Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Sam Spade
21 quadra έγραψε:Έχω ιστορία δική μου στις Ινδίες στο Μαντράς από δηλητηρίαση στο βαπόρι, ήμουνα έξω για μπουρδελότσαρκα και όταν γύρισα τα μεσάνυχτα έφαγα χωρίς να το σκεφτώ ομελέτα με λουκάνικο που ήταν από το μεσημέρι έξω από το ψυγείο με θερμοκρασία περιβάλλοντος 40c+ και γλύτωσα από το λεμόνι με τον καφέ, είχα πέσει στο πάτωμα και ξερνούσα σαν γατί, με το ζόρι σηκωνόμουνα από το πάτωμα της κουζίνας έφτιαχνα το ζουμί και ξανάπεφτα κάτω, ήπια 6-7 μέχρι το πρωϊ και συνήρθα, όλη νύχτα δεν έτυχε να έρθει κανείς στην κουζίνα να με δεί και δεν είχα κουράγιο ούτε να φωνάξω, την έβγαλα μόνος μου και το πρωϊ δούλεψα κανονικά.

Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτή τη δυνατή εμπειρία μαζί μας. Πες μας και μια με διάρροια, κρεμόμαστε από τα χείλη σου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#153909 +1 και εμενα μου αρεσε.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#153927 +1 και εμενα μου αρεσε, θέλω και άλλες
Άβαταρ μέλους
By IKE
#154000 Σαν σπόγγος ρουφάς νέες εκφρασούλες.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
21 quadra έγραψε:Καλό μήνα γατάκια και πάψτε να νιαουρίζετε, να πάτε αλλού να αναζητήσετε - τροφή - πονηρούληδες.

+πολλά
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#154521 Με αρέσει που επιτέλους μετά απο τη τρελη αναμονή δηθεν 2 βδομάδων (που πλησιάζει τους 2 μήνες) το επόμενο τουτου εκτελωνιστηκε κ Δευτέρα λογικα θα είναι εδω!

Οπότε μεσα τις αλλης θα το εχουμε λογικά! Φτου Φτου μετα πο τοσα εμπόδιά να πανε ολα καλά!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
21 quadra έγραψε: Ήρθα. Τέλος εδώ! [Mod]

Αγαπητέ ροζουλί mod βλέπεις ξεκάθαρα το flame bait που γίνεται, δις και παραπάνω. Δεν ξέρω τι έγραψε ο quadra τώρα αλλά στη θέση του θα είχα ρίξει χριστοπαναγίες. Παραπάνω κρατήθηκε ωραία στο ύψος του. Και μ'αρέσει αυτό, για να επανέλθομεν on topic :lol: