Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#152476 Ολυμπιακός είμαι αλλά κρίμα για τον Παναθηναϊκό.
Πραγματικά η ομάδα τους έχει μικρύνει πολύ.
Θέλω να τα πηγαίνουν καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.
Αν ήμουν βάζελος, θα αναπολούσα την εποχή Τζίγκερ Βαρδινογιάννη.

Στα της ομάδας μου. Είδα την κλήρωση live και είδα προσεχτικά όλα τα group δυναμικότητας.
Ουσιαστικά δεν υπήρχε πιθανότητα το να υπάρχει εύκολο group.
Του έκατσε όμως καλό πρόγραμμα.
Πρώτος αγώνας τους Γερμανοί στο Φάληρο. Οπωσδήποτε Χ. Καλά η νίκη θα είναι άθλος.
Καλή παράδοση έχουμε κόντρα σε γερμανικές ομάδες. Ειλικρινά ο Ολυμπιακός είναι παλαβός. 'Εχει ρίξει 6 σε Λεβερκούζεν, έχει φέρει 3-3 με Real Madrid, κλπ
δεν φοβάμαι, αλλά θέλει να είναι σε μέρα. Οι τύποι της Bayern είναι ρομπότ. Τυχεροί που παίζουμε 1ο ματς γιατί θα είμαστε κάπως ξεκούραστοι. Αυτοί εξάλλου δεν κουράζονται ποτέ. Η 2η θέση θεωρώ ότι είναι εφικτή. Όχι εύκολη, αλλά εφικτή.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#152478 Με την σοβαρότητα που με διακρίνει θα παρακαλούσαν τον φιλο μου τον Ace ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΜΕ ΣΤΟ ΗΤPC ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Mikerfool παιδι μου Μarquez ζητησες Rossi θα λάβεις. :s_yes :s_yes :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#152484 Τώρα είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;
Εγώ σε ρωτάω που πας και γα......ζώνεσαι ...τα παντελόνια σου;

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#152499 αντε τωρα οι ζελες να ψαχνουν να βρουν δικιολογιες σε στημενα και αλλα τετοια του γκεμπελικου πριγκιπα αλ αφουζ ου (κατα το καζαμπουμπου). ποσο χαμηλα θα πεσουμε; (ειναι η ερωτηση που κανει καθε χρονια ενας ζελας στον εαυτο του..) κι η απαντηση ειναι οτι ο βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδε. μετα τις απιστευτες τεσσαρες απο νομαδες ψαραδες απο μια επαρχια στο οντενσε της δανιας, ηρθε κι η καμπαλα να κανει παρτυ μεσα στην εδρα της ζελας. ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ αυτη η ομαδα. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ οι οπαδοι της.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#152502 Σχόλιο που διάβασα:

Τυχερός ο ΠΑΟ, τους αποφεύγει όλους στην κλήρωση... :lol:
Άβαταρ μέλους
By criuser
#152518 Εγώ σαν βάζελος , αλλά και σαν Βαρδινογιαννικός , που έχω να πατήσω χρόνια στο γήπεδο , από τότε που τα γαυροποιημένα τσογλάνια της 13 πήραν τον έλεγχο της ομάδας , λέω το βασικό που πρέπει να γίνει .

Κλείστε ΤΩΡΑ την 13 και διαλύστε όλους τους συνδέσμους .
Ψάξτε να βρείτε σοβαρό επενδυτή , γιατί με ψέμματα δεν προχωράμε . Γιατί μπορεί φέτος να διπλασίασε από 6 σε 12 εκατ, το μπάτζετ , αυτό που στην εποχή της πολυμετοχικότητας ήταν 100+ εκ , αλλά τα ακριβά συμβόλαια δεν έχουν παίξει ακόμα .
Είτε γιατί είχαν τραυματισμούς , είτε γιατί είχαν αποβολές , είτε γιατί δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα .

Από την άλλη βέβαια έχουμε πλέον το σιγουράκι που ίσως σώσει το πρωτάθλημα μας .
Τέλος το απ' ευθείας στους ομίλους από την κρατική ομάδα . Εκεί θα είναι τα δύσκολα πλέον .
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#152596 Ενημέρωση απο την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
"Αν δείτε σε βίντεο τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκή κλήρωση μη το ανοίξετε είναι …ιός."
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Ace ξέρεις πόσο σε εκτιμω αλλά φέτος ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ SKYNET δεν θα βλέπεις Παναθα στην Ευρώπη. :s_laughat

Kάνε like στο https://www.facebook.com/pages/Q%C9%99b ... 4352216382
:shifty:
Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bill33 έγραψε:https://www.facebook.com/pages/Q%C9%99b%C9%99l%C9%99-Hellenic-Supporters-Club/1680174352216382

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Καμπαλιωτες και Καμπαλιωτισες καλησπερα,καλη κληρωση να εχουμε αδερφια ΖΗΤΩ Η ΚΑΜΠΑΛΑΡΑ
Στην κληρωση βεβαια χωρια σαν το χθεσινο δεν θα συναντησουμε.ωστοσο υπαρχουν πιθανοτητες να κληρωθουμε με ευκολες ομαδες

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#152627 Τώρα που ηρέμησα και ομφαλοσκόπησα ολίγον τι, νιώθω έτοιμος να διαβάσω σχόλια και στο παρόν...ομολογώ ότι επέδειξα εκπληκτική αυτοσυγκράτηση χθες το βράδυ, δεν έσπασα τίποτα....

g8777 έγραψε:Ace ξέρεις πόσο σε εκτιμω αλλά φέτος ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ SKYNET δεν θα βλέπεις Παναθα στην Ευρώπη. :s_laughat

Ρε γκαντεμόσαυρε, μπορεί να είσαι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον περηφανή αποκλεισμό μας από τας συνεχείας εις τας Ευρώπας :s_crazy

Θα φροντίσω να σε επισκεφτεί κανά Τ-1000 μεταμορφωμένο σε trident :s_devil

g8777 έγραψε:Με την σοβαρότητα που με διακρίνει θα παρακαλούσαν τον φιλο μου τον Ace ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΜΕ ΣΤΟ ΗΤPC ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Μην χολοσκάς, το HTPC δουλεύει ως media center για να βλέπω ταινιούλες, δεν υπάρχει θέμα με το αν θα βγάλει τα λεφτά του....στην ανάγκη, το πουλάω στο Geo για να αναβαθμιστεί από τη σακαράκα που έχει φτιάξει :iconcool:

A, και φυσικά υπάρχει ήδη ΜΑΜΕ στο HTPC, αυτά είναι παγκόσμιες σταθερές...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Bayern7 έγραψε:edit mod. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ποδοσφαιρικό χιούμορ, αλλά ήταν λίγο τραβηγμένο. [Admin]

Μόνο εμένα έπιασε πάλι το μακρύ ...χέρι του νόμου. :s_roses