Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Govus έγραψε:Πήγα να παρκάρω σε κατηφόρα κι αφού τελειώνω και λίγο πριν σβήσω, ανάβει η ένδειξη χαμηλής στάθμης υγρών φρένων, service now και άλλα χαρωπά :lipsealed: ! Έφυγα, για να κάνω έναν γύρο στο τετράγωνο για επαλήθευση και όντως έσβησε...
Τι να κάνω ρε γμτ, έχω και αύριο να πάω Θεσσαλονίκη με το πρώτο φως :omg: !!

ΕΝΤΙΤ : προ 2 εβδομάδων ξαναπάρκαρα στο ίδιο σημείο και δεν άναψε τίποτα...

Αν προλαβεις το πρωι πηγαινε να σου συμπληρωσουν το υγρο φρενων. Καποια στιγμη στον Μαιο μου το χε εμφανισει και μενα αυτο το ζητημα (μαλιστα μια φορα ημουν στα διοδια των Αφιδνων με κατευθυνση προς Αθηνα και εκει τρομοκρατηθηκα. Με επανεκκινηση λυθηκε το ζητημα αλλα πραγματι ηθελε συμπληρωμα το υγρο. :sorry: )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#153872 Το υγρό φρένων ΔΕΝ θέλει συμπλήρωμα. Αν η πτώση στάθμης οφείλεται σε διαρροή, τότε θέλει επισκευή η διαρροή. Αν οφείλεται σε φθαρμένα τακάκια, τότε θέλουν αλλαγή τα τακάκια.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#153888 Ακριβως. Γιατι οταν αλλαχτουν τα τακακια θα ξεχειλισουν τα υγρα αν δεν αλλαχτουν κι αυτα μαζι με τα τακακια. Εγω θα ελεγα αυριο το πρωι να ελεγξεις σταθμη σε ισιο δρομο και βλεπωντας και κάνοντας. Υποψιαζομαι πως η κατηφορα απλα εκανε το λαμπακι να αναψει.
Άβαταρ μέλους
By famas
#153894 Εκεί που έχουν το δοχείο τα ford.... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#153895 Παίζει κανέναν ρόλο η θέση του δοχείου;
Άβαταρ μέλους
By Govus
#153900 Α, ΟΚ :oops:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#154107 Υπάρχει καμιά πρόταση αμορτισέρ για Focus 1.6 2ης γενιάς (2008); Μας ενδιαφέρει να έχουν τα χαρακτηριστικά των εργοστασιακών.
Άβαταρ μέλους
By famas
#154240 Sachs super touring, σχεδον το εργοστασιακο αλλά με άλλο όνομα. Από 200 ευρώ τα 4....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#155540 Κανοντας μια συνοψη καλοκαιρινη, εκανα απο αρχες Ιουνη μεχρι τελος Αυγουστου, 4.568 χλμ. με μια καταναλωση της ταξεως των 6,63 λτ/100 χλμ. Μια χαρα. Με εξαιρεση οτι παλι χαλασε ο αναπτηρας, αποδειχτηκε σκυλι. Φτασαμε 92.800 χλμ. πλεον. :)

.
Άβαταρ μέλους
By skous
#155552 Υπάρχει στο Ελλάντα SYNC 3? Ή από 2016 και μετά;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#155554 Όχι ακομα, το Sync gen 3 κάνει lead in με το αμερικάνικο Transit my16 και μετα μερικά ακόμα μοντέλα.

Προς το παρόν sync gen 1.1 και 2 στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#156720 Ο ιμάντας χρονισμού του Focus όπως βγήκε μετά από 8 χρόνια και 65.000 χλμ.
Εικόνα
Εικόνα
Λίγο πιο σκληρός απ'τον καινούριο αλλά κατά τα άλλα καμία φθορά. Και μια φωτό απ'τον καινούριο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By famas
#157454 Νομίζω κάποτε είχε πει ο μοδεράτορας της σοκολάτας ότι έτσι πρέπει να βγαίνουν οι ιμάντες...

Στα άλλα πολλά respect στο παιδί στο clubford που κατάφερε να περάσει esp στο focus του και να δουλεύει....

Και μια και λέμε για esp κι επειδή η συμμετοχικότητα του στην οδήγηση φαίνεται μεταξύ άλλων να είναι κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου, να πούμε αυτό που συζητήσαμε με τον Govus, ότι δλδ. πόσο μη παρεμβατικό είναι στα νέα focus. Ειδικά σε μένα που έχω άμεση σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο focus, η διαφορά είναι τεράστια σε βαθμό που αναρωτιέμαι αν έχει πρόβλημα.