- 04 Σεπ 2015, 00:59
markvag έγραψε:Χαιρετώ και πάλι τα πλήθη...
Μιας και ακόμα δεν έχει πουληθεί η Νίτσα έχω ακόμα το δικαίωμα να σας πρήξω
Για πείτε καμιά άποψη για Subaru Legacy... αν το έχει οδηγήσει κανείς, ιδιαιτερότητες, κτλ...
Είναι λίγο (καλά πολύ) left field, αλλά από την εποχή που ο McCrush τα απογείωνε στις ειδικές είχα ένα soft spot για σχεδόν κάθε subaru...
Πλέον με βλέπω για δίλιτρο, μιας και μια ζωή την έχουμε, κτλ... 
2013 Colin McRae Forest Stages Rally
SS1 stop line να γράφουμε κάρτες. Zero car το από πάνω δίδυμο με το Cosworth (=1 beautiful family owned

).
Jimmy McRae =
Chris Hoy =

markvag έγραψε:IKE έγραψε:Τόσο κόλλημα με το ESP? Είναι επειδή θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο?
Όπως έγραψα παραπάνω όχι.
Λόγω υποχρεώσεων και τρεχαμάτων καθημερινά οι φορές που θα πάω να οδηγήσω για να
θα είναι ελάχιστες. Αυτές λοιπόν οι ελάχιστες φορές θέλω να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και όχι όπως κρίνει ένα γαμημένο τσιπάκι.
Γι' αυτό και θέλω ένα επικοινωνιακό αμάξι με ενδιαφέρον στρίψιμο!
Και το ενδιαφέρον για εμένα αρχίζει μετά το γλίστριμα. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν λάθος, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Αυτό θέλω.
Και θα μου πεις... για το 1/1000 θα επιλέξεις αμάξι;;; ε, για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το 1/1000 και το αμάξι που θα πάρω πρέπει να με καλύπτει και εκεί. Είναι κάτι που νιώθω πολύ από τη στιγμή που ακινητοποιήθηκε με βλάβη το 206 και αναγκάστηκα να το πουλήσω... Το οποίο 206 δεν ήταν προφανώς καμία υπεραμαξάρα, αλλά με κάλυπτε απολύτως με ττην ευκολία να το κάνεις να γλιστρίσει και να το ελέγξεις στο γλίστριμα (αρκεί να μην ξεπερνούσες τα όριά του).
Μήπως δεν αξίζει να πουλήσεις το πούλμαν μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά; Να αγοράσεις και ένα μικρό γαλλικό για τις Κυριακές το πρωί που τα παιδιά είναι στην εκκλησία και να ευχαριστηθείς δύο διαδρομές; Έτσι και αλλιώς με τα παιδιά μέσα, δεν θα το πατάς. Άνετα βρίσκεις ένα μικρό που θα σου στοιχίσει πολύ λίγο έστω και ως δεύτερο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6839036/Ένα τέτοιο σίγουρα θα έχει μικρότερα έξοδα από ένα δήθεν σπορ οικογενειακό. 265€ τέλη και άλλα τόσα για ασφάλεια συν η συντήρηση, δεν νομίζω ότι θα βγει πάνω από 100€ τον μήνα = 23€ η κάθε Κυριακή και γλιτώνεις και την εκκλησία.

Το σπορ οικογενειακό μου μοιάζει με σενάριο από την εποχή των παχιών αγελάδων. Ωραίο είναι αλλά θα καταναλώνει βενζίνες και θα φθείρεται, απλώς για να σου δίνει μία καλύτερη αίσθηση στο μποτιλιάρισμα. Ναι θα είναι καλό για να το πατήσεις την Κυριακή το πρωί, αλλά και πάλι θα είναι συμβιβασμός. Άσε που εάν αγοράσεις ένα δεύτερο πολεμικό, θα ξυπνάς για να το βγάλεις βόλτα. Κάτι μου λέει ότι η αλλαγή του πούλμαν θα σου στοιχίσει ακριβά ενώ χρειάζεται τους χώρους του.