GTS έγραψε:Μετα την αναβαθμιση σε 10 το λαπτοπ μολις ανοιγει δεν συνδεεται στο wifi. Κανω επανεκκινηση και συνδεται κανονικα. Μετα παλι τα ιδια. Το μονο προβλημα που παρατειρω. Καμμια ιδεα;
Intel PRO/Wireless 3945ABG ?
Κάτι κουλά μου τα κάνει και εμένα αραιά και που,με troubleshoot problem ξεκολλάει.
Βρήκα και το https://communities.intel.com/thread/77854 ,δεν το εχω δοκιμάσει.
GTS έγραψε:Της Ιντελ driver εχει βαλει.
Ποιον αλλο να βαλω;
κάπου λέει για ενα script . https://communities.intel.com/message/324124#324124
saxon_747 έγραψε:Bayern7 έγραψε:Εμένα έχει κρατήσει 2 windows.old (απο 8.1 σε 10, και απο 10 σε insider 10) και δε σβήνουν με τπτ. Ότι και να δοκίμασα.
Κάτι υποφακέλους έχουν μέσα, άδειους. Επειδή είμαι ψειρας δοκίμασα τα πάντα, αλλά φευ... Τα άφησα εκεί να πάνε στο διάολο.
Δοκίμασες το Unlocker ;
Oh yes. 2-3 unlockers αλλά δε σβήνονται. Λέει ότι τα σβησε αλλά αυτά είναι πάλι εκεί.
saxon_747 έγραψε:Σε safe mode δοκιμασες να υποθέσω; με το ccleaner ίσως;
Δοκίμασα και safe mode με command line κιόλας. Τπτ
To ccleaner όχι. Θα το δοκιμάσω.
και μετα βαζεις τον driver

Bayern7 έγραψε:saxon_747 έγραψε:Σε safe mode δοκιμασες να υποθέσω; με το ccleaner ίσως;
Δοκίμασα και safe mode με command line κιόλας. Τπτ![]()
To ccleaner όχι. Θα το δοκιμάσω.
Αν είναι κάτι folders του στυλ "OICE_....." είναι τα temp του Office και όχι από τα Windows. Αν μέσα στο windows_old μένουν κάποια .sys αρχεία, αυτά είναι locked από τον προηγούμενο administrator και δεν φεύγουν, κάντα move σε κάποιο temp folder (π.χ. local settings) και άστα εκεί μέσα....
bill33 έγραψε:GTS έγραψε:Μετα την αναβαθμιση σε 10 το λαπτοπ μολις ανοιγει δεν συνδεεται στο wifi. Κανω επανεκκινηση και συνδεται κανονικα. Μετα παλι τα ιδια. Το μονο προβλημα που παρατειρω. Καμμια ιδεα;
Intel PRO/Wireless 3945ABG ?
Κάτι κουλά μου τα κάνει και εμένα αραιά και που,με troubleshoot problem ξεκολλάει.
Βρήκα και το https://communities.intel.com/thread/77854 ,δεν το εχω δοκιμάσει.
Για την ωρα το ελυσα με την επιδιορθωση των Win 10. Να δουμε αν θα μεινει ετσι.
The Ace έγραψε: Αν μέσα στο windows_old μένουν κάποια .sys αρχεία, αυτά είναι locked από τον προηγούμενο administrator και δεν φεύγουν, κάντα move σε κάποιο temp folder (π.χ. local settings) και άστα εκεί μέσα....
Να μετακινήσει locked αρχεία που δεν μπορεί να διαγράψει; Μα αν μπορούσε να τα μετακινήσει, θα μπορούσε επίσης και να τα διαγράψει.
Pitt έγραψε:The Ace έγραψε: Αν μέσα στο windows_old μένουν κάποια .sys αρχεία, αυτά είναι locked από τον προηγούμενο administrator και δεν φεύγουν, κάντα move σε κάποιο temp folder (π.χ. local settings) και άστα εκεί μέσα....
Να μετακινήσει locked αρχεία που δεν μπορεί να διαγράψει; Μα αν μπορούσε να τα μετακινήσει, θα μπορούσε επίσης και να τα διαγράψει.
Και όμως γίνεται, αν το destination folder είχε κάποια στιγμή (ή εξακολουθεί να έχει) owner ή full access rights από τον χρήστη που είχε στην "κατοχή" του αυτά τα αρχεία. Το λέω γιατί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (με το windows.old) το έχω αντιμετωπίσει σε όλα τα PCs που έβαζα τα διάφορα W10 builds, και πάντα έκανα το παραπάνω (μετακινούσα τα αρχεία σε κάποιο παραχωμένο folder και έσβηνα τα έξω-έξω για να μην τα βλέπω)...

Αυτή είναι η δομή των folders.
Όλοι οι φάκελοι είναι άδειοι (ναι έχω κάνει enable το show hidden files και disable το "hide protected operating system files")
Είναι άδειοι.

Αλλά δε σβήνονται.

έχω δοκιμάσει να πάρω και ownership επιτυχώς και full access έχω στα δικαιώματα, και το SYSTEM δοκίμασα να του αφαιρέσω τα δικαιώματα.
Και το μουνι της μανας τους.....