Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#152931 Καλη β εθνική βαζελακο... Για εκεί καταντησες...
Εγω παίζω στον κορυφαίο θεσμό της Ευρώπης, φυσιολογικές είναι οι ήττες απο ομάδες που παίζουν στο Champions league... Από χωριά στο πάτο της κατάταξης μόνο εσύ βαζελακο...
Σ εχει περασει μεχρι κι ο αστερας... Ρομπες. Άντε γεια.

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#153025 Συζητηση μεταξυ οπαδων ελληνικων βλαχοοομαδων για ΟΥΕΦΑ και Champions league.
Τα απολυτα μηδενικα των θεσμων που δεν προκειται να σηκωσουν ποτε κουπα επειδη δεν μπορουν να φτασουν σε τελικο διοργανωσης.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Τα απολυτα μηδενικα των θεσμων που δεν προκειται να σηκωσουν ποτε κουπα επειδη δεν μπορουν να φτασουν σε τελικο διοργανωσης.

Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Γιατι, δεν σου αρεσε;

Το φιλοσόφησες πολύ πριν το γράψεις;
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Δεν χρειαστηκε.
Τιποτα αλλο θα ρωτησεις; :roll:

Oχι ,όσα είπες ήταν αρκετά :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
italakias έγραψε:Συζητηση μεταξυ οπαδων ελληνικων βλαχοοομαδων για ΟΥΕΦΑ και Champions league.
Τα απολυτα μηδενικα των θεσμων που δεν προκειται να σηκωσουν ποτε κουπα επειδη δεν μπορουν να φτασουν σε τελικο διοργανωσης.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου italakia αλλά εδώ έχεις άδικο.

Στα δικά μας τώρα.
Σύγγαβροι φτιάχτε παπάρι. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Όποιος είδε το σημερινό αγώνα και το λυσσαλέο πάθος με το οποίο έπαιζαν οι παίκτες του Λεβαδειακού κατάλαβε ότι οι φαιδρότητες των μονίμως ανασκολοπισμένων βαζελοβουλγαρόχανούμηδων περί "παραρτημάτων" δεν υφίστανται.
Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να κλέψουν κάτι από τη δόξα του υπερπρωταθλητή Ολυμπιακού, θα παίζουν σκυλιασμένα εναντίον μας για να μας κερδίσουν. Για να μας κλέψουν το πρωτάθλημά μας και να το χαρίσουν στα συνεταιράκια τους, τους αλαφουζογατούληδες.

Πρέπει να ξυπνήσει ο χοντρός να κοιτάξει λίγο το θέμα διαιτησία. Να πάει στην καταπράσινη ΕΠΟ (Καραγκούνης, Μαλακαριάν, Φύσσας κλπ) και να απαιτήσει το 50-50. Σήμερα εκτός από το καταφανέστατο πέναλτι το οποίο δε μας δίνει, για να βγάλει κάρτα στα δραπανηφόρα της Λειβαδιάς έπρεπε να πάνε τουλάχιστον νοσοκομείο οι παίκτες μας. Καλή η διαφάνεια αλλά πρέπει να τη θέλουν όλοι. Όχι να πας με το σταυρό στο χέρι εσύ και οι άλλοι να σε πολεμάνε με κάθε τρόπο.

Τα βαζέλια είναι απαλλαγμένα από ευρωπαϊκές ερωτικές υποχρεώσεις και οι μπουγάτσες είναι τόσο πρόβατα που θα πιστέψουν πάλι το παραμύθι "δε μας νοιάζει η Ευρώπη, πάμε για το πρωτάθλημα". Εμείς με 3 στόχους, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την πρόκριση τουλάχιστον στους 8 του cl (ή εναλλακτικά την κατάκτηση του uefa στον τελικό της ντροπής στη Βασιλεία), θα έχουμε δύσκολο έργο. Το ρόστερ μας είναι μέτριο ακόμα και για τον πολύ χαμηλών οικονομικών δυνατοτήτων Μαρινάκη. Θα είναι δύσκολη χρονιά....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Bayern7 έγραψε:Στα δικά μας τώρα.
Σύγγαβροι φτιάχτε παπάρι. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Όποιος είδε το σημερινό αγώνα και το λυσσαλέο πάθος με το οποίο έπαιζαν οι παίκτες του Λεβαδειακού κατάλαβε ότι οι φαιδρότητες των μονίμως ανασκολοπισμένων βαζελοβουλγαρόχανούμηδων περί "παραρτημάτων" δεν υφίστανται.

