Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#154755 Γιατί μάλλον δεν βρήκαν υπερατου Tiida με το υπερμοτερ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#154774 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6487340/

8 χιλιάρικα λες.
Δες πόσο μπορείς να ανέβεις εσύ και να κατέβει αυτός.

Για κάποιον που δηλώνει αυστηρά χαμηλό budget θεωρώ ότι οι αρχαιολογίες μεγάλου κυβισμού είναι εξ' ορισμού εκτός θέματος.
Εκτός αν το 8 χιλιάρικα είναι για τιμή κτήσης και έχεις άλλα τόσα για μαζέματα, τέλη, ασφάλειες σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#154783 Οπως τα λεει ο Eddie, εφοσον σου φτανει το μικρομεσαιο βαζεις κατι παραπανω τωρα αντι σε "δοσεις" και παιρνεις κατι συγχρονο σε λογικα κυβικα- τελη- καταναλωση- συντηρηση. Leon 1800αρι η vfm προταση, giulietta για το κατι παραπανω σε εμφανιση- αισθηση.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#154909 Θα βγει από το Πικάσσο και θα πάει να μπει στο Άλφα και θα αφήσει και τα μισά μπαγκάζια σπίτι για το επόμενο ταξίδι. Γλιτώνει τους ανύπαρκτους σαμουράιδες και τα 2.000 κυβικά όμως, της το πιστώνω αυτό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
- Αξιοπρεπείς χώροι για 4-5 άτομα + αξιοπρεπής χώρος αποσκευών. Κάτι σε μέγεθος μικρομεσαίου μας καλύπτει.

:rtfm:

Αν παίζει παιδί και το θέμα Alfa έχει ενδιαφέρον εγώ στη θέση του θα κοίταζα και 159 tbi sportwagon
Άβαταρ μέλους
By IKE
mirage έγραψε:Με το ESP τι γινεται σε αυτες τις Αλφες;

Είναι παρεμβατικό :(

Παλιό ή μεγάλο δεν σημαίνει απαραίτητα πολυέξοδο, καμιά φορά ισχύει το ανάποδο. Χρειάζεται όμως γνώση, ψάξιμο και προγραμματισμός πιθανών εξόδων.
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#155008 dimsabas έβαλε δύο ίδια λινκς στο τέλος

EDDIE_147 έγραψε: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6487340
..

>170
>μία εξάτμιση
άρα 120, σωστά;

efthymis έγραψε:..Leon .. ή giulietta για το κατι παραπανω σε εμφανιση - αισθηση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
- Αξιοπρεπείς χώροι για 4-5 άτομα + αξιοπρεπής χώρος αποσκευών. Κάτι σε μέγεθος μικρομεσαίου μας καλύπτει.

:rtfm:

Αν παίζει παιδί και το θέμα Alfa έχει ενδιαφέρον εγώ στη θέση του θα κοίταζα και 159 tbi sportwagon

παιδιά...

Α) Είπαμε κάπου στα 8Κ... Δεν παίζει alfa, ούτε 159tbi, ούτε giulietta...
B) Είπαμε ότι δεν μας νοιάζει η κατανάλωση, αλλά να μην πίνει σαν αλκοολικός (159tbi)

και

Γ)
mirage έγραψε:Με το ESP τι γινεται σε αυτες τις Αλφες;

Δεν βγαίνει με την καμία.

Άρα, παρόλο που έχω οδηγήσει μία giulietta 170 και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποκλείονται αμφότερες ( :s_tongue ) και οι δύο! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#155060 Τόσο κόλλημα με το ESP? Είναι επειδή θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο?
Άβαταρ μέλους
By markvag
IKE έγραψε:Τόσο κόλλημα με το ESP? Είναι επειδή θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο?

Όπως έγραψα παραπάνω όχι.

Λόγω υποχρεώσεων και τρεχαμάτων καθημερινά οι φορές που θα πάω να οδηγήσω για να :s_devil :s_devil :s_devil θα είναι ελάχιστες. Αυτές λοιπόν οι ελάχιστες φορές θέλω να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και όχι όπως κρίνει ένα γαμημένο τσιπάκι. :rtfm:

Γι' αυτό και θέλω ένα επικοινωνιακό αμάξι με ενδιαφέρον στρίψιμο! :rtfm: Και το ενδιαφέρον για εμένα αρχίζει μετά το γλίστριμα. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν λάθος, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Αυτό θέλω.

Και θα μου πεις... για το 1/1000 θα επιλέξεις αμάξι;;; ε, για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το 1/1000 και το αμάξι που θα πάρω πρέπει να με καλύπτει και εκεί. Είναι κάτι που νιώθω πολύ από τη στιγμή που ακινητοποιήθηκε με βλάβη το 206 και αναγκάστηκα να το πουλήσω... Το οποίο 206 δεν ήταν προφανώς καμία υπεραμαξάρα, αλλά με κάλυπτε απολύτως με ττην ευκολία να το κάνεις να γλιστρίσει και να το ελέγξεις στο γλίστριμα (αρκεί να μην ξεπερνούσες τα όριά του).
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#155089 Απλά το ESP παρέχει ασφάλεια σε πολλές "ύποπτες" καταστάσεις που μπορεί να τύχουν στο δρόμο. Δηλαδή, μάλλον ψαχνεις για απενεργοποιουμενο παρά για μονίμως ενεργό?
Στα υπόλοιπα +1