Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

panos2171 έγραψε:Δε φταίνε αυτοί, οι θέσεις είναι μικρές, το σμαρτ μια χαρά είναι παρκάρισμενο...
< K910 μου
MIXOStsi έγραψε:Τουλάχιστον 3 ώρες έτσι...
Focusman91 έγραψε:Το ασπρο τζιποειδες τι ειναι?
.
drdino έγραψε:Κι οι υπόλοιποι βέβαια δεν πάνε πίσω, στην καραπουτσακλαρα τους όλα.
Bayern7 έγραψε:Πέρα από την ειρωνεία, οι θέσεις όντως είναι μικρές.
και στα περισσότερα πάρκινγ αυτό γίνεται. Αν το παρκάρεις κανονικά πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να βγεις, αν το βάλεις λίγο δεξιά δεν θα μπορεί να βγει ο δεξιός σου. Πρέπει όλοι να το κάνουν, ένας να μην το κάνει γαμήθηκε το σύστημα.
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕ ΖΩΑ.

MIXOStsi έγραψε:Πέρασε σε μια φάση περιπολικό από μπροστά... αλλά κλάιν.
Έγω ήθελα να σταματήσει πίσω του κολλητά κανα Niva...
Τηλ. εγώ δεν πήρα (μλκια μου) γιατί έτρεχα στη ΔΟΥ.
kacey έγραψε:MIXOStsi έγραψε:Πέρασε σε μια φάση περιπολικό από μπροστά... αλλά κλάιν.
Έγω ήθελα να σταματήσει πίσω του κολλητά κανα Niva...
Τηλ. εγώ δεν πήρα (μλκια μου) γιατί έτρεχα στη ΔΟΥ.
να παρεις φωτο και να την ανεβασεις στο νετ, προλαβες ομως. δεν στη λεω, επισημαινω ενα γεγονος.

markvag έγραψε:Bayern7 έγραψε:Πέρα από την ειρωνεία, οι θέσεις όντως είναι μικρές.
και στα περισσότερα πάρκινγ αυτό γίνεται. Αν το παρκάρεις κανονικά πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να βγεις, αν το βάλεις λίγο δεξιά δεν θα μπορεί να βγει ο δεξιός σου. Πρέπει όλοι να το κάνουν, ένας να μην το κάνει γαμήθηκε το σύστημα.
Σε αυτό συμφωνεί ιδίος όποιος έχει λίγο φαρδύτερο αμάξι από τον μέσο όρο...
Πέρα από την πλάκα, με τα αμάξια να γίνονται όλο και φαρδύτερα, θα πρέπει και οι θέσεις στάθμευσης να φαρδύνουν, όπου αυτό είναι εφικτό βέβαια...
....
JasonLouk έγραψε:drdino έγραψε:Κι οι υπόλοιποι βέβαια δεν πάνε πίσω, στην καραπουτσακλαρα τους όλα.
Την ειδαν angled parking οι υπόλοιποι. Και το rallye το αποτελείωσε κάνοντας παράλληλο παρκάρισμα. Fuck the system.
The Ace έγραψε:markvag έγραψε:Bayern7 έγραψε:Πέρα από την ειρωνεία, οι θέσεις όντως είναι μικρές.
Σε αυτό συμφωνεί ιδίος όποιος έχει λίγο φαρδύτερο αμάξι από τον μέσο όρο...
Πέρα από την πλάκα, με τα αμάξια να γίνονται όλο και φαρδύτερα, θα πρέπει και οι θέσεις στάθμευσης να φαρδύνουν, όπου αυτό είναι εφικτό βέβαια...
Και ούτε καν....π.χ. στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο ακόμα και το 206 είναι τσίμα-τσίμα....τόση άπλα ρε φούστη μου....
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]