Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#153975 Κι οι υπόλοιποι βέβαια δεν πάνε πίσω, στην καραπουτσακλαρα τους όλα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#154011 Δε φταίνε αυτοί, οι θέσεις είναι μικρές, το σμαρτ μια χαρά είναι παρκάρισμενο... :shifty:

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
panos2171 έγραψε:Δε φταίνε αυτοί, οι θέσεις είναι μικρές, το σμαρτ μια χαρά είναι παρκάρισμενο... :shifty:

< K910 μου

Πέρα από την ειρωνεία, οι θέσεις όντως είναι μικρές.
και στα περισσότερα πάρκινγ αυτό γίνεται. Αν το παρκάρεις κανονικά πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να βγεις, αν το βάλεις λίγο δεξιά δεν θα μπορεί να βγει ο δεξιός σου. Πρέπει όλοι να το κάνουν, ένας να μην το κάνει γαμήθηκε το σύστημα.
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕ ΖΩΑ. :x
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
MIXOStsi έγραψε:Τουλάχιστον 3 ώρες έτσι...

Εικόνα

Το ασπρο τζιποειδες τι ειναι?

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Focusman91 έγραψε:Το ασπρο τζιποειδες τι ειναι?

.

Θα έλεγα Cx-5 αλλά περισσότερο μοιάζει με Kuga. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:Κι οι υπόλοιποι βέβαια δεν πάνε πίσω, στην καραπουτσακλαρα τους όλα.

Την ειδαν angled parking οι υπόλοιποι. Και το rallye το αποτελείωσε κάνοντας παράλληλο παρκάρισμα. Fuck the system. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Bayern7 έγραψε:Πέρα από την ειρωνεία, οι θέσεις όντως είναι μικρές.
και στα περισσότερα πάρκινγ αυτό γίνεται. Αν το παρκάρεις κανονικά πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να βγεις, αν το βάλεις λίγο δεξιά δεν θα μπορεί να βγει ο δεξιός σου. Πρέπει όλοι να το κάνουν, ένας να μην το κάνει γαμήθηκε το σύστημα.

Σε αυτό συμφωνεί ιδίος όποιος έχει λίγο φαρδύτερο αμάξι από τον μέσο όρο...

Πέρα από την πλάκα, με τα αμάξια να γίνονται όλο και φαρδύτερα, θα πρέπει και οι θέσεις στάθμευσης να φαρδύνουν, όπου αυτό είναι εφικτό βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By kacey
MIXOStsi έγραψε:Πέρασε σε μια φάση περιπολικό από μπροστά... αλλά κλάιν.
Έγω ήθελα να σταματήσει πίσω του κολλητά κανα Niva...
Τηλ. εγώ δεν πήρα (μλκια μου) γιατί έτρεχα στη ΔΟΥ.

να παρεις φωτο και να την ανεβασεις στο νετ, προλαβες ομως. δεν στη λεω, επισημαινω ενα γεγονος.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
kacey έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Πέρασε σε μια φάση περιπολικό από μπροστά... αλλά κλάιν.
Έγω ήθελα να σταματήσει πίσω του κολλητά κανα Niva...
Τηλ. εγώ δεν πήρα (μλκια μου) γιατί έτρεχα στη ΔΟΥ.

να παρεις φωτο και να την ανεβασεις στο νετ, προλαβες ομως. δεν στη λεω, επισημαινω ενα γεγονος.

:metalo:

Οι υπόλοιποι που τον είδαν ούτε καν φωτο έβγαλαν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
markvag έγραψε:

Πέρα από την πλάκα, με τα αμάξια να γίνονται όλο και φαρδύτερα, θα πρέπει και οι θέσεις στάθμευσης να φαρδύνουν, όπου αυτό είναι εφικτό βέβαια...

Και ούτε καν....π.χ. στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο ακόμα και το 206 είναι τσίμα-τσίμα....τόση άπλα ρε φούστη μου :rant: ....
Άβαταρ μέλους
By elvet
JasonLouk έγραψε:
drdino έγραψε:Κι οι υπόλοιποι βέβαια δεν πάνε πίσω, στην καραπουτσακλαρα τους όλα.

Την ειδαν angled parking οι υπόλοιποι. Και το rallye το αποτελείωσε κάνοντας παράλληλο παρκάρισμα. Fuck the system. :lol:

Δεν είνaι rallye :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
The Ace έγραψε:
markvag έγραψε:

Και ούτε καν....π.χ. στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο ακόμα και το 206 είναι τσίμα-τσίμα....τόση άπλα ρε φούστη μου :rant: ....

Ακομα χειροτερα. Σ' ενα παρκινγκ δημοτικό απέναντι απο τα pax homemade burger οι θεσεις ειναι τοσο μικρες που σίγουρα χτυπας την πορτα του αλλουνου.

.