταθεί με μελέτη επιπέδου ΑΡΙΣΤΟΥ ΨΕΙΡΑ. Φυσικά ήταν ΓΤΠΚ και διαλυόσαντο (ομοίως και άλλα με "εργοστασιακό" - αντιπροσωπείας δηλαδή υγραέριο).

Όσο πιο διακριτικά τα σκαλίσματα, τόσο μικρότερο το ρίσκο, ένα τσιπάκι που απλά δίνει κάποια επιπλέον άλογα κάπου σε κάποιες συνθήκες (και στη πράξη έχεις ίδια με τα νορμαλ + λίγο ΑΓΡΙΑΔΑ) μπορεί να βγάλει ελάχιστες ζημιές.

Πάντως το επιχείρημά σου "ΜΑ ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο χ TSAOUSIS" είναι ΓΤΠ. Σκέψου το λίγο, είναι απλό, ακόμα και ένας μπούφος το καταλαβαίνει.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156017
dimviii έγραψε:ρε τον Ικε, εν ετη 2015 τον επαναπρογραμματισμο του εγκεφαλου το θεωρει ''ανελεητο σκαλισμα'' :tomato:


έχεις δει τι έχει υπό τον έλεγχό του ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ που λες? Είσαι ότως τόσο άσχετος?

dimviii έγραψε:τελικα τι βλαβες εβγαλαν τα 150αρια που εγιναν 193 με επαναπρογραμματισμο θα μας πεις?
αν δεν ξερεις, πες ειπα σαχλαμαρα να τελειωνουμε.


Τίποτα μωρέ, ΑΡΙΣΤΑ ήταν όλα. Σκέψου πόσο ΒΛΑΚΕΣ ήταν στην Audi που το μοτέρ που βγάζει 193 άλογα αντί 150 είχε ένα σωρό αλλαγές, ένα ΤΣΙΠΩΜΑ θα αρκούσε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156032
IKE έγραψε:
δε θα βγαλει τις ίδιες, περισσότερες θα βγάλει μιλάμε προφανώς για βλάβες σχετικές με κινητήρα/σύστημα μετάδοσης.


για πες μας τι περισσοτερες βλαβες εβγαλαν τα 193 που ξεκινησαν σαν 150.
πρεπει να ειναι η 5η φορα που σε ρωταω και απαντηση δεν δινεις.


IKE έγραψε:Μόνη εξαίρεση να κάνεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρόγραμμα από το εργοστασιακό, με λιγότερη καταπόνηση χωρίς απώλεια ισχύος ή με κέρδος (πιθανότητα ~0%)

τι θελεις να πεις μπαρμπα,οτι τα 193 πηγαιναν το ιδιο με τα 150? :tomato:
τα επαναπρογραμματισμενα abt θεωρεις οτι εχουν ''απωλειες ισχυος'' σε σχεση με τα μαμα? :tomato: :lol:
τριτη σαχλαμαρα που γραφεις,μετα το ΄΄δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις'' και το ''θα χαλασει η καμπυλη ισχυος''
Βλεπω να χανουμε το μετρημα με τις σαχλαμαρες.


IKE έγραψε:που είπα ότι μόνο τα επαναπρογραμματισμένα θα χαλάσουν? ε ψευτάκο?

α θα χαλασουν και τα μαμα? Οταν ελεγα οτι και τα μαμα καινε πολλαπλασιαστες ν75 dsg εσυ σαχλαμαριζες.


IKE έγραψε:Αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μέχρι τώρα ήσουν σίγουρος ότι έχεις δίκιο, στο σημείο αυτό άρχισες να αμφιβάλεις. Η οργή και τα εικονιδιάκια αυτό δείχνουν. Τώρα το πιθανότερο είναι απλά να γαυγίσεις λίγο αν και υπάρχει πάντα η περίπτωση να μάθεις κάτι. Φαίνεται επειδή στο επόμενο ποστ αρχίζεις και ρωτάς.


Μα για αυτο σου λεω να μοιρασεις γνωση αλλα την κρατας για παρτη σου μπαρμπαδακο.
Πως θα χαλασει η καμπυλη ισχυος
πως δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις?
(6η φορα που ρωταω)


IKE έγραψε:Χλωμή τη βρίσκω αυτή την έκβαση αλλά δεν είναι απίθανο, μακάρι, για να δούμε.

εγω απο την αλλη βλεπω χλωμο να μας εξηγησεις το χαλασμα της καμπυλης ισχυος,και οτι δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις του σαζμαν.



IKE έγραψε:Θα σε σοκάρω τώρα αλλά ο κάθε μπίρμπας εισαγωγέας χέστηκε αν θα χαλάσει το αμάξι που σου πουλάει. Η Subaru Hellas πχ πουλούσε τα Imprezza 1.6TS μασκαρεμένα (στα όρια της μύνησης) σαν εργοστασιακές εκδόσεις με τουρμπίνα που είχε εγκατασταθεί με μελέτη επιπέδου ΑΡΙΣΤΟΥ ΨΕΙΡΑ. Φυσικά ήταν ΓΤΠΚ και διαλυόσαντο (ομοίως και άλλα με "εργοστασιακό" - αντιπροσωπείας δηλαδή υγραέριο).

ναι αυτο το συγκεκριμενο Αυστριακο κιτακι που εβαζε ο καλφακακος ηταν για τον πεοντα.Εδω ομως το παραδειγμα σου ειναι ασχετο σαν και εσενα,γιατι εδω βαζανε τουρμποκιτ σε ατμοσφαιρικο κινητηρα μπαρμπα.Δεν επαναπρογραμματιζαν μονο τον εγγεφαλο.
Σε παρακαλω κανε μια προσπαθεια να μην γραφεις σαχλαμαρες σε KΑΘΕ quote.
Εκτος αυτου να θυμισωμε οτι σωρεια μαμα 2,0 λιτρων ιμπρεζα φορεστερ και 2,5λιτρων αλλαξαν μοτερ ολοκληρο μετα απο ανακληση λογω καταναλωσης λαδιου(μερικα και 2 φορες).Μαμα αυτοκινητα χωρις επαναπρογραμματισμο.

IKE έγραψε:Όσο πιο διακριτικά τα σκαλίσματα, τόσο μικρότερο το ρίσκο, ένα τσιπάκι που απλά δίνει κάποια επιπλέον άλογα κάπου σε κάποιες συνθήκες (και στη πράξη έχεις ίδια με τα νορμαλ + λίγο ΑΓΡΙΑΔΑ) μπορεί να βγάλει ελάχιστες ζημιές.

ποιο τσιπακι ρε μπαρμπα? επαναπρογραμματισμο στην ecu κανουν,και σε τουρμπατα αυτοκινητα τα κερδη ειναι σημαντικα.
Τα καποια επιπλεον αλογα καπου σε καποιες συνθηκες και αγριαδες που γραφεις ειναι μονο στο ασχετο κεφαλι σου.
Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα γινονται παντου γρηγοροτερα,και ακομα και ενας ΒΛΑΚΑΣ θα το καταλαβαινε.

IKE έγραψε:Πάντως το επιχείρημά σου "ΜΑ ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο χ TSAOUSIS" είναι ΓΤΠ. Σκέψου το λίγο, είναι απλό, ακόμα και ένας μπούφος το καταλαβαίνει.

Φιλικά.


το να μου φερνεις σαν παραδειγμα τον Τσαουση και τον αλλο με τα 1,6 ιμπρεζα που πηρε τη δουλεια γιατι ηταν συγγενης του γενικου αντιπροσωπου δεν θα σε σωσει απο τις σαχλαμαρες που εχεις αραδιασει εδω μεσα με περισσιο θρασος.
Εγω δεν ισχυρισθηκα οτι ΟΛΑ τα προγραμματα ειναι καλα.Εχω γραψει καθαρα οτι θα γινει ελεγχος παντου πριν το παρεις,ακομα και στο προγραμμα.Μιλησα για επωνυμα προγραμματα που εχουν δωσει δειγμα σωστης λειτουργιας σε ολο το κοσμο σε χιλιαδες αυτοκινητα.

Περιμενω εξηγησεις για τις καμπυλες ισχυος και τις σχεσεις του κιβωτιου που δεν θα ταιριαζουν σε επαναπρογραμματισμενους κινητηρες.(7η φορα που ρωταω)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156035
IKE έγραψε:έχεις δει τι έχει υπό τον έλεγχό του ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ που λες? Είσαι ότως τόσο άσχετος?

οχι εσυ εισαι ασχετος που νομιζεις οτι για να επαναπρογραμματισεις την χαρτογραφηση του κινητηρα σε συγκεκριμενους χαρτες,θα επηρεασεις και τους υπολοιπους χαρτες για αλλα συστηματα.


IKE έγραψε:Τίποτα μωρέ, ΑΡΙΣΤΑ ήταν όλα. Σκέψου πόσο ΒΛΑΚΕΣ ήταν στην Audi που το μοτέρ που βγάζει 193 άλογα αντί 150 είχε ένα σωρό αλλαγές, ένα ΤΣΙΠΩΜΑ θα αρκούσε.


8η φορα που ρωταω.
τι βλαβες εβγαλαν ΠΑΡΑΠΑΝΩ τα επαναπρογραμματιμενα 193 απο τα 150.?
αλλαγες μπαρμπα ειχαν και οι 150αρηδες μεταξυ τους.Καπακια εμβολα,μπιελλες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156037 Άκου προσεκτικά τώρα dimviii, έχεις να κάνεις τα εξής 2:

- Ηρέμησε, πάρε μια βαθειά ανάσα, θυμήσου τα ελληνικά που έμαθες στο σχολείο (έχεις πάει φαντάζομαι, έστω μέχρι τετάρτη δημοτικού αρκεί) και διάβασε τα ποστ μου πάλι. Συνεχώς μπερδεύεις όσα είπα και απαντάς σε άλλα. ΟΚ? Διάβασε τα ήρεμα, χαλάρωσε.

- Αφού κάνεις το προηγούμενο, αποφάσισε αν πιστεύεις ότι λέω βλακείες ή αν θες όντως να σου εξηγήσω πχ για την καμπύλη. Να σου εξηγήσω ότι θές, αφού σοβαρευτείς όμως, γνώση μοιράζω αφειδώς αλλά κανείς δεν έχει τη διάθεση να μάθει πιάνο σε μαϊμούδες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#156039
IKE έγραψε:Άκου προσεκτικά τώρα dimviii, έχεις να κάνεις τα εξής 2:

- Ηρέμησε, πάρε μια βαθειά ανάσα, θυμήσου τα ελληνικά που έμαθες στο σχολείο (έχεις πάει φαντάζομαι, έστω μέχρι τετάρτη δημοτικού αρκεί) και διάβασε τα ποστ μου πάλι. Συνεχώς μπερδεύεις όσα είπα και απαντάς σε άλλα. ΟΚ? Διάβασε τα ήρεμα, χαλάρωσε.

- Αφού κάνεις το προηγούμενο, αποφάσισε αν πιστεύεις ότι λέω βλακείες ή αν θες όντως να σου εξηγήσω πχ για την καμπύλη. Να σου εξηγήσω ότι θές, αφού σοβαρευτείς όμως, γνώση μοιράζω αφειδώς αλλά κανείς δεν έχει τη διάθεση να μάθει πιάνο σε μαϊμούδες.


αχαχαχαχχαχα ρε τον μπαρμπα καβαλημα που εχει!! :lol: :lol: :lol:

δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις του κιβωτιου,θα χαλασει η καμπυλη ισχυος!!! :s_rofl :s_rofl :s_rofl :tomato:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#156042
dimviii έγραψε:αχαχαχαχχαχα ρε τον μπαρμπα καβαλημα που εχει!! :lol: :lol: :lol:

δεν θα ταιριαζουν οι σχεσεις του κιβωτιου,θα χαλασει η καμπυλη ισχυος!!! :s_rofl :s_rofl :s_rofl :tomato:


Εικόνα

Το αστείο είναι ότι τώρα έμαθες κάτι που δεν σου είχε περάσει μάλλον καν από το μυαλό, επειδή σε κορόϊδεψα, από άμυνα έχεις αυτή τη στάση, ότι είναι μπούρδα κλπ. Από την άλλη, όταν πας για καφέ με άλλους κάγκουρες, θα το αναφέρεις, πχ σε στυλ "ακουστε τι είπε ο βλακας, ότι χαλάει η καμπύλη ισχύος και δεν ταιριάζουν οι σχέσεις κλπ". Τώρα όσο το συζητάτε, κάποιος μπορεί να ψάξει κάτι και σιγά σιγά ίσως να ξεστραβωθείτε (ακόμα και εσύ).

You're welcome :)