Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#155396 Ε, καλά στο ταξιδάκι δεν μ' ενδιαφέρει να είμαι με πάνω από 120-130... Πιο πολύ καμία προσπέραση να μπορείς να κάνεις σχετικά άνετα...

Όπως καταλαβαίνετε, δίπλα στις λέξεις "αναποφάστιστος αγοραστής" έχει τη φωτογραφία μου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimviii έγραψε:
drdino έγραψε:Μάρκο, μαζί σου για το να είναι απενεργοποιούμενο, αλλά είσαι πολύ λάθος στο ότι δεν χρειάζεται στην καθημερινή οδήγηση. ΕΙΔΙΚΑ εκεί είναι που χρειάζεται.

ετσι ακριβως.
Χθες ανεβαινα Καρπενησι,σβελτο οδηγημα,οσο επιτρεπει σε ανηφορα το κανγκου,και σε χασιμο πανω σε στενη γεφυρα εχουν πεσει απο φορτηγο 5-6 μπαλλες τριφυλλι. :lipsealed: Το σλαλομ που εκανε αναμεσα στις μπαλλες φρεναριστος δεν γινοταν αλλιως.

Eτσι...
Οτι πρέπει για διαφημιση ήταν αυτο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν του ρίχνεις μια ματιά ; Καλό δείχνει..

Εικόνα

Εικόνα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5867707/

Εγώ θα έλεγα ετούτο εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6608002/
Έχει καλό εξοπλισμό, λίγα χιλιόμετρα και είναι και συζητήσιμος. :s_biggrin
Και αυτόματος! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bibendum έγραψε:Xenon δεν εχει με τιποτα βεβαια ο τελευταιος...

Σωστά, μάλλον για μουφοξένον πρόκειται, αλλά αυτά βγαίνουν. Στα λεφτά που συζητάμε, δεν γίνεται να περιμένεις πολύ πλούσια τα ελέη...
Μια 1 που με λίγη προσοχή ίσως αξίζει (έχει μπόλικα χιλιόμετρα, αλλά φαίνεται περιποιημένο):
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6428159/
Άβαταρ μέλους
By apav
#155437 Μάρκο πόσο το είχες αγοράσεις το πούλμαν; Πάνω από 20Κ δεν βγήκε; Ζητάς 8Κ, θα το έδινες αύριο για 7Κ εάν είχες μία προσφορά; Θα το έδινες. Η χασούρα που σου βγάλει θα είναι πολύ περισσότερα από 2Κ τον χρόνο. Με βάση αυτά τα χρήματα άνετα βρίσκεις ένα μικρό για να γλιστράει. Θα το παίρνεις κάθε μέρα για δουλειά και γενικά θα είσαι με δύο αυτοκίνητα. Ένα που θα ικανοποιεί εσένα, και ένα για την οικογένεια. Με τα μικρά δεν έγραφες ότι ζαλίζονται στο αυτοκίνητο; Πώς στο καλό θα τα πηγαίνεις σπορ; Ψάξε να δεις τι αυτοκίνητα αγοράζεις με την διαφορά που θα δώσεις από το πούλμαν για να αγοράσεις το δήθεν σπορ οικογενειακό. Από την στιγμή που θα πουλήσεις το πούλμαν και θα δώσεις και επιπλέον χρήματα, αξίζει να αγοράσεις δεύτερο μικρό σπορ για κάθε μέρα στην δουλειά και πολεμικές διαδρομές που έτσι και αλλιώς θα τις κάνεις μόνος. Επιπλέον, για γράψε από περιέργεια πόσα χιλιόμετρα κάνει το αυτοκίνητο σε οικογενειακά ταξίδια από τα ελάχιστα που λες ότι κάνεις κάθε χρόνο. Μήπως το αυτοκίνητο το χρησιμοποιείς μόνο γύρω γύρω από την πόλη; 10Κ χλμ/χρόνο είναι πολύ λίγα για να πηγαίνεις κάθε μέρα για δουλειά και σε οικογενειακές υποχρεώσεις, για να σου χρειάζεται όχημα που να κάνει και προσπεράσεις. Πάντως το ραλάκι τι χρήματα χρειάζεται; Θα του ξαναβιδώσει το ταμπλό και θα το πας μια βόλτα. Εάν δεν θέλει γενική ανακατασκεύη, μία χαρά είσαι. Βασικά τα χρήματα αυτά θα μπορούσες να τα είχες δώσεις να βάλεις ένα «καινούργιο» μοτέρ στο 206 και να το κυκλοφορείς.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6804853/
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#155480 Η Giulietta με τους 170 έχει μονή εξάτμιση.
Διπλή έχουν οι QV και Diesel 170.

Αν βαστάνε τα κότσια σου για το 660άρι στα τέλη, η 320 είναι μια χαρά επιλογή αλλά για το θέμα κατανάλωση-συντήρηση ξανατσέκαρε τα δεδομένα.
Ρώτα τον HF να σου πει πόσο καταναλώνει με ίδιο μοτέρ και πιο ελαφρύ αμάξωμα.
Λέω τον συγκεκριμένο επειδή είναι συνήθως ειλικρινής σε κάτι τέτοια και δεν δηλώνει διαστημικά νούμερα. :s_sarcastic :s_sarcastic

Σχετικά με το ESP έχω να πω ότι είσαι αρκετά υπερβολικός και ελαφρώς σε λάθος κατεύθυνση.

Έμεινες ικανοποιημένος από test drive με Giulietta και την απορρίπτεις επειδή κάπου διάβασες ότι έχει παρεμβατικό ESP;
Μιλάμε για το θρίαμβο του ΓΚ ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; :hmmm:

Στα του κόστους υπολόγισε ότι 1.000=3x333,3=4x250 ήτοι ότι παραπάνω πληρώσεις σε αξία κτήσης μπορεί να το αποσβέσεις (ή αντίστροφα να το πληρώσεις τελικά στο πιο φτηνό δίλιτρο) σε βάθος λίγων χρόνων.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#155555 Εγω θα ευλογησω λιγο τα γενια μου και θα προτεινω το παρακατω...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5892219/

Ημουν στην ιδια φαση πριν ενα χρονο και τελικα επελεξα ενα ακριβως ιδιο με μονη δοαφορα οτι το δικο μου εχει και ηλιοροφη. Εχεις ξεμπλεξει και απο φορο πολυτελειας. Πληροφπριακα το esp του απενεργοποιειται πληρως αν και δεν χρειαζεται καθως ειναι πολυ καλα ευθμισμενο και σου επιτρεπει να διασκεδαζεις ακομα και οταν το εχεις στο on. Αν θελεις σε παω και μια βολτα με το δικο μου να αποκτησεις αποψη.
Άβαταρ μέλους
By IKE
REALZEUS έγραψε:
Arrow έγραψε:Το dsc κόβει αρκετά από τη διασκέδαση στη 3αρα,markvag ψαξτο λίγο

Απενεργοποιείται πλήρως.

Είσαι σίγουρος? Δεν παιρνεις μια ενα τηλ τον μπάρμπα σου να το τσεκάρεις?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#155565 Όσο βεβαίως ειμαι και για το butthurt που έχεις με μένα κουκλίτσα μου. Βασικά πρέπει να βλέπεις εφιάλτες η να με έχεις καψουρευτει για να ασχολεισαι τόσο με την πάρτη μου. Βολεψου αλλιώς όμως, δεν ενδιαφέρομαι.