την άλλη μέρα μαθαίνω ότι ήταν τσακάλια
Anonymous Founder έγραψε:Στα χωριά πάντα έπεφταν πυροβολισμοί πάντως και κανένας δεν ασχολιόταν...
Μάλλον δίνεις υπερβολική σημασία σε κάτι συνηθισμένο.
Anonymous Founder έγραψε:Στα χωριά πάντα έπεφταν πυροβολισμοί πάντως και κανένας δεν ασχολιόταν...
dimviii έγραψε:και σε εμενα πεφτουν πιστολιες συχνα πυκνα(Καματερο)
επειδη ειμαι κοντα σε Ζεφυρι,οταν εχουν γλεντια γινεται χαμος.Αν και δεν ειμαι σχετικος,μαλλον πρεπει να ριχνουν και με Καλασνικοφ,ή τελος παντων με αυτοματο,λογω των πολυ γρηγορων ριπων.
In January, our friends at The Truth About Guns staged a recreation of the Charlie Hebdo attacks (above video) in an attempt to see what would happen had anyone in that office been armed. They ran the scenario nine different times, with different variables, but the terrorists won each time. Their reluctant conclusion? “Run.”
ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ
Βίντεο - ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου από μπράβο στη Μύκονο
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος. Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το Super Paradise της Μυκόνου.
Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Κυριακής. Ολα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου με τη σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας, θαμώνα. Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.
«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε: «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από το μπαρ της Μυκόνου, από το οποίο αναμένεται να προκύψουν πολύτιμα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου.
Το πρωί της Τρίτης ο άνθρωπος της ασφάλειας του μπιτς μπαρ που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στις αρχές.
Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.
Πέθανε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης που έπεσε θύμα ληστείας
Θεσσαλονίκη
Κατέληξε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας στο κατάστημά του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με δράστη 38χρονο. Ο άτυχος νέος υποβλήθηκε σε εγχείριση στο «Ιπποκράτειο» και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, όταν ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο 27χρονος -εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης- μαζί με την 54χρονη μητέρα του.
Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε με πιστόλι στον αέρα, ζητώντας από μητέρα και γιο να γεμίσουν το σακίδιό του με κοσμήματα, πράγμα το οποίο έγινε.
Στη συνέχεια, όμως, ο 27χρονος φαίνεται πως αντέδρασε, γεγονός που όπλισε το χέρι του ληστή.
Ο τελευταίος πυροβόλησε μία φορά εναντίον του νεαρού, με συνέπεια να τον τραυματίσει στην κοιλιά.
Την ώρα που ο άτυχος επιχειρηματίας έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο 38χρονος βγήκε από το κατάστημα και ανέβηκε σε μοτοσικλέτα προκειμένου να διαφύγει, αλλά έγινε αντιληπτός από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον καταδίωξαν λίγα μέτρα, πριν εκείνος χάσει την ισορροπία του και πέσει στο οδόστρωμα.
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Από το σημείο περισυνελέγησαν το πιστόλι και το σακίδιο, που περιείχε κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας 20.000 ευρώ. Όπως προέκυψε, ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από ένα μήνα από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε ποινή για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, όπως επίσης για διακίνηση ναρκωτικών.
Βέβαια όταν ο Μαξ έφτασε να περάσει τον Χατζαρ ο τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]