IKE έγραψε:markvag κάτι κάνεις -πολύ- λάθος και το esp είναι το μόνο που δε φταίει.
+1
IKE έγραψε:markvag κάτι κάνεις -πολύ- λάθος και το esp είναι το μόνο που δε φταίει.

markvag έγραψε:IKE έγραψε:markvag κάτι κάνεις -πολύ- λάθος και το esp είναι το μόνο που δε φταίει.
Ναι... έκανα λάθος στην είσοδο και το αμάξι πέταξε έντονα μούτρα. Μετά γιατί δεν μ' άφησε να διορθώσω;;;;
markvag έγραψε:alexandros.K έγραψε:Seat Leon 1.8 TSI 160HPΧλωμό με κόβω... Έχω ακούσει (από πολύ έμπιστό μου άτομο) πολλές ιστορίες τρόμου με πρωταγωνιστή μοτέρ tsi...Με κορυφαία, αλλαγή μοτέρ στα 45Κ χλμ επειδή έσπασε η καδένα στα καλά του καθουμένου και οι βαλβίδες αγάπησαν τα πιστόνια (μεταξύ άλλων), με συνολικό κόστος λίγο λιγότερο από 2Κ... Αυτοκίνητο, αυτό ακριβώς που μου προτείνεις, με τον ίδιο ιδιοκτήτη από καινούριο...
![]()
Nikos! έγραψε:markvag έγραψε:IKE έγραψε:markvag κάτι κάνεις -πολύ- λάθος και το esp είναι το μόνο που δε φταίει.
Ναι... έκανα λάθος στην είσοδο και το αμάξι πέταξε έντονα μούτρα. Μετά γιατί δεν μ' άφησε να διορθώσω;;;;
Και -ενώ δεν είχε εμπρός κρατημα- πήγες να το διορθώσεις με απότομο άσε και κόψιμο τιμονιού για να αποσταθεροποιησεις ΚΑΙ το πίσω?![]()
< >
alexandros.K έγραψε:τι να σου πω....![]()
οπως ειπαν και τα άλλα παιδια, ο 1,8 tsi δεν ειχε ιδιαίτερα προβληματα απο οσο ξερω
τεσπα
το 308 GT το απέρριψες? βγαινει τελικα το esp του?
παντως κι αυτα εχουν τα θεματακια τους (κυριως με χρονισμο/τεντωτηρα και καταναλωση λαδιου)

markvag έγραψε:Κάτι τέτοιο δεν κάνει και το ESΡ;;;![]()

popolaros έγραψε:The Ace έγραψε:Sorry, αλλά αν είναι να κάνεις τη στραβή, κάντη σωστά τουλάχιστον![]()
Subaru Impreza STI '08
Είναι ένα σχεδόν ίδιο στη γειτονιά μου και το βλέπω που και που....
Αν θες κάτι πιο normal, το ίδιο σε WRX και πολύ φθηνότερο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6831230/
δεν υπαρχει απλα κανενας λογος να αγορασει την πιο πανω χλαπατσα οταν υπαρχει αυτο :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6222790/
το οποιο ειναι ΑΡΙΣΤΟ

Arrow έγραψε:Εξαιρετική επιλογή, καλοριζικο markvag!
Υγ. Δεν την ήξερα την ιστορία με το ESP
αν και πρέπει να ομολογήσω ότι φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση...

dstou έγραψε:Δύο προβλήματα βλέπω σε αυτό το αμάξι, ανταλλακτικά/αντιπροσωπεία και κυβικά. Σόρρυ αν σου χάλασα την όρεξη.
Αν και πιο πιθανή είναι μια μπέμπα...

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]