j.marr έγραψε:Ειρωνεύεστε ζωα το Πρόγραμμα by Gerry Petratos![]()
τον ξερεις?
j.marr έγραψε:Ειρωνεύεστε ζωα το Πρόγραμμα by Gerry Petratos![]()
j.marr έγραψε:Στον Ιορδάνη που δεν ξέρει τα λέω να μαθαίνει.
alexandros.K έγραψε:Seat Leon 1.8 TSI 160HP
Με κορυφαία, αλλαγή μοτέρ στα 45Κ χλμ επειδή έσπασε η καδένα στα καλά του καθουμένου και οι βαλβίδες αγάπησαν τα πιστόνια (μεταξύ άλλων), με συνολικό κόστος λίγο λιγότερο από 2Κ... Αυτοκίνητο, αυτό ακριβώς που μου προτείνεις, με τον ίδιο ιδιοκτήτη από καινούριο...
Νίκος Παππάς έγραψε:georgetz έγραψε:Honda Civic 2.0 Type S (160hp) ?
Αν είναι να πληρώνει τέλη διλιτρου 1000 φορές τάπερ
Από το Moto G

markvag έγραψε:alexandros.K έγραψε:Seat Leon 1.8 TSI 160HP
Χλωμό με κόβω... Έχω ακούσει (από πολύ έμπιστό μου άτομο) πολλές ιστορίες τρόμου με πρωταγωνιστή μοτέρ tsi...Με κορυφαία, αλλαγή μοτέρ στα 45Κ χλμ επειδή έσπασε η καδένα στα καλά του καθουμένου και οι βαλβίδες αγάπησαν τα πιστόνια (μεταξύ άλλων), με συνολικό κόστος λίγο λιγότερο από 2Κ... Αυτοκίνητο, αυτό ακριβώς που μου προτείνεις, με τον ίδιο ιδιοκτήτη από καινούριο...
Από το Moto G
Πιο πολύ με χαλάει το 3θυρο του τάπερ να σου πω...
Για subaru με turbo, το ξεχνάμε μην το σκέφτεστε καν... Είπαμε, δεν μας πειράζει πολύ η κατανάλωση, αλλά να μην θέλουμε και 2 βενζινάδικα να πάμε μέχρι Αθήνα...![]()
Ιδίως με 2,5 φορές το budget...
elteo έγραψε:markvag έγραψε:alexandros.K έγραψε:Seat Leon 1.8 TSI 160HP
Χλωμό με κόβω... Έχω ακούσει (από πολύ έμπιστό μου άτομο) πολλές ιστορίες τρόμου με πρωταγωνιστή μοτέρ tsi...Με κορυφαία, αλλαγή μοτέρ στα 45Κ χλμ επειδή έσπασε η καδένα στα καλά του καθουμένου και οι βαλβίδες αγάπησαν τα πιστόνια (μεταξύ άλλων), με συνολικό κόστος λίγο λιγότερο από 2Κ... Αυτοκίνητο, αυτό ακριβώς που μου προτείνεις, με τον ίδιο ιδιοκτήτη από καινούριο...
Από το Moto G
Πιο πολύ με χαλάει το 3θυρο του τάπερ να σου πω...
Για subaru με turbo, το ξεχνάμε μην το σκέφτεστε καν... Είπαμε, δεν μας πειράζει πολύ η κατανάλωση, αλλά να μην θέλουμε και 2 βενζινάδικα να πάμε μέχρι Αθήνα...![]()
Ιδίως με 2,5 φορές το budget...
Μια χαρά είναι ο 1800αρης. Υπάρχουν πολλά που ξέρω που είναι απροβλημάτιστα. Αν δεν σε βολεύει είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.
.
elteo έγραψε:Μια χαρά είναι ο 1800αρης. Υπάρχουν πολλά που ξέρω που είναι απροβλημάτιστα. Αν δεν σε βολεύει είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.
.
Το leon μ' αρέσει πολύ είναι η αλήθεια, αλλά πλέον το φοβάμαι... kostis20 έγραψε:Eγω δεν έχω ακουσει ουτε ενα 1800αρη να έχει τετοιο πρόβλημα.Βεβαια αυτος ο κινητηρας εχει φορεθει τόσο πολύ που πλέον όλα είναι πιθανά ,αλλα πλέον τον ξέρουν και πάρα πολυ τα συνεργεία.
Arrow έγραψε: δε γνωρίζω βέβαια αν θέλει ο markvag ESP

markvag έγραψε:Arrow έγραψε: δε γνωρίζω βέβαια αν θέλει ο markvag ESP
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!! Υπάρχει αμάξι χωρίς αυτό το σατανά;;;;;
Arrow έγραψε:markvag έγραψε:Arrow έγραψε: δε γνωρίζω βέβαια αν θέλει ο markvag ESP
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!! Υπάρχει αμάξι χωρίς αυτό το σατανά;;;;;
όχι και σατανάς, με έχει σώσει 2 φορές όταν το αμάξι πάτησε χώματα και άρχισε τα "χαστούκια" αριστερά δεξιά! έχεις άσχημη εμπειρία?
) με μεγαλύτερη ταχύτητα και έχω διορθώσει πολύ καλά, χωρίς να βγω στο αντίθετο ρεύμα (ελάχιστα) και χωρίς παρατράγουδα... Αν είχα την ίδια ταχύτητα με το Α3, πιθανώς να είχα βγει από το δρόμο ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ESP!!!!!

markvag έγραψε:Τό 'χω ξαναγράψει... Α3 2ης γενιάς, να έχει πολλά μούτρα και να κατευθύνεται στο χαντάκι... Το esp να κοιμάται... Αφήνω γκάζι απότομα και κόβω τιμόνι για να πετάξει λίγο κώλο και να διορθώσω και ΤΟΤΕ είναι που μπήκε η |λογοκρισία| και τι έκανε;;; Απλά έκοψε τη διόρθωση (την υπερστροφή) και άφησε το πρόβλημα να εξελίσεται ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Σώθηκα επειδή ήξερα τη στροφή και δεν είχα τρελή ταχύτητα (η στροφή ανηφορική οπότε με το άφημα του γκαζιού και το φρένο στον πίσω άξονα έχασε αρκετή ταχύτητα για να ξαναβρεί πρόσφυση ο μπροστά άξονας). ΑΛΛΑ ήμουν σχεδόν όλος στο αντίθετο ρεύμα.
Με το 206 (με σαφώς πιο "πρωτόγονη" ανάρτηση) έχω πάρει την ίδια στροφή (πολλές φορές...) με μεγαλύτερη ταχύτητα και έχω διορθώσει πολύ καλά, χωρίς να βγω στο αντίθετο ρεύμα (ελάχιστα) και χωρίς παρατράγουδα... Αν είχα την ίδια ταχύτητα με το Α3, πιθανώς να είχα βγει από το δρόμο ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ESP!!!!!
![]()
![]()
![]()
Και σε άλλη πιο ελεγχόμενη στροφή που το δοκίμασα επί τούτου, η συμπεριφορά ήταν ακριβώς ίδια.
Με δυο λόγια το φοβάμαι πολύ περισσότερο απ' ότι φοβάμαι την απουσία του!
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]