https://jimmuclarku.blogspot.com/
https://jimmuclarku.blogspot.com/
fubar.gr έγραψε:
Τα ελάσματα πιέζουν προς τα κάτω προς τη χάλκινη μπάρα τους αγωγούς. Αν προσπαθήσεις να το τραβήξεις, το έλασμα "δαγκώνει" το χαλκό και δέν το αφήνει να φύγει. Πρακτικά πρέπει να καταστραφεί για να ελευθερωθούν τα καλώδια.
trident1971 έγραψε:fubar.gr έγραψε:
Τα ελάσματα πιέζουν προς τα κάτω προς τη χάλκινη μπάρα τους αγωγούς. Αν προσπαθήσεις να το τραβήξεις, το έλασμα "δαγκώνει" το χαλκό και δέν το αφήνει να φύγει. Πρακτικά πρέπει να καταστραφεί για να ελευθερωθούν τα καλώδια.
...ή ισως να χωσεις κατι που θα "σηκωσει" το γλωσσακι.
Dimitris_P έγραψε:Πώς τα ζητάνε αυτά fubar?
JimClark έγραψε:Βάγκο καπς ή βάγκο κλέμμες
Pitt έγραψε:Αυτές της φωτογραφίας προορίζονται για μονόκλωνα καλώδια, ή για πολύκλωνα με ακροδέκτες. Επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως εκεί όπου δεν θα απαιτηθεί αποσυναρμλόγηση (π.χ. εσωτερικό συσκευών, σύνδεση πλακετών κλπ)
fubar.gr έγραψε:Οι βιδωτές κλέμες έιναι ότι πιό αξιόπιστο, όμως αν θέλεις να συνδέσεις παραπάνω απο δύο καλώδια (όπως θέλω να κάνω εγώ) είναι λίγο περίεργη η φάση.
Νομίζω αυτές οι αυτόματες κλέμες είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ κάπς και κλέμας.
ArrowsFA1 έγραψε:Ανιχνευτή έχω τον Bosch PDO Multi και είναι αρκετά καλός, ανιχνεύει ρεύμα-μέταλλο-ξύλο. Όχι νερό/πλαστικό. Και απ' ό,τι θυμάμαι, ανιχνευτές νερού-πλαστικού είναι πολύυυυυυ ακριβοί.


fubar.gr έγραψε:Το project εγκατάστασης φωτιστικών συνεχίζεται. Χθές έκανα την τρύπα στον τοίχο για να περάσει το καλώδιο δίνοντας μια μικρή κλίση για τα νερά όπως με συμβούλεψε ο Pitt![]()
Αυτό που θα κάνω σήμερα αν προλάβω θα είναι να ανοιξω τον πίνακα και να βάλω έναν μικροαυτόματο αποκλειστικά για τα φώτα. Αυτός που μου δώσανε απο τον καφκα είναι καμπύλης C. Θα τροφοδοτεί τρία φώτα LED και μια πρίζα, οπου το βαρύτερο που πιθανόν να μπεί θα είναι μια ηλεκτρική σκούπα (η οποία έχει και soft start).
Οπότε μεγάλα ρεύματα εισροής δέν θα υπάρχουν. Μήπως καλύτερα να τον αλλάξω με καμπύλης Β?
Ε αυτό ρωτάω. Πότε άλλοτε τα έχει κάνει αυτά ο Λού[…]
To πρωτο βημα ειναι η καρτα μελους ΝΔ Το δευτερο […]
Μουσατε αυτο σου ταιριαζει εσενα https://www.tra[…]
Μάλλον πήραν επιδοτησουλα από ΕΕ και έδωσαν κάνα μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]