Πρέπει να ξυπνήσει ο χοντρός να κοιτάξει λίγο το θέμα διαιτησία. Να πάει στην καταπράσινη ΕΠΟ (Καραγκούνης, Μαλακαριάν, Φύσσας κλπ) και να απαιτήσει το 50-50. Σήμερα εκτός από το καταφανέστατο πέναλτι το οποίο δε μας δίνει, για να βγάλει κάρτα στα δραπανηφόρα της Λειβαδιάς έπρεπε να πάνε τουλάχιστον νοσοκομείο οι παίκτες μας. Καλή η διαφάνεια αλλά πρέπει να τη θέλουν όλοι. Όχι να πας με το σταυρό στο χέρι εσύ και οι άλλοι να σε πολεμάνε με κάθε τρόπο.

Τα βαζέλια είναι απαλλαγμένα από ευρωπαϊκές ερωτικές υποχρεώσεις και οι μπουγάτσες είναι τόσο πρόβατα που θα πιστέψουν πάλι το παραμύθι "δε μας νοιάζει η Ευρώπη, πάμε για το πρωτάθλημα". Εμείς με 3 στόχους, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την πρόκριση τουλάχιστον στους 8 του cl (ή εναλλακτικά την κατάκτηση του uefa στον τελικό της ντροπής στη Βασιλεία), θα έχουμε δύσκολο έργο. Το ρόστερ μας είναι μέτριο ακόμα και για τον πολύ χαμηλών οικονομικών δυνατοτήτων Μαρινάκη. Θα είναι δύσκολη χρονιά....

Μ@λ@κ@ μου, σχεδόν έπεσα από το γραφείο από τα γέλια :s_rofl

Εγώ έχω να προτείνω κάτι άλλο, που θα εξοικονομήσει τα μέγιστα στον μεγαλοεπενδυτή μαουνιέρη: να παίζει χωρίς παίκτες στην άμυνα ο γαύρος, αφού έτσι και αλλιώς παίζουν πάντα άμυνα γι'αυτόν τα κοράκια. Οπότε ποιος ο λόγος να έχεις εκείνο το χαριτωμένο μαυρούκι ή τον άντρακλα το Σιόβα ή τον τερματοφ...ε, μπακ Μανιάτη ? Αφού έτσι και αλλιώς ο αντίπαλος θα κοπεί με offside, foul, κίτρινη/κόκκινη κάρτα επειδή τόλμησε να επιτεθεί κατά της τιτανομεγιστοτεράστιας αμυνάρας του Θρύλου, στην ανάγκη θα του σφυρίξουν και βήματα ρε αδελφέ....

Αλλά θα σταθώ και στο best-of

....λυσσαλέο πάθος...

Πραγματικά ρωτάω γιατί δεν ξέρω (πιθανότατα δεν ξέρει ούτε καν ο μαουνιέρης): πόσους γ@#$@#νους δανεικούς παίκτες έχετε δώσει στα παραρτ..., εεεε φιλικά σωμ...., εεεε λοιπούς συμμετέχοντες στη ΣούπερΛίγδα ?

......Να πάει στην καταπράσινη ΕΠΟ (Καραγκούνης, Μαλακαριάν, Φύσσας κλπ) και να απαιτήσει το 50-50....

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Να'σαι καλά ρε φίλε....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#153246 Κοίτα δεν κρατάω λογαριασμό τι γίνεται με τους δανεικούς και γενικά είμαι κατά αυτής της φιλοσοφίας του χοντρού.
Αντί για 15 ψωλοπαικτάκια τα οποία θα δώσεις δεξιά αριστερά, πάρε 3-4 παικταράδες που θα σου κάνουν την διαφορά. :rtfm:

Σοβαρά τώρα, τον χθεσινό αγώνα τον είδες; Μάλλον όχι.
Αν ρωτούσες 100 ανθρώπους μέχρι χθες "ποιο είναι το νο1 παράρτημα του ολυμπιακού", ειδικά μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι με την παραμονή του Κομπότη (ενώ είχε πέσει αγωνιστικά) που όλοι ευαγγελίζονται ότι είναι έργο του Μαρινάκη, οι 99 θα σου απαντούσαν ότι είναι ο Λεβαδειακός (ο 1 θα πει Πλατανιάς).
Ε χθες σκύλιασαν, τάκλιν με το κεφάλι κάνανε. Τρελό πάθος. Και νικήσαμε με το ζόρι με ότι να ναι γκολ στο 90 από κόντρα. Πιο τυχερό γκολ δε γίνεται.

Και για να μιλήσουμε ανοιχτά: εγώ πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν θα ανοίξει τα πόδια σε αυτή τη φάση, τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα. Όπως δεν τα άνοιξε χθες ο Κομπότης. Ντάξει στο τέλος του πρωταθλήματος είναι άλλη συζήτηση. Αυτές οι συνεργασίες imho είναι περισσότερο σε επίπεδο ψήφων/στήριξης σε αποφάσεις στη λίγκα και επηρεασμού στις κατά τόπους ποδοσφαιρικές ενώσεις (που παίζεται το μεγάλο παιχνίδι για την ΕΠΟ).
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#153278 Για την ακρίβεια τον είδα, ή μάλλον τον μισοείδα, ήμουν στο κουμπάρο μου που είναι φόλα γαύρος και το βλέπαμε μαζί. Εγώ βέβαια πάλευα να του συμμαζέψω το laptop του ταυτόχρονα, οπότε έβλεπα με το ένα μάτι τον "αγώνα"....

...και πάλι καλά που έβλεπα με το ένα μάτι, γιατί θα είχα τυφλωθεί εντελώς, αντί μερικώς από το ένα μάτι, με αυτά που έβλεπα. Πραγματικά η άμυνα του γαύρου δεν χρειαζόταν καν να υπάρχει, όσες φορές και αν επιτέθηκε ο Λεβαδειακός, μέτρησα 4 offsides (εκ των οποίων ένα μόνο ήταν, αλλά βέβαια ο σχολιαστής τα έκανε ΟΛΑ γαργάρα, ποιο παληκάρι ήταν ?), 2-3 επιθετικά fouls (που δεν ήταν), και 2-3 τραβήγματα αμυντικού που δεν δόθηκαν. Σε μια φάση μάλιστα ο αμυντικός του γαύρου, ένας ψιλομαυρούκος, έχωσε και μια αγκωνιά σε ένα ξανθομπάμπουρα του Λεβαδειακού επειδή τόλμησε να επιτεθεί, αλλά πάλι καλά να λέμε που δόθηκε τελικά το foul :metalo:

Το έχουμε πει πολλές φορές, πέρασαν πια οι εποχές των penalties του Γιαννακόπουλου από τη σέντρα, των αποβολών αντιπάλων επειδή στραβοκοίταξαν τον Καραπιάλη, και τα "3-μέτρα-offside" goals του Τζόρτζεβιτς (αν και τα χρειαστήκατε όλα αυτά στο "κάλυπτα και εγώ το Κατσουράνη", να τα λέμε αυτά, έτσι ?). Τώρα πια έχουμε offsides, φαουλάκια μονίμως υπέρ του γαύρου, γενικά δίνουμε στον εκάστοτε αντίπαλο να καταλάβει ότι πρέπει να παίξει τουλάχιστον 150-200% καλύτερα από το γαύρο για να μην χάσει. Και φυσικά εξακολουθούμε να αγνοούμε την τελευταία φορά που δόθηκε κόκκινη ή penalty κατά του γαύρου.... :innocent:

Τι να λέμε τώρα, τα 25 μύρια ξεπλύθηκαν και φέτος, η παντελόνα του μαουνιέρη κοντεύει να ξεχειλίσει, από του χρόνου πάλι....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
The Ace έγραψε:μέτρησα 4 offsides (εκ των οποίων ένα μόνο ήταν, αλλά βέβαια ο σχολιαστής τα έκανε ΟΛΑ γαργάρα, ποιο παληκάρι ήταν ?), 2-3 επιθετικά fouls (που δεν ήταν), και 2-3 τραβήγματα αμυντικού που δεν δόθηκαν. Σε μια φάση μάλιστα ο αμυντικός του γαύρου, ένας ψιλομαυρούκος, έχωσε και μια αγκωνιά σε ένα ξανθομπάμπουρα του Λεβαδειακού επειδή τόλμησε να επιτεθεί, αλλά πάλι καλά να λέμε που δόθηκε τελικά το foul :metalo:

Δύσκολες φάσεις όλες. Το 1 όπως λες ήταν. Τα άλλα 2 οριακά με αμυντικό και επιθετικό να είναι στην ευθεία και να κάνουν αντίθετη κίνηση, οπότε πολύ δύσκολο για τον επόπτη να τα δει. Άλλωστε στη μια η μπάλα είχε βγει άουτ δεν προλάβαινε καν ο παίκτης και στην άλλη μπλόκαρε ο Ρομπέρτο. Ήταν δυνατές μπαλιές. Χαμένες.
Μόνο στη μία μπορεί να φωνάζει ο Λεβαδειακός. Άνθρωποι είναι και οι διαιτητές. Κάνουν και λάθη. Να τους κρεμάσουμε; :innocent:

Εκεί που λες για την αγκωνιά είχα διαφωνία με τον κολλητό που το βλέπαμε μαζί. Προηγείται παρατεταμένο τράβηγμα του παίκτη του Λεβαδειακού, ορθώς δίνεται φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης τον χτυπάει με το χέρι ο δικός μας (όχι αγκωνιά ακριβώς, τίναγμα του χεριού προς τα πίσω λόγω παρατεταμένου τραβήγματος). Εγώ υποστήριζα ότι έπρεπε να δοθεί κίτρινη και στον δικό μας. Ντάξει μη ψειρίζουμε την μαϊμού τώρα. Αυτά γίνονται.
Και στους παίκτες του Λεβαδειακού χαρίστηκε 2-3 κίτρινες. Και στον κομπλεξικό το Μάντζιο που σε κάθε απόφαση του διαιτητή χειροκροτούσε ειρωνικά ή διαμαρτυρόταν. Γενικώς ήταν χέστης το κοράκι.

Στο bold που λες για τους σχολιαστές της nova διαφωνώ. Σε όσους αγώνες φετινούς έχω δει, σε όλους παίρνουν θέση οι σχολιαστές. "ήταν offside, δεν ήταν, φάουλ" κλπ. Μάλλον δεν το πρόσεξες.
Και μου έκανε εντύπωση γιατί τα τελευταία χρόνια είχαν ρητή εντολή να μην παίρνουν θέση. πχ έλεγαν "σφυρίζει φάουλ ο διαιτητής", "σηκώνει τη σημαία ο επόπτης" κλπ. Δεν έλεγαν αν είναι ή οχι.
Φέτος δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά, πρόσεξε το, λένε τη γνώμη τους πάντα. :hmmm